A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
204... Megintcsak bevágod a teljes válaszomat, hogy újra olvassam az egésszet, mert a végére beírod ezt a faxságod:
"Pl..: Ha én azt mondom hogy aki néger a h*moszexuális, akkor nem állíthatod azt hogy nekem igazam van és nem minden néger h*moszexuális." - Te valami random generátorral gyártod ezeket a válaszokat?
#205 Én is megnéztem még tegnap, tényleg nagyon találó a film :D Kábé ugyanezen az állásponton is voltam mindig az egész vallással kapcsolatban.
Ha nem tudnám, hogy nem lehetséges az, ami a főszereplővel történik (14.000 évig élni emberként), akkor azt mondanám, hogy akár még igaz is lehetne.
Látszik, hogy kis költségvetésű film, C osztályú szereplőkkel, de amiről szól, az feledtet minden ilyen körülményt :) Nagyszerű alkotás, le a kalappal az egész mű előtt. Gratula az írónak és a rendezőnek.
"De erről megy a vita már több órája, mivel valaki összefüggést talál benne, ÉS (és kapcsolat) közben ezt keresztényinek nevezi."
Itt még mindig csak te vagy az egyetlen aki ezen problémázik a kérdés kiírása óta, tényleg nem veszed észre? :D
"("mert a pápa azt mondta.."- a pápa akkor nem keresztény.)"
Még jó, hogy te mondod a keresztény egyház legfőbb fejéről, a Legszentebb Szentségéről, hogy ő nem is keresztény :D Ez egyre jobb lesz :D
... Igen, a pápa, és a katolikus egyház vezetése nem keresztény. Természetesen, ezek magától értetődő dolgok!
Mindazok, akik elfogadják Jézust a megváltójuknak, de a látokörük nem szűk, mint ... mint... mint ami nagyon szűk, azok nem keresztények.
Érdekes felfogásaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!