Mit tennének, mit mondanátok a 4 éves gyereketeknek, ha a nagyszülők olyat mondanának, hogy ne menjetek a másik nagyszülőkhöz a vírus helyzet miatt? Folytatás...
Miután a gyerekes szülők maszk nélkül császkálnak mert szép az idő és összefognak mindent a játszótéren, a gyúrósok kamu papírral edzenek, a kamaszok fekete diszkóba járnak, az emberek taxival mennek haza "titkos" házibulikról és simán látogatják egymást a haverok/munkatársak is minek maszk hisz "mindennap együtt vagyunk" és folytathatnám, miket tapasztalok én és ismerőseim, ezért hiába van oltás, amíg nem lesz a lakosság fele beoltva a járvány nem fog alábbhagyni és a gyereknél ráadásul alig látszik, hogy beteg.
Logikus, hogy ha az egyikhez nem mentek akkor hozzá se,de az is logikus kérés hogy ilyenkor nem kéne átmenni.
Öhm, csak én nem értem, mi a probléma?
Semmi, te kreálsz anyós hlyeségéből extra gondot :D
Valószínűleg az a gond, hogy mikor anyósod mondta, hogy ne látogassátok a másik nagyszülőket, akkor nem az irántuk érzett szeretet/féltés miatt nem mentetek, hanem azért, mert nekik se legyen jó, ha a másiknak nem az.
De amit az előttem lévők írtak, az jó. A covid miatt nem találkoztatok, mert a nagymama felvetette, hogy nem jó ötlet sok emberrel találkozni és végiggondoltátok, igaza volt. Remélitek nem lesz ilyen többet. (Amúgy meg miért az anyós mondja meg, hogy mehettek-e bulizni?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!