Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tisztelt ateisták (és mindenki...

Tisztelt ateisták (és mindenki), ti mit gondoltok a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Nem szándékom senkit sem megbántani, provokálni, vagy meggyanúsítani. A kérdést azért írtam ki, mert már megint elgondolkodtam az abiogenezisen és az evolúción.

Amíg nem voltak nemek, addig nem lehet, hogy elég erőteljes homoszexualitás volt jelen a természetben?

Hiszen a nemek is kialakultak valamikor.

Vagy úgy gondoljátok, hogy hirtelen beszélünk nőről és férfiről + azonnal egymásra hangolódtak?

A kérdés nem csak nektek szól, de nem a Biblia véleménye érdekel. (viszont vannak hívők, akik elfogadják elég nagy részét az evolúciónak és őket is szeretném hallani, ha lehet).

Mennyire tartjátok normálisnak a homoszexualitást?

Elítélitek? Elfogadjátok?

Volt már olyan gondolatotok, hogy kipróbálnátok azonos nemmel is? (ha nem, akkor miért nem?)

Szerintetek genetika, pszichológiai betegség, neveltetés vagy egyéb ok áll mögötte?

Miért döbben meg sok ember egy meztelen testen vagy két azonos nemű szexén?

Mitől vonzódik az ember a másik emberhez?

Férfiak!:

Ha egy kevésbé férfias pasira melleket ragasztanának és lefújnák női parfümmel + tangát húznának rá, lefeküdnétek vele? (ha a személyisége megnyerő lenne)

Nők!

Egy férfiasabb, mell nélküli nővel lefeküdnétek, ha férfi parfümmel lenne lefújva és tök jó fej lenne? Ha igen, akkor csak ha eredetinek tűnő operált pénisze van, vagy valami péniszhez hasonló, vagy csak játékszer használata esetén?

Ha esetleg egy meleg olvassa a kérdést, tőle kérdezném, hogy mit gondol a másik nemről?

Eltudná képzelni a szexet egy másik neművel?

Ha nem, miért nem? Undorító?

Köszönöm a válaszokat!

u.i. Ha azt mondom, hogy lóval vagy csecsemővel szexelni, miért háborodik fel egy csomó ember?

És miért vannak, akik mégis megteszik?

Létezik olyan ember, aki csak a lovakra indul be, de emberre nem?

Tudom, hogy vannak hülye kérdések, de érdekel, hogy mit gondoltok...Miben más egy ló, mint egy ember?:)

2013. szept. 20. 19:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ki mondta hogy legyél az? "

nem rólam van szó, hanem rólad. te azt állítod, hogy csak azért vagy hetero, mert az akarsz lenni, de ha akarnál, meleg (nekrofil, zoofil, stb) is tudnál lenni. erre írtam, hogy ez vagy te. ebből nem következik, hogy más is tudna nekrofil (meleg, hetero, zoofil, stb) lenni, ha akar. szóval a logikáddal inkább ne is példálózz, mert a csak mélyebbre süllyedsz.

2013. szept. 23. 18:22
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Kikezdhetetlen a logikád? Azért van szénné nullázva? :D

Ne is haragudj de téged tanulmányozni kéne mert te vagy az origó, egyszerre vagy semmilyen és mindenféle szexuális.

A rejtett tulajdonságod hogy két fajta nemi szerved is van, és dönthetsz hogy apa leszel vagy anya ?:D

Nekem az a fura hogy ha valaki asex, akkor honnan tudja hogy előtte hetero volt?

Mert ha asex vagy, akkor az vagy, és nem több vagy kevesebb, nem All in One.

2013. szept. 23. 23:25
 33/34 Béla211 ***** válasza:
100%

"Tisztelt ateisták (és mindenki), ti mit gondoltok a homoszexualitásról?"

Azt amit egy kereszténynek KELLENE gondolnia róla:

"1. Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.

2. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.

3. Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre?

4. Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van?

5. Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!" Máté 7:1-5

Miben más egy ló, mint egy ember?:

A lónak nagyobb van, jó esetben büdösebb és szőrösebb...

A köztes rész meg úgy ahogy van felesleges magyarázni. Ott a google(gugli), mindenre pillanatok alatt választ ad!

2013. szept. 24. 05:02
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a vallásosságtól függ az, hogy ki fogadja el a homoszexualitást. Ez inkább emberség kérdése.

Én amondó vagyok, hogy valaki, a saját neméhez vonzódik, az az ő magánügye (ugyanígy vagyok a hittel és a politikával is).

2013. dec. 22. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!