Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másoknál, hogy van ez újszülöt...

Másoknál, hogy van ez újszülött mellett?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az irigység beszél-e belőlem,de celeb mamiknál és "sima" hétköznapi anyáknál is egyre többször látom a közösségi médiában, hogy 1-2-3 hetes újszülött mellől fodrászhoz járnak beülnek kávézni stb. Meg a posztok, hogy 7 órát alszik egyben éjszaka. 7 órát, egy 2 hetes?! Hát, hogy nem hal éhen? 😄 Én nem azt mondom, hogy az új anya szűnjön meg létezni, de én az újszülött babám mellől maximum aludni meg zuhanyozni jártam el. Volt, hogy óránként szopott. Ott se tudtam volna hagyni. Azt is értem hogy énidő stb., de szerintetek ez nem túlzás kicsit? Ti eljártatok ilyen pici baba mellől? Illetve mikor és mennyit mozdultatok ki először gyerek nélkül?
2020. szept. 27. 06:46
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Van mindenféle baba. Van, aki több figyelmet igényel, s van ki kevesebbet. Szerintem természetes, hogy egy idő után egy anya vágyik szabadidőre, csak szerintem - ha nem muszáj- ezt a rövid, sérülékeny időszakot, amikor még csak pár hetes, jobb lenne a babával tölteni maximálisan. Persze a fürdés, evés, minimális alvás elvárható. Nekem a férjem főzött, vitte a háztartást, ha nem szopni akart a gyerek ringatta, pelenkázta. De könyörgöm, etetni nem tudja, nincs melle ( most megint a szopós csecsemőkről beszélek). Én meg nem fogom azért cumiból etetni, hogy énidőzzek PÁR HETES gyerek mellől. Ez a boldog mama, boldog baba kicsit túl van tolva. A kisbabád akkor boldog, ha ott vagy, kialakul az önbizalom, kötődés, hisz a születése előtti időkből csak téged ismer. Tényleg pár hónapig tart ez. Aztán jön a hozzátáplálás, kúszás stb, máris lehet másra hagyni.
2020. szept. 28. 06:31
 32/32 A kérdező kommentje:
Az alvás miatt persze lehet irigykedni, nekünk a 2 hónapos kor hozta meg az áttörést, addig ébresztett 2 óránként. 😁 Már mindenkit utáltam, aki aludt. Sajnálom, akinek nemalvós a gyerek. De őszintén ez is idegesítő,amikor valaki a saját érdemének tudja be, hogy az övé alszik. Nekem 2 hónapos korától egyszercsak aludt. Nem csináltam semmit másként, ugyanúgy egy szobában alszunk, ugyanúgy fürdés-masszázs evés, sötét szoba stb. Akkorra érett be az idegrendszere,ennyi..
2020. szept. 28. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!