Tisztelt ateisták (és mindenki), ti mit gondoltok a homoszexualitásról?
Nem szándékom senkit sem megbántani, provokálni, vagy meggyanúsítani. A kérdést azért írtam ki, mert már megint elgondolkodtam az abiogenezisen és az evolúción.
Amíg nem voltak nemek, addig nem lehet, hogy elég erőteljes homoszexualitás volt jelen a természetben?
Hiszen a nemek is kialakultak valamikor.
Vagy úgy gondoljátok, hogy hirtelen beszélünk nőről és férfiről + azonnal egymásra hangolódtak?
A kérdés nem csak nektek szól, de nem a Biblia véleménye érdekel. (viszont vannak hívők, akik elfogadják elég nagy részét az evolúciónak és őket is szeretném hallani, ha lehet).
Mennyire tartjátok normálisnak a homoszexualitást?
Elítélitek? Elfogadjátok?
Volt már olyan gondolatotok, hogy kipróbálnátok azonos nemmel is? (ha nem, akkor miért nem?)
Szerintetek genetika, pszichológiai betegség, neveltetés vagy egyéb ok áll mögötte?
Miért döbben meg sok ember egy meztelen testen vagy két azonos nemű szexén?
Mitől vonzódik az ember a másik emberhez?
Férfiak!:
Ha egy kevésbé férfias pasira melleket ragasztanának és lefújnák női parfümmel + tangát húznának rá, lefeküdnétek vele? (ha a személyisége megnyerő lenne)
Nők!
Egy férfiasabb, mell nélküli nővel lefeküdnétek, ha férfi parfümmel lenne lefújva és tök jó fej lenne? Ha igen, akkor csak ha eredetinek tűnő operált pénisze van, vagy valami péniszhez hasonló, vagy csak játékszer használata esetén?
Ha esetleg egy meleg olvassa a kérdést, tőle kérdezném, hogy mit gondol a másik nemről?
Eltudná képzelni a szexet egy másik neművel?
Ha nem, miért nem? Undorító?
Köszönöm a válaszokat!
u.i. Ha azt mondom, hogy lóval vagy csecsemővel szexelni, miért háborodik fel egy csomó ember?
És miért vannak, akik mégis megteszik?
Létezik olyan ember, aki csak a lovakra indul be, de emberre nem?
Tudom, hogy vannak hülye kérdések, de érdekel, hogy mit gondoltok...Miben más egy ló, mint egy ember?:)
Engem már 8 évesen biztosan érdekeltek a lányok. Akkor pedofil vagyok?
Sőt oviban is volt, akit aranyosnak tartottam, de még más volt.
Egy darabig cikinek is éreztem volna, ha kiderül, hogy lányokra szoktam maszturbálni. Érdekes, mert a 2x éves nőket viszont még néninek vettem volna, nem úgy mint ma.
De nem hiszem, hogy 80 évesen az lesz a normális, ha a 70 éves fognak tetszeni.
Sőt elég gyakran megjelent már a halál is a gondolatomban. Nem mint öngyilkosság formájában. Maszturbálás közben.
Bocs, hogy ilyeneket írok. Nincs őszinteségi rohamom, de miért kellene bármit titkolni vagy mindig játszani magunkat?
"Amíg nem voltak nemek, addig nem lehet, hogy elég erőteljes homoszexualitás volt jelen a természetben?"
Te tényleg sötét vagy.
Ivartalan szaporodásról még nem hallottál, hülye gyerek?
Egyébként az ivaros szaporodás még az egysejtűekben alakult ki, olyan élőlényekben, amik egyszerre tudtak ivarosan és ivartalanul is szaporodni.
"Ivartalan szaporodásról még nem hallottál, hülye gyerek?"
De halottam róla? És? Ennyire vitte az eszed? Tudós ne legyél.
Ha hallottál róla, akkor miért írsz le ilyen hülyeséget?
"hogy elég erőteljes homoszexualitás volt jelen a természetben"
Miért, mi zárja ki?
Mi alapján vonzódik az egyik nem a másikhoz?
Minek köszönhető, hogy megszűnt az ivartalan szaporodás?
Hogyan történt megszűnés után?
"Amíg nem voltak nemek, addig nem lehet, hogy elég erőteljes homoszexualitás volt jelen a természetben?"
Ez az egész máshogy zajlott le. Egy fát például nehézkesen nevezhetnél homoszexuálisnak, pedig ivarosan szaporodik, de nincs elkülönült hím és nőstény egyede.
Mi van a halaknál, ahol van elkülönült hím és nőstény egyed, de a megtermékenyítés a testen kívül történik? A lerakott ikrákkal közvetlenül. Mivel az egyedek egymással nem közösülnek, megint értelmetlen a homoszexualitás kérdése.
Nem csak a nemek, hanem az ivaros szaporodás és a szexuális magatartás sem egyik napról a másikra jelent meg, így nem is kellett semminek azonnal egymásra hangolódni.
"Mennyire tartjátok normálisnak a homoszexualitást?"
Ha normális alatt a társadalmilag elfogadottat érted, ~50%.
Ha a természetest, 100%
"Elítélitek? Elfogadjátok?"
Elfogadom, de személyesen taszítónak tartom.
"Volt már olyan gondolatotok, hogy kipróbálnátok azonos nemmel is?"
Nem emlékszem ilyenre.
"Szerintetek genetika, pszichológiai betegség, neveltetés vagy egyéb ok áll mögötte?"
Betegségnek semmiképp nem nevezhető. Egyébként erről a nyáron épp kiírtak egy másik kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
14-es válszt ajánlom figyelmedbe.
"Miért döbben meg sok ember egy meztelen testen vagy két azonos nemű szexén?"
Szocializáció.
"Mitől vonzódik az ember a másik emberhez?"
Szexuális értelemben? Ez egy naggyon bonyolut, többdimenziós kérdés.
Részletesen itt olvashatsz róla:
"Ha egy kevésbé férfias pasira melleket ragasztanának és lefújnák női parfümmel + tangát húznának rá, lefeküdnétek vele?"
Egy férfi attól még férfi marad, és van az a pont, ahol ez kiderül, ha töke van a menyasszonynak, még a tényleges szex előtt, az pedig nálam valószínőleg egy öklendezéssel kísért ablakon át történő tempós távozást váltana ki, mint reakciót.
"Ha azt mondom, hogy lóval vagy csecsemővel szexelni, miért háborodik fel egy csomó ember?"
Mivel egy állatról és egy csecsemőről van szó. Nem tudom lehetséges-e egyáltalán olyan társadalom, ahol ez elfogadott.
"És miért vannak, akik mégis megteszik?"
Akármennyire gusztustalan, valamennyire ez is természetes. Volt kutyám, ami farbakettyintett egy kandúr macskát.
De van a világon más is.
Nyúl és macska: [link]
Kutya és tyúk: [link]
Pont az ember lenne más? Csak annyi a különbség, hogy az ember uralkodik az ösztönein... már amelyik, és ha kanos, elintézi a zuhany alatt és eszébe sem jut az istállóban. Legalábbis a legtöbbnek.
"Létezik olyan ember, aki csak a lovakra indul be, de emberre nem?"
Nem tudom, de ha igen, az elmeorvosi eset. Egyébként az is, ha lovakra és emberre is.
"Miben más egy ló, mint egy ember?"
Embert nem láttál még eddig vagy lovat?
"Engem már 8 évesen biztosan érdekeltek a lányok. Akkor pedofil vagyok?"
Ha a korosztályodba tartozók, akkor nem.
Azt hiszem, mára kimerítettem a hülye kérdés kvótámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!