Tisztelt ateisták (és mindenki), ti mit gondoltok a homoszexualitásról?
Nem szándékom senkit sem megbántani, provokálni, vagy meggyanúsítani. A kérdést azért írtam ki, mert már megint elgondolkodtam az abiogenezisen és az evolúción.
Amíg nem voltak nemek, addig nem lehet, hogy elég erőteljes homoszexualitás volt jelen a természetben?
Hiszen a nemek is kialakultak valamikor.
Vagy úgy gondoljátok, hogy hirtelen beszélünk nőről és férfiről + azonnal egymásra hangolódtak?
A kérdés nem csak nektek szól, de nem a Biblia véleménye érdekel. (viszont vannak hívők, akik elfogadják elég nagy részét az evolúciónak és őket is szeretném hallani, ha lehet).
Mennyire tartjátok normálisnak a homoszexualitást?
Elítélitek? Elfogadjátok?
Volt már olyan gondolatotok, hogy kipróbálnátok azonos nemmel is? (ha nem, akkor miért nem?)
Szerintetek genetika, pszichológiai betegség, neveltetés vagy egyéb ok áll mögötte?
Miért döbben meg sok ember egy meztelen testen vagy két azonos nemű szexén?
Mitől vonzódik az ember a másik emberhez?
Férfiak!:
Ha egy kevésbé férfias pasira melleket ragasztanának és lefújnák női parfümmel + tangát húznának rá, lefeküdnétek vele? (ha a személyisége megnyerő lenne)
Nők!
Egy férfiasabb, mell nélküli nővel lefeküdnétek, ha férfi parfümmel lenne lefújva és tök jó fej lenne? Ha igen, akkor csak ha eredetinek tűnő operált pénisze van, vagy valami péniszhez hasonló, vagy csak játékszer használata esetén?
Ha esetleg egy meleg olvassa a kérdést, tőle kérdezném, hogy mit gondol a másik nemről?
Eltudná képzelni a szexet egy másik neművel?
Ha nem, miért nem? Undorító?
Köszönöm a válaszokat!
u.i. Ha azt mondom, hogy lóval vagy csecsemővel szexelni, miért háborodik fel egy csomó ember?
És miért vannak, akik mégis megteszik?
Létezik olyan ember, aki csak a lovakra indul be, de emberre nem?
Tudom, hogy vannak hülye kérdések, de érdekel, hogy mit gondoltok...Miben más egy ló, mint egy ember?:)
Egyébként ha valaki egy kicsit tudja kontrollálni a gondolatait, akkor beletudja magát képzelni akármilyen sexuális fétisbe, irányultságba egy rövid ideig.
Nem nehéz mert minden ilyen mögött ugyan azok az érzelmek vannak, csak egy kicsit másképp. Egy passzív meleg hasonlóak érez mint egy nő. Egy aktív meleg meg úgy mint egy férfi a nőre. Kicsit megvan bolondítva de az alap érzelmi sémák ugyan azok.
Az állatos dolog meg szerintem a a kíváncsiságban gyökerezik. Ezt igazolja a kérdező miszerint nézni más mint csinálni. Kíváncsi rá mert izgalmas, tán még ki is próbálná ha lenne hozzá bátorsága, lehetősége.
A dogmás meg nehogy azt higgye hogy ezt választható opció.
Amikor ilyet láttam a tv-ben hogy két "meleg" suhanc közül az egyik azt mondta a másik srác vitte ebbe bele, az meg egy ferdítés volt hogy táptalajt adnak az olyanoknak mint ő.
Az a srác nem merte felvállalni hogy vagy rendes meleg vagy bi, mert normális hetero nem csinál ilyet.
Innen lesznek ezek a hülyeségek.
Nem akarom ezóra terelni a témát mert attól falra másznak a vallásosok, de nem véletlen születik valaki annak ami, és nem véletlenül vannak fétisei sem, ha vannak.
Az ilyen dogmás homofóbok ha melegnek születtek volna, vad szivárvány tüntetők lennének egyébként :)
Jézus is megmondta, hogy nem baj hogy valaki meleg, de a saját érdekében tartsa meg azt a 4 fal között.
És a kedves dogmás akkor várjon el cölibátust a melegektől ha ezt ő maga is megteszi egy életen át.
Bármi ami azt állítja hogy Isten előtt utálatosak ezek a dolgok, legyen azaz Ószövetség, az hazugság.
Akkor miért teremtett volna melegeket?
"Mennyire tartjátok normálisnak a homoszexualitást?
Elítélitek? Elfogadjátok?"
...mivel minden ember bűnből van, ez is csak egy megjelenítődése annak...és tulajdonképpen mia az hogy "normális...itt kezdődik..:)
a földi világban igazából nincsen senki aki normális lenne Isten szempontjából, egyedül csak Jézus aki KRISZTUS, ám az emberek másképpen viszonyulnak a "normális jelzőhöz"...a normálisság kritériuma az embereknél az, ha belesimul az átlagosságba, mondjuk belefér a közösség által elfogadhatónak tartott "skatulyába"...de vajon az emberi kritériumok a lényegesek,fontosak, vagy Istenéi??...:)
12es válaszoló vagyok.
Na figyelj Lost, akik azt mondják magukról hogy melegek, vagy biszexek csak azt hiszik hogy azok.
Én ha akaraom eltudom hitetni magammal, hogy meleg vagyok, és akkor már annak is érzem magam.
Azt is eltudom hogy biszex vagyok.
Vagy azt is hogy állatokra gerjedek.
Sőt még nekrofil is tudok lenni, aki ugye a halottakra izgul fel.
Egyszer próbáld ki Lost, kezd meg elhitetni magaddal hogy meleg vagy.
Hidd el menni fog 100% biztos.
De ne túl sokáig nehogy bele menj egy homár kapcsolatba.
Hisz az vagy aminek hiszed magad.
A melegek is eltudnák hitetni magukkal hogy heterok, csak nem akarják mert jól érzik magukat homárként.
Igazából a hetero és az aszexuális a normális, én jelenleg aszex vagyok de hetero voltam.
Mikor azt mondják a melegek na és mivan? "Teljesen természetes" hülyeséget beszélnek.
Mert ilyen alapon mi számít nem természetesnek?
Attól hogy az állatok közt is vannak melegek még nem számít természetesnek.
Na de most gondoljunk bele józan ésszel, be veszi a péniszt a tudjátok hova, hát hogy a nyavajába lenne ez természetes?
Az emberi száj nem erre lett megtervezve!
A női hüvely való a pénisznek nem száj meg végbél, ez őrültség!
Ráadásul annyira megalázó és állatias a dolog, megb....ák a száját, hát milyen megalázó ez!
Hogy lenne már ez természetes dolog?
Ha én most úgy döntök, hogy fogok egy vascsövet a kezembe, és kisétálok az utcára.
Aki meg jön velem szenbe leütöm, majd elkezdeném megenni már egyből őrültnek néznének, és elmegyógyba zárnának.
Pedig ez teljesen természetes dolog, hát enni csak kell és a kannibalizmus az állat világban is előfordul.
Ráadásul a táplálkozás egy olyan testi szükséglet amit muszáj kielégíteni.
Ellenben a szex nem az.
A baj abból ered hogy az ember vágyakozik.
És mire vágyunk?
Amit nap mint nap lát az ember.
Ha egy csecsmőként kiraknának valami lakatlan szigetre, ahol még állatok sincsenek, és valahogy képes lenne felnevelkedni szexuálisan mire gerjedne?
Egy olyan ember aki úgy nevelkedett, hogy sosem látott embert se állatot vajon milyen szexuális lenne?
Igaz hogy a környezeti tényezők közre játcanak abban, hogy az embernek milyen szexuális hovatartozása lessz, de arra az általános megállapításra jutottam, hogy az ember képes saját maga választani.
Tehát arról hogy valaki meleg, csak saját maga tehet.
Aki azt mondja, hogy ez nálla teljesen természetes módon így alakult, az csak másodjára is becsapja magát.
Nem a természet tehet róla hanem az illető.
Ez már csak terelés.
Úgy érzi ha teljesen természetesnek veszi, és a körülötte élő emberek is, akkor már nem is olyan mocskosság az egész.
Pedig az.
A szex csak egy testi szükséglet amihez szorosan kapcsolódnak az igényeink.
Egy férfi dönthet úgy, hogy igényli a szexet egy másik férfival, viszont az igényeinknek mi magunk is képesek vagyunk határokat szabni.
Tehát a gondolataink és a puszta akarataunk befolyással vannak az igényeinkre.
Az igényeink megváltoztatásával szexualitásunk is változik.
Ilyen egyszerű az egész, nem kell a természetre fogni.
A meleg kommentelőnek meg jobbulást.
Ja igen, a másig dolog meg az ösztön.
Az ateisták csuklóból szeretik rádobálni az olyan jelenségekre, amit nem értenek.
Ez ösztön az ösztön, mert mi az hogy ösztön?
Attól hogy elnevezték a jelenséget, még nem lett megmagyarázva.
"Szó szerint ami ösztön, azt max. elnyomni lehet, ezt teszik ma is"
DE MI AZ HOGY "ÖSZTÖN"??????
Mindenre lehetne mondani hogy ösztön, még a vallásokra is.
Hogy lettél keresztény?
Ösztön.
Hogy lettél buddhista?
Ösztön.
Hogy lettél Iszlám?
Ösztön.
És miért keztél el hittéríteni?
Ösztön.
De mindenre lehet mondani hogy ösztön.
Igazából nincs is igazi jelentése a fogalomnak.(ösztön)
Látcik a kommenteden hogy nem is akarsz megváltozni.
Nekem érdekes simán megy a dolog, akkor változtatom meg a szexuális beállítottságaim amikor csak akarom, és amivé akarom.
Ha nekem megy neked miértne menne?
Francokat ne takarózz egy ilyen álltudományos gagyi szöveggel(ösztön).
Azért vagy még meleg mert nem akrasz változtatni rajta.
"Mindent lehet csak akarni kell".
Nemértem miért jó melegnek lenni.
De amúgy meg aki magától választotta a szellemi sötétséget, azzal nem lehet mit kezdeni.
Csak maga tudna.
"Sőt még nekrofil is tudok lenni, aki ugye a halottakra izgul fel."
gratulálok. ez vagy te. te pedig próbáld meg elfogadni, hogy én nem tudnék nekrofil lenni, ha akarnék sem.
Mi ez a komment valami vicc?
Ez egy próbálkozás akart lenni hogy lejárass itt gykn?
Elég nudli volt.
"én nem tudnék nekrofil lenni, ha akarnék sem."
Ki mondta hogy legyél az?
Vagy hogy próbálj meg az lenni?
Szerintem te inkább menny át a vicc kategóriába kommentelgetni.
"Ez egy próbálkozás akart lenni hogy lejárass itt gykn?
Elég nudli volt."
Neked nincs szükséged segítségre, hogy lejárasd magad gyk-n.
Uffff.....
Na ismerős a szitu.
Mivel a fenti állításaimhoz nem tudtok még hozzá sem szagolni, ezért elkeztek személyeskedni.
De hiába, a logikám kikezdhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!