A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Kérdező: "Tudom hogy nem ide tartozik, de szerintem el fogtok kárhozni (veszni) ha ilyen ideológiát vallotok. Az a jó amit én vallok."
Bizonyítsd már be végre! Fogalmam sincs egyelőre, hogy milyen ideológiát vallasz. Azt állítod, hogy szó szerint értelmezed a Bibliát, de ennek semmi jelét nem mutatod.
Nem magyarázol meg semmit, nem reagálsz a vitapontokra (csak magadban mormogsz, és az elé odarakod más megjegyzését, mintha arra válaszolnál).
Figyuszka! Én tanulnék tőled, hogy ne kárhozzak el, de mi a francot tanítasz te?
Ez 1. Mózes 1. fejezet:
Elfogadod ez alapján ezt az élőlényteremtési sorrendet?
2. nap: növények megteremtése
4. nap: vízi állatok, valamint a madarak is
5. nap eleje: szárazföldi állatok megteremtése
5. nap vége: ember megteremtése (férfi és asszony egy időben).
Ne menjünk a második fejezetre, légyszi, mert ha túlszaladsz nem foglak megérteni. Tudod, nem mindenki olyan éles eszű, mint te...
Ha valaki idáig olvasta még csak a Bibliát, akkor mit képzelne ebből szerinted?
Mert én azt, hogy ebben a teremtésben sosem lesz olyanról szó, hogy élőlényteremtések csak a Föld egy kis elszigetelt szegletében jelennek meg. Ebben a teremtésben szó sincs semmiféle Édenről. Itt egyértelműen azt írja a szöveg, hogy az egész világon jelenik meg ez a folyamat. Az élőlények az egész világon terjednek el ebben a folyamatban, és rohadtul nincs ebben a folyamatban semmiféle Édenre való utalás, még csak egy hangyfütyinyi se.
22 "És megáldá azokat Isten, mondván: Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a tenger vizeit; a madár is sokasodjék a földön."
Volt az Édenben tenger? Sőt! Több vizű tenger? És a földön. Aki ezt olvassa, az szó szerint az egész földre fog gondolni.
Nem úgy gondolod?
"Tudom hogy nem ide tartozik, de szerintem el fogtok kárhozni (veszni) ha ilyen ideológiát vallotok."
Mint Gabriel említette, ateista vagyok. Eleve arra vagyok felkészülve, hogy el fogok veszni.
Vagyis nincs veszteni valóm...:D
"Zsúfolt program, de talán egy elkárhozás még beleszorítható valahogy..."
Én is most néztem meg a naptáramat... talán ha ezt a találkozót átrakom a...nem. Ez fontos. De ha itt a NAV ellenőrt lerázom... ja! Igen. Itt lesz majd időm elkárhozni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!