Másoknál, hogy van ez újszülött mellett?

2 hetes volt a fiam, mikor apuka jóindulatból azt mondta, hogy menjek el én a gyógyszertárban, hogy kimozdulhassak kicsit. Hát.. nagyon jól viseltem a szülést (császár), nagyon hamar gyógyultam, de mire hazaértem azt hittem összeesek, annyira gyenge voltam még.
Én is látom, hogy 1-2-3 héttel a szülés után már fotózásra járnak stb, hát nem értem én sem, hogy hogyan.

Ez egyrészt baba, másrészt segítségfüggő.
A sógornőm babája például simán végigaludta az éjszakákat már a kezdetektől, nem kelt egyáltalán. Na meg ő például két hetesen simán otthagyta már egyedül anyósomnál a babát, azóta is heti 2-3 alkalommal, eljárnak ide-oda.
Most hogy ez normális-e, más kérdés, de ha akarnám, én is otthagyhatnm 2 hetesen, míg elmegyek fodrászhoz. De biztos a férjem is vigyázna rá.

Kedves 2, lehet irigy vagyok, mondjuk hajfestésre meg manikűrre nekem pont nincs szükségem. Előbbi felesleges, nem vagyok ősz, a munkám miatt meg nem lehetett sose festett meg hosszú körmöm, megvagyok nélküle. Én 6 hetes kora utántól sportolni járok el, már több időt kibír 2 evés között. Meg 4 hetes volt, amikor elmentem a DM-be 1 órát . Szerintem egy 2 hetes baba pici, változó lehet, de azért a gyomruk is kicsi, az enyém nem is szopott olyan hatékonyan először, meg fogyott is, jó hogy mellre tettem kedves 2., mivel éhes volt, táplálni akartam, meg tejet szaporítani neki. ( de ez most nem tápszer vs szoptatás vita)
Már nagyobb, jól megvan apával is, több mindenre jut idő, de szerintem teljesen normális, hogy az első hónapok nem arról szólnak, hogy anya önmegvalósítson.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!