Akik szerint nincs evolúció, azok elmagyaráznák hogy miért gondolják ezt?
"mar rajottem, neked a vitatkozas a hobbid. xd"
Nem. Egyáltalán nem. Te kijelentetted, hogy ha elpusztulunk, akkor tök mindegy... Mondtam, hogy reménykedjetek a mennyországban.
Azután elkezdtetek engem térítgetni mindenféle így úgy Istennel.
Mire leírtam próbatétel gyanánt ezt az egy szót: Jób.
Ezt is ki akartátok magyarázni..
Ti ráncigáltatok bele ebbe a vitába. Eszem ágába sem volt ilyenbe belemenni.
Szeretsz kirándulni? Ha igen, találtunk egy közös pontot, ami egyúttal a tereferénk végére is kerülhet...
üdv,
"Azután elkezdtetek engem térítgetni mindenféle így úgy Istennel.
Mire leírtam próbatétel gyanánt ezt az egy szót: Jób.
Ezt is ki akartátok magyarázni..
Ti ráncigáltatok bele ebbe a vitába. Eszem ágába sem volt ilyenbe belemenni."
Így jártál :) :P
Látod kérdező, milyen fontos volt a kérdésed? :)
A két világnézetű tábor frontvonalára tévedtél. xd
A kedves kérdező 20 perccel ezelőtt ezt írta egy hasonló topikba :D :
"Teljesen egyetértek veled kérdező! Én magam sem tudom felfogni, hogy miként lehet egy olyan dolgot megkérdőjelezni, ami nyilvánvalóan igaz. Nem hinném hogy az a több ezer tudós téved, akik ráadásul okosabbak is mint mi. Ez a vita lezárult. Az evolúció megtörhetetlen. És ha megkérdőjelezed, előbb utóbb csúnyán fejbe vág. Emberek, ne legyünk már idióták. Mielőtt valamit állítanál, az állításod legyen védve okokkal, érvekkel, bizonyítékokkal, tapasztalatokkal, IGAZSÁGGAL. Ennyi. Most felforrt az agyam. Felidegesítenek a szűk látókörű gondolatok."
lol
"igen sok ember vígan leéli úgy a teljes életét, hogy nem ismeri el/fel az evolúció tényét."
És akkor mi van? Ennek ellenére simán lehet vígan élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!