Egy jó szót nem mondanak az új házra?
Figyelt kérdés
Lakásból házba költöztünk. Már több mint 1 hónapja itt laktunk amikor eljöttek anyósom. Egy jó szó nem hagyta el a szájukat. Elkezdtem mutogatni a konyhabutort de anyósom továbbment. Mondtam h milyen szépen idesüt a nap alig kell fűteni most erre az volt a válasz h nyáron meg fogunk dögleni. CsaK a kritizálás ment. Szörnyen rosszul esik. Egyszerűen nem értem h nem örülnék h a fiúknak es az unokáiknak jó élete van? A legjobb h az emeletre fel sem mentek. Annak tudtam be h anyosomnak faj a lába de 2 nap múlva sogornőmekhez vidáman szaladgált fel az emeletre. Irigy lenne? Nem volt kíváncsi még a gyerekszobába sem.2022. márc. 21. 23:09
91/95 A kérdező kommentje:
88-as még nem sok butorunk van sajnos. Majd szép lassan belakjuk;)
2022. márc. 27. 08:38
92/95 anonim válasza:
Kérdező,mintha csak magunkat látnám ebben az egészben annyi hogy mi olysn pechesek vagyunk h itt ragadtunk anyosomeknal kereszt tuzbe es hallgathassuk hogy milyen szar alakok es semmik vagyunk mikor a nagyobbik fiuk es annak a felesege a minden...
93/95 anonim válasza:
92-es, olyan nincs, hogy ott ragadtatok, hacsak nem szorul ápolásra vagy te vagy a párod. Ha egészségesek vagytok, mindig van kiút anyóstól elfele.
Éljetek másokkal együtt albérletben, vagy ha nincs pénz kaucióra, gyűjtsetek úgy, hogy munkásszállón laktok, túlóráztok, ha lehet, vagy eljártok takarítani, ilyesmi. Valamit valamiért.
94/95 anonim válasza:
Valahogy nem lep meg. 3 éve baromi jó áron sikerült egy birtokhoz jutnunk (kúria, gondnoki ház, nagy park, gyümölcsös, stb.) Nagyon örültünk neki,a barátaink is de a családunk reakciója meglepő volt. Konkrétan anyós egyszer eljött , körbenézett, leadta a drótot a párom testvéreinek, akik aztán a mai napig se tolták ide a képüket, pedig előtte jó volt a kapcsolat. Azóta semmi kontakt. Az én családom meg egyszerűen lefikázta az otthonunkat, pedig egy komoly, hatalmas ,szép épület , de szó szerint lekulipintyózták. Holott ők kifejezetten jólétben, nagy házban élnek, átlag feletti jövedelemmel.Nem értem az egészet, de már nem is érdekel.
95/95 A kérdező kommentje:
Elképesztő ;(((( sajnalom
2022. ápr. 7. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!