Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.
2019. nov. 7. 20:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/155 A kérdező kommentje:
A barátod megtudott bocsátani? Jelenleg úgy érzem tehetnének bármit azzal ahogy viselkedtek velem már sohasem lesz olyan mint előtte. Ha másképp történt volna, nem lennék kiborulva ha egy kicsit is megértettek volna. Olyan rossz most vagyok a legboldogabb párkapcsolat szempontjából mert végre fiúval vagyok, és a családom egyszer sem hallgatott meg.
2019. dec. 18. 21:15
 82/155 anonim ***** válasza:
100%
Aki így viselkedik a gyerekével az úgysem segítene neked, többé már nem lesz jó a kapcsolatotok.
2019. dec. 19. 10:07
 83/155 A kérdező kommentje:
Ezek miatt ami történt, nem tudtam készülni a vizsgáimra, kettőből megbuktam. Állandóan ezen gondolkozom, hogy vajon jól tettem ahogy döntöttem? Nem lesz még ennél is rosszabb. Ma elmentünk bevásárolni, és olyan rosszul voltam amikor a sorban álltunk. Amikor végre kiértünk láttam a bátyámat ahogy ment az autóval nem vett észre. A hideg rázott a látványától.
2019. dec. 19. 11:26
 84/155 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém :( hát igen ezek az események most nagyon rossz időzítéssel történnek. És igen, jól tetted! Ebben biztos lehetsz. A barátoddal vagy boldog, őt szereted. Ha egy kényszerkapcsolatban lennél akkor sem lennél jobb lelki állapotban, sőt. Most azért szeret a barátod, aki vagy, mindennel együtt, ha barátnőd lenne az csak a "felszínt", az álarcot szeretné, amit "felvennél". És a tegnapira reagálva, hogy a szüleid nem értik a barátod anyukája hogy támogathat titeket: A barátod anyukája és a barátod is jelesre vizsgázik éppen emberségből, és csak teszik, amit minden rendes ember ilyenkor tenne ;)
2019. dec. 19. 17:22
 85/155 anonim ***** válasza:
100%

80-as vagyok megint. Igen meg tudott nekik bocsátani, bár neki is időbe telt és nem volt egyszerű. Te még nagyon az elején vagy így nyilván most benned is az utálat van irántuk, ami abszolút érthető. Aztán majd az idő megmutatja, hogy ez változni fog-e, de ehhez nekik kell először bocsánatot kérniük...

És ne bánd, hogy megtetted ezt, igaz most minden egy kalap *** de ezután jöhet és jönni is fog jó és boldogság. Mi lett volna a másik alternatíva, ha nem mondod el? Egész életedben hazudozol, titkolózol, belemész egy olyan kapcsolatba vagy házasságba egy nővel, ami nem működött volna, mert úgyis férfira vágytál volna... és egy idő után az állandó hazudozásba is bele lehet lelkileg roppanni. Szóval ami most van, az még mindig jobb, mint ami rád várt volna.

2019. dec. 19. 19:23
 86/155 A kérdező kommentje:
Biztos amiatt gondolkozom ezen amiért megszégyenítettek érte. Sokszor nem tudom, melegként meddig bírtam volna heteró kapcsolatban. Meg olyanon is sokat gondolkozom, mit bánok majd meg, és elkezdtem félni az egyedülléttől. Rengeteg olvastam a melegségről amikor azt olvastam, hogy volt aki melegnek érezte magát, majd bejött neki egy lány. Lehet, hogy hülyeség de ettől is félek, nehogy ilyen biszex legyek akinél változik. Pedig tudom, hogy a srácok tetszenek, és kamaszkorom körül éreztem, hogyha nem lenne muszáj lánnyal lenni, nem ismerkednék velük. A barátom szerint az elmúlt időszak miatt vagyok ilyen, és helyrejövök. Attól is félek, hogy kiábrándul belőlem mert külsőre, belsőre sem hasonlítok arra akibe beleszeretett.
2019. dec. 19. 20:37
 87/155 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el kell még telnie egy kis időnek, de ha ott fogsz már nála lakni, helyre fognak jönni a dolgok. Jó hatással lesz majd rád a barátod, remélem sokszor meg szokott ölelni, mert a mostani helyzetedben ez nagyon rádfér. Elhagyni sem fog, aki így törődik veled, hogy oda is költözhetsz hozzá az nem fog csak úgy elhagyni, nyugi.
2019. dec. 20. 16:02
 88/155 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy nem hagy el. Egyedül nem tudom, hogy bírtam volna ezt az egészet. Meg itt is kaptam jó tanácsokat az is segített. Nem tudom mikor fog elmúlni ez az aggódás. Mindennap más témán aggódok, ha olvasok a melegek bántásáról szabályosan depressziós leszek. Aggódok a fiatalokért akiknek ilyen családjuk van.A barátom úgy gondolja jobb lenne ha mostanában nem olvasnék ilyesmit. Sokszor megölel, megpuszil ő nagyon érzelmes, az anyukája is kedvel azt mondta úgy fog gondoskodni rólam mintha a gyereke lennék.
2019. dec. 20. 18:33
 89/155 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igaza van a barátodnak. Most nem a legjobb, hogy ilyeneket olvasol. Még egy kicsit "erősödnöd" kell lelkileg ahhoz, hogy nyugodtan tudd kezelni az ilyen történeteket és élethelyzeteket. Egyébként pedig a legjobb helyre kerültél. Bárcsak sok ilyen ember lenne, mint a barátod és az anyukája. Minden egyes alkalommal öröm olvasni, hogy mennyire rendesek veled és mennyire szeretnek. Itt fel sem merül, hogy ő elhagyjon téged, mert nagyon szeret. Ha az igazi családoddal nem is volt szerencséd, velük nagyon jól jártál. A barátod amúgy tudja, hogy ittvan ez a kérdés?
2019. dec. 21. 14:32
 90/155 A kérdező kommentje:
Igen elmondtam neki,és eleinte olvasta. Az biztos, hogy jól jártam ezzel a sok gyűlölettel amit a rokonoktól, családtól kaptam, nem tudom hogy mentem volna keresztül egyedül. Egyszerűen nem értem, miért olyan elviselhetetlen ez az embereknek. A legjobban a házban szeretek tartózkodni, amikor mennem kell valahova, az nagyon nehéz.
2019. dec. 21. 18:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!