Egy jó szót nem mondanak az új házra?
Szerintem is irigység. Nekünk ugyanez volt a legelső lakásunkkal. Kicsi a konyha, csúnya a festés, a padlót mikor fogjuk kicserélni, stb. Egyetem után anyósomék segítettek az önrészben, ők egy fillért sem adtak bele. Azóta is meggyőződésem, hogy ha ők tudnak nekünk segíteni, akkor más lett volna a komment. (Aztán évekkel később mondtam is ezt nekik, de letagadták, hogy fikázták volna a lakást.)
Illetve valószínűleg sokallják az árát illetve a hitel nagyságát, ez viszont nem az ő dolguk.
Basszus, emberek!
A saját fiamrol van szó kvázi. Az ő felesége. Láthatóan örül, hogy valami szépet sikerült elérniük, egy ház azért nagy öröm. Ilyenkor a normális szülő, de még a normális vadidegen is megerőlteti és örömködik vele hogy jaaaaj de szép.
Ha kérkedésnek érzem, ha nem.
Gratulálok a házatokhoz, teljen benne sok örömötök :)
Teljesen megértem, hogy rosszul esik, de vannak, akik nem tudnak/akarnak örülni más örömének. Te ismered, milyen a kapcsolatotok, sajnálják tőletek, irigyek, vagy annyira nem bírnak, hogy ha fejen állva énekelnél, akkor se érdekelné őket? El kell engedni a füled mellett, és örülni a szép otthonodnak! Attól neked nem lesz kevesebb, hogy a banya fanyalog, örülj neki, legalább biztosan nem jár a nyakadra! Most képzeld el, ha annyira tetszene neki, hogy állandóan ott lógna, meg már tervezné, hogy ha leesik a lábáról, melyik szobába költözik be :D
Rosszindulat, irigység? Csak azért gondolok ezekre, mert nálunk dettó.
8 év albérlet után, hiteles családi ház, még nem volt az udvar kész, a ház sem volt teljesen berendezve, jött a boszorkány.
0 pozitívum. Kritika dögivel.
Mikor lesz rend az udvaron. Minek ekkora üvegfelület az erkélynek, majd betörnek.
Minek a klíma? A TV-ben mondták, hogy meg lehet tőle halni, majd megbetegszenek az unokák, lehet meg is halnak, mert mi felelőtlenül klímázunk.
Minek a padlófűtés? Az is óriási felelőtlenség mert az (tahó, tajcs paraszt) öccse mondta, az milyen veszélyes, mert lebegteti a port és ettől asztmásak lesznek a gyerekek, az meg gyógyíthatatlan és mi felelőtlenül tönkretesszük az egészségüket. Majd élhetnek lélegeztetőn.
Még egy szösszenet, ami nem a házzal kapcsolatos: felelőtlenek vagyunk, mert tengerpartra megyünk nyaralni és ott majd halálosan összeég a gyerek a napsütéstől. Másfél évessel egyébként sem szabad utazni, mert az felelőtlenség.
Estig sorolhatnám.
10 éve nem hívtuk meg.
Az is lehet, hogy tényleg nem tetszett neki, és mivel nem volt ott a fia, nem kellett megerőltetnie magát, hogy neked jópofizzon. Vannak ilyenek.
Tojd le, nem neki kell, hogy tetsszen!
Ha nem mond, akkor nem mond
Ezen kár idegeskedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!