Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/1223 A kérdező kommentje:
De érdekes nem mondják azt hogy nem valós Isten létezése, inkább megpróbálják a kettőt összevarázsolni.
2016. okt. 30. 14:05
 212/1223 anonim ***** válasza:
100%

204... Megintcsak bevágod a teljes válaszomat, hogy újra olvassam az egésszet, mert a végére beírod ezt a faxságod:

"Pl..: Ha én azt mondom hogy aki néger a h*moszexuális, akkor nem állíthatod azt hogy nekem igazam van és nem minden néger h*moszexuális." - Te valami random generátorral gyártod ezeket a válaszokat?

2016. okt. 30. 14:06
 213/1223 A kérdező kommentje:
"Te valami random generátorral gyártod ezeket a válaszokat?"- Nem hanem (Ctrl+C-Ctr-v)-vel. És hála Istennek valamennyire gyorsan tudok írni.
2016. okt. 30. 14:07
 214/1223 anonim ***** válasza:
100%
"Én nem azt mondom hogy a bibliát általánosan elfogadott ténynek kell elismerni, hanem azt hogy nem lehet össze egyeztetni az evolúcióval, hiszen megis írtad te magad hogy nem lehet. " - Én meg csak ismétlem magam, hogy egy rakat ember meg úgy teszi. Mert próbál a realitások talaján maradni. És megint csak a flood.
2016. okt. 30. 14:08
 215/1223 anonim ***** válasza:
100%

#205 Én is megnéztem még tegnap, tényleg nagyon találó a film :D Kábé ugyanezen az állásponton is voltam mindig az egész vallással kapcsolatban.

Ha nem tudnám, hogy nem lehetséges az, ami a főszereplővel történik (14.000 évig élni emberként), akkor azt mondanám, hogy akár még igaz is lehetne.

Látszik, hogy kis költségvetésű film, C osztályú szereplőkkel, de amiről szól, az feledtet minden ilyen körülményt :) Nagyszerű alkotás, le a kalappal az egész mű előtt. Gratula az írónak és a rendezőnek.

2016. okt. 30. 14:08
 216/1223 anonim ***** válasza:
100%
>>"Azt azért meg kell hagyni hogy nem a tudományos rovatban kellett volna kiírni a kérdést!"- Tudom, csak kíváncsi voltam a tudomány iránt érdeklődő vagy ezzel foglakozó emberek véleményeire.<< - Csodás. De nem ezt kérdezted.
2016. okt. 30. 14:09
 217/1223 A kérdező kommentje:
Hát én is arról beszélek hogy a kettőn nem ugyanaz, de rokoni viszonyban sem állnak egymással. Hanem két ellentétes világkép. Ha valaki mindkettőre azt mondja hogy valós és igaz, az már nem keresztény, hanem New Age, vagy más.
2016. okt. 30. 14:10
 218/1223 anonim ***** válasza:
100%

"De erről megy a vita már több órája, mivel valaki összefüggést talál benne, ÉS (és kapcsolat) közben ezt keresztényinek nevezi."

Itt még mindig csak te vagy az egyetlen aki ezen problémázik a kérdés kiírása óta, tényleg nem veszed észre? :D

"("mert a pápa azt mondta.."- a pápa akkor nem keresztény.)"

Még jó, hogy te mondod a keresztény egyház legfőbb fejéről, a Legszentebb Szentségéről, hogy ő nem is keresztény :D Ez egyre jobb lesz :D

2016. okt. 30. 14:11
 219/1223 anonim ***** válasza:
100%

... Igen, a pápa, és a katolikus egyház vezetése nem keresztény. Természetesen, ezek magától értetődő dolgok!

Mindazok, akik elfogadják Jézust a megváltójuknak, de a látokörük nem szűk, mint ... mint... mint ami nagyon szűk, azok nem keresztények.

Érdekes felfogásaid vannak.

2016. okt. 30. 14:12
 220/1223 A kérdező kommentje:
Nem én mondom, csak én látom a biblián keresztül.
2016. okt. 30. 14:12
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!