Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha valóban genetikailag...

Ha valóban genetikailag kódolt a homoszexualitás, akkor hogy tudott fennmaradni az evolúció során? Ráadásul több fajban is?

Figyelt kérdés

2017. máj. 4. 17:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/214 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, hogy mit írnak a plakátra. Azt is írhatnák, hogy "Isten mindenkit szeret". Azt is ugyanolyan uszításnak élnék meg, mert a bigottak szeretik meghatározni, hogy Isten mit gondol, mit tesz, szóval teljesen kontroll alatt tartják szegényt. :D

Még ezen az oldalon is dobálóznak egymásra is, mert az illetők más felekezethez tartoznak és az ateistákat is folyamatosan kiszemelik (és akkor nem beszélve arr♀l, hogy a vallás részlegben keresztesháború folyik a nap 24 órájában a jehovák ellen, szintén a vallásosak részéről). :D

A plakátozást meg egyébként a bigottak kezdték, a hírhedt "god hates fags" műsorukkal.

2017. máj. 15. 10:30
 102/214 Wadmalac ***** válasza:
33%

#101: Függetlenül attól, ki kezdte a bunyót, ami úgy kezdődött, hogy ő visszaütött, akkor most nincs igazam, amikor azt mondom, hogy az ilyen akciók csak szítják az ellentétet?

Szerinted az ilyen táblával vonuló békés beolvadást akar? Nem éppen HARCOLNI a jogaiért?

A harc nem békés integráció.

2017. máj. 15. 11:49
 103/214 Tom Benko ***** válasza:
100%
@Wadmalac: Nem tudom, feltűnt-e, de a homoszexuálisok is pont azokat nem szeretik, akikről szó van. De érdekes módon ugyanezeket már a Balaton Soundon valahogy mindenki tolerálja, néhány szenilis nyuggeren kívül senki nem követeli rájuk hivatkozva a fesztivál betiltását. Ráadásul ott az említett exhibicionisták kissé nagyobb arányban fordulnak elő, szóval elég erősen olybá tűnik, hogy csak hivatkozási alapnak jók, ha nem lennének, találnának mást. (Ez ilyen sapka-érvnek tűnik...)
2017. máj. 15. 13:55
 104/214 Wadmalac ***** válasza:

"Nem tudom, feltűnt-e, de a homoszexuálisok is pont azokat nem szeretik, akikről szó van."

Pontosan ezt írtam jópár kommenttel ezelőtt.

De még mindig nem érthető, miről írok?

Az ilyen monstre megmozdulások esetén a közvéleményben pont ezek az extremitások maradnak meg és ez pont az elfogadás ELLEN hat. És az ilyen extremitások meg mindenképpen megjelennek bármilyen megmozduláson.

Vagyis ez a felvonulás nem használ, hanem árt a homoszexuálisok elfogadásának.

Hányszor írjam még le?

Tényleg ennyire nem érthető?

2017. máj. 15. 14:00
 105/214 Cerevisiae ***** válasza:
84%

Hát, elnéztem ide...

[link]

Idézve innen: "Budapest Pride Felvonulás 2017. július 8-án, szombat délután a szabadságról szól majd - aminél nem fogjuk kevesebbel beérni."

Ez nem harcos demagógia inkább? Ráadásul közszemlére téve - kapára-kaszára... nekem ezt sugallja. Ez nem intelligens felhívás a kompromisszumkötésekre. Bár a teljes cikkbe nem olvastam bele.

2017. máj. 15. 14:24
 106/214 Wadmalac ***** válasza:

Cerevisae:

Na pont erről beszélek.

A szelíd erőszak is ellenérzést szülő erőszak.

2017. máj. 15. 14:28
 107/214 Wadmalac ***** válasza:
100%

Itt a komplett cikk.

[link]

Ez az "elnyomottak forradalomra hívó kiáltványa".

Ez nem felvonulási cél megfogalmazása, ez tüntetési cél. Ez harcra hívás, az állítólagos elnyomás kihangsúlyozásával, szlogenszerű általánosításokkal.

Ez nem egy békés konszolidált viszonyra irányuló programleírás.

Ha ilyen szító üzenettel toboroznak, akkor nem kell csodálkozni, ha igenis tömegesen fognak mutatkozni azok a nem jellemző "extremitások".

2017. máj. 15. 14:55
 108/214 Cerevisiae ***** válasza:

Uram isten... :(((

56.... (nem 42 a Stopposoknak - bár inkább az lenne)

Csak az első bekezdésig olvastam... ennyi elég is volt. Nyilván van igazuk is, de...:(((

2017. máj. 15. 15:16
 109/214 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért kellene kompromisszumot kötni. Az élet a harcról szól. Ha azt akarod, hogy ne téged nyomjanak el, akkor neked kell másokat elnyomni. Nincs középút, mint a mesékben, hogy minden boldogan él, amíg meg nem. A bigottok többsége gyógyós intézetbe záratna és erőszakosan térítene, más homofóbok elszigetelnének vagy rosszabb esetben megölnének. Erre csak (és bocsi), de csak a hülye reagálna békésen.

(És ez még mindig nem a legradikálisabb út, mert a melegek nem égetnek élve homofóbakat, mint ahogyan ez fordított esetben néhány afrikai országra jellemző.)

A meleg és más hasonló emberek már megtapasztalták, milyen az elnyomott oldalon állni (kényszerkezél, üldözés, tarkólövés, koncitábor, stb.), ebből pedig nem kérnek/kérünk.

Mosolygással, meg buksisimivel soha egy cél sem lett megvalósítva. A dolgok már csak így működnek.

2017. máj. 15. 15:50
 110/214 Cerevisiae ***** válasza:

#109: "Ha azt akarod, hogy ne téged nyomjanak el, akkor neked kell másokat elnyomni. Nincs középút, mint a mesékben, hogy minden boldogan él, amíg meg nem."

Igen. Ilyen nem létezik. Pl. ma már fordult a kocka. Régen a fekete bőrűeket dolgoztatták halálra a gyapotültetvényeken, most a fehéreket, de ha mégsem, akkor a fekete lakosság ma is követeli egyöntetűen, hogy ez történjen meg... Ugye?

Meg a természetben sem létezik töménytelen mennyiségben szimbiózis, mutualizmus... Igaz, az ilyen kompromisszumkötések nélkül az evolúció sem működne, de sebaj, mi ezekről ne vegyünk tudomást.

#109: "Nem értem, hogy miért kellene kompromisszumot kötni."

Igen. A fő cél az, hogy egy idő után már a heterok küzdjenek a jogaikért... :D

#109: "A bigottok többsége gyógyós intézetbe záratna és erőszakosan térítene"

Érdekes! Nemrég még amellett kardoskodtatok, hogy a felvonulók között az a néhány magamutogató őrült nem számít.

#109: "A meleg és más hasonló emberek már megtapasztalták, milyen az elnyomott oldalon állni (kényszerkezél, üldözés, tarkólövés, koncitábor, stb.), ebből pedig nem kérnek/kérünk"

Én néhány évtized óta egy kanyi ilyet nem láttam sehol se Magyarországon (csak tudom, hogy előfordul néha itt is erőszakon alapuló megkülönböztetés, amik legdurvább szintje kimerül a szimpla verekedésekben és anyázásokban)... Az általad nyilvántartott jelenkori homoszexuálisok nyilván valami rosszul sikerült párhuzamos univerzum Magyarország-terébe kerültek, vagy időalagútban vannak...?

Pl. nyilván ott a 2017-es évi Magyarországban rengeteg 20 éves homoszexuális szörnyűbbnél-szörnyűbb élményeiről olvashatunk beszámolókat, radnótis eclogákat borzonghatunk át, amik ezen fiatalok számára kijelölt gettókban és koncentrációs táborokban, háborúkban születtek segélykiáltás gyanánt, miközben ezek az áldozatok megálmodják képzeletükben azt az idilli pásztor-világot is, amiben ők sohasem részesülhetnek...:(

Feltehetőleg csak azért beszélünk el egymás mellett, mert más világokban élünk... az internet kapcsolataink meg jól, rosszul néha interferálnak téren és időn át...

2017. máj. 15. 17:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!