Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás gumiban vagy nélküle? Milyen betegségeket lehet elkapni ha gumi nelkül csinalom?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 13:20
1/13 anonim válasza:
Szinte minden komolyabb betegséget el lehet kapni orálisan.
2/13 anonim válasza:
Én is attól félek hogy összeszedek valamit.De gumival meg nincs benne senki.Pedig kipróbálnám milyen úgy szo*ni.
3/13 anonim válasza:
Olyat aminek még latin neve sincs 😀
4/13 anonim válasza:
Elviekben orálisszexnél a legkisebb a fertőzés kockázata, de attól még minden betegséget el lehet kapni így is.
5/13 anonim válasza:
Gumi nélkül. Legyen egy állandó tiszta partnered, aki nem dug mással, magyarul, párkapcsolat.
6/13 anonim válasza:
Én prostinál mindig natúr franciát kérek tehát gumi nélkül. Szeretem érezni a száját rendesen, ha összeszedek valamit akkor így jártam. 24/F
7/13 anonim válasza:
#6 a szüleid gumit húzhattak volna mikor megcsináltak téged
8/13 anonim válasza:
Csakis gumi nélkül. Szopásnál a csucsélvezet a gci lenyelése. Ha lenyelted, többé nem nem vagy szűz orálisan.
9/13 anonim válasza:
Na ez már tényleg beteg világ, ha már szopásnál is felmerül, hogy gumi kellene. Hányinger... :-OOOOI
10/13 anonim válasza:
Random alkalmakkor nem árthat... tartósabbnál talán felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!