A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Kedves 215-ös! Neked is köszönöm, hogy már 2X-ére növelted a szófoxsásom értelmét!
Kedves Mojjo! Nked meg továbbra is csak tudom ajánlani a filmet! Bőven elég hozzá a youtube minőség is.
"De egyébként csak genetikai érvelések vannak az evolúció mellett mert az nem sok." - paff. Mert nem ismered a biokémiát, nem ismered a molekuláris biológiát. Sőt, fogalmad sincs, hogy mik a genetikai érveink. Mert nem is érdekel.
"Én nem mondtam hogy a mikroevolúció nemigaz. Csak a makroevolúciót nem fogadom el." - Ismétlem magam. Ennek különválasztása nem egy természettudományos dolog. A kreacionisták szedik ketté, pontosan azért, amit mondasz.
"Én nem fogadom el a tényeket." - szomorú
"De ti sem fogadjátok el a tényeket." - pl?
Hát tény hogy Jézus és az apostolok és a korai keresztények szószerint vették a teremtéstörténetet.
Tehát ez a kereszténység. Nem a töri tanárom (meg még sokan) is ezt mondta hogy a kettő (kereszténység, evolúció) nem lehet mixelni, mert egymást üti.
"Tehát akkor elismeritekk hogy más vagyok?"
Persze hogy el :) Minden ember más, nincs két egyforma. Így aztán te is más vagy.
"Tehát teljesen ellentétes az evolúciós világképpel. Más. Keves ilyen ember van a világon ugye, mint én?"
Igen, kevés, gyakorlatilag csak egy, te. Viszont evolúció-ellenzőből vagy tagadóból van még rajtad kívül néhány millió. Olyan meg, aki nem is ismeri az evolúciót, abból meg talán több milliárd is létezik (sajnos). Sőt, olyanból is van jó sok, aki - hozzád hasonlóan - úgy tagadja az evolúciót, hogy közben fogalma sincs annak a mibenlétéről, működéséről.
De én azért erre inkább nem lennék büszke. Nem az a baj, hogy próbálsz érvelni az evolúció ellen, sőt, ez még hasznos is lehetne, előrébb is vihetné a tudományt, bővíthetné is az emberiség ismereteit az őt körülvevő világról.
A baj az, hogy mindezt úgy teszed, hogy közben lövésed sincs arról, ami ellen érvelni próbálsz. Ezt így nem lehet értelmesen, ennek semmi értelme sincs. Ugyanazokat az elcsépelt, milliószor ismételgetett és megcáfolt frázisokat szajkózod te is, mint előtted már oly sokan nagyon sokszor. Ez pedig csak az energiát pazarolja és az erőforrásokat köti le, teljesen feleslegesen.
A Föld 5776 éves? XD
Kérdező, te hány éves vagy?
"Hát tény hogy Jézus és az apostolok és a korai keresztények szószerint vették a teremtéstörténetet."
Mondok cifrábbat! Darwin és a kortársai is szószerint vették a teremtéstörténetet. Mert akkor ez volt az egyetemi tananyag. Míg el nem kezdett felsejleni, hogy lehet, hogy másként volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!