Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/1223 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, azért én jobban féltenélek az elkárhozástól téged, aki hamisan a kereszténység álarca mögé bújva fenyegeted embertársaidat, egy olyan vitában amit te generáltál, egy olyan témában amihez nem is értesz... mint például Cerevisiae-t, aki bár ateista, de mégis az idejét nem sajnálva lapozgatta a Bibliát csak hogy minél pontosabb válaszokat adhasson az általad sorolt tévedésekre.
2016. okt. 30. 21:01
 252/1223 A kérdező kommentje:
Én csak intem a felebarátaimat, nem fenyegetőzöm. Hanem szólok hogy nehogy tudják mi a helyes út. ("ÉN VAGYOK AZ ÚT, AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÖRÖK ÉLET."-Jézus mondta, Jézus a biblia képet vallotta, tehát az az igazság, ahogyan Jézus él az az út az Atyához, és az hogy megismerje valaki az Atyát az az örök élet.)
2016. okt. 30. 21:07
 253/1223 A kérdező kommentje:
164 válasz. Mikor szedik le ezt a kérdést a honlap moderátorai?
2016. okt. 30. 21:16
 254/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Kérdező: "Tudom hogy nem ide tartozik, de szerintem el fogtok kárhozni (veszni) ha ilyen ideológiát vallotok. Az a jó amit én vallok."

Bizonyítsd már be végre! Fogalmam sincs egyelőre, hogy milyen ideológiát vallasz. Azt állítod, hogy szó szerint értelmezed a Bibliát, de ennek semmi jelét nem mutatod.

Nem magyarázol meg semmit, nem reagálsz a vitapontokra (csak magadban mormogsz, és az elé odarakod más megjegyzését, mintha arra válaszolnál).

Figyuszka! Én tanulnék tőled, hogy ne kárhozzak el, de mi a francot tanítasz te?

Ez 1. Mózes 1. fejezet:

[link]

Elfogadod ez alapján ezt az élőlényteremtési sorrendet?

2. nap: növények megteremtése

4. nap: vízi állatok, valamint a madarak is

5. nap eleje: szárazföldi állatok megteremtése

5. nap vége: ember megteremtése (férfi és asszony egy időben).

Ne menjünk a második fejezetre, légyszi, mert ha túlszaladsz nem foglak megérteni. Tudod, nem mindenki olyan éles eszű, mint te...

Ha valaki idáig olvasta még csak a Bibliát, akkor mit képzelne ebből szerinted?

Mert én azt, hogy ebben a teremtésben sosem lesz olyanról szó, hogy élőlényteremtések csak a Föld egy kis elszigetelt szegletében jelennek meg. Ebben a teremtésben szó sincs semmiféle Édenről. Itt egyértelműen azt írja a szöveg, hogy az egész világon jelenik meg ez a folyamat. Az élőlények az egész világon terjednek el ebben a folyamatban, és rohadtul nincs ebben a folyamatban semmiféle Édenre való utalás, még csak egy hangyfütyinyi se.

22 "És megáldá azokat Isten, mondván: Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a tenger vizeit; a madár is sokasodjék a földön."

Volt az Édenben tenger? Sőt! Több vizű tenger? És a földön. Aki ezt olvassa, az szó szerint az egész földre fog gondolni.

Nem úgy gondolod?

2016. okt. 30. 21:28
 255/1223 Mojjo ***** válasza:
95%
Nem baj, mindennap úgyis mindmeghalunk, lecsökken a rezgésszámunk, elvisznek a reptiliánok, megkemlépermetez a háttérhatalom, megagyhalunk a fluortól, meg a HAARP-tól, Ashtar kapitány meg csak nem jön. Zsúfolt program, de talán egy elkárhozás még beleszorítható valahogy. (Hülye!)
2016. okt. 30. 21:39
 256/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Tudom hogy nem ide tartozik, de szerintem el fogtok kárhozni (veszni) ha ilyen ideológiát vallotok."

Mint Gabriel említette, ateista vagyok. Eleve arra vagyok felkészülve, hogy el fogok veszni.

Vagyis nincs veszteni valóm...:D

2016. okt. 30. 21:43
 257/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Zsúfolt program, de talán egy elkárhozás még beleszorítható valahogy..."

Én is most néztem meg a naptáramat... talán ha ezt a találkozót átrakom a...nem. Ez fontos. De ha itt a NAV ellenőrt lerázom... ja! Igen. Itt lesz majd időm elkárhozni...:D

2016. okt. 30. 21:47
 258/1223 A kérdező kommentje:
A föld 5776-5777 éves. (Aki azt állítja hogy több millió az téved.) Bizony.
2016. okt. 30. 21:53
 259/1223 A kérdező kommentje:
A bibliából ki lehet számolni az 5776-ot. Csak számolni kell.
2016. okt. 30. 21:54
 260/1223 A kérdező kommentje:
A Föld 5776-5777 éves. És Isten 6x24 óra alatt teremtette a világot. Ez nem szószerinti értelmezése tán a bibliánal?
2016. okt. 30. 21:59
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!