Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk hogy jobb a szex? Gumival vagy gumi nélkül? Konkrétan a dugásra célzok persze. Kedvenc póz? Szerettek smárolni közben?
Ja és a korotokat megtudhatom+a méreteteket?
Na és durván szeretitek vagy "lágyabban"?
Jó, tudom hirtelen sok ez így egyszerre, de mostanában mohónak, és kéjsóvárnak érzem magam, szóval legalább olvasok valami érdekeset.
Én nem dugok, hanem szexelek.
Gumival, sok pózban. Csókolózok közben. A méretem csak rám és barátomra tartozik. Vadul és gyengéden.
26/F/a
Gumi nélkül jobb, attól függetlenül mindig használok.
Szeretek csókolózni közben.
Na meg harapni.
Nincs kedvencem, de a kutyapózt mondanám a legjobbnak a változatossága miatt. Talán még az álló pózokat szeretem jobban.
Az érzéki szex ami a legjobban bejön, a kemény és a lágy között.
Nem tudom hogy ez hol lesz érdekes neked egyébként...
Egyértelműen gumi nélkül sokkal jobb de csakis tartós párkapcsolatban vagy állandó partnerrel és szűrés után.
Én a misszionárius pózt szeretem leginikább, imádom nézni a másik arcát szex közben, közben a mellbimbókat is lehet izgatni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!