Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
101/155 A kérdező kommentje:
Tudom így is elég rossz. Ma írt a bátyám hogy szép ünnepeket nekem ha már az otthoniak ünnepét így elszúrtam. Pedig először azt hittem, hogy megbánta. De nem anyu azt írta, hogy miattam sír, amióta eljöttem mamáéktól. Meg apu kiborult miattam kezdett inni újra, nem bír beletörődni hogy fiúval szexelek. Rossz ezt olvasni pedig őket sem érdekelte az egészségem, hízásom. Akármit csinálok csak a melegségemet okolják.
2019. dec. 25. 15:49
102/155 anonim 

válasza:

Na mostmár értem. Hát, azt hiszem ezt a típust én is ismerem, a "csajozós,alkoholizálós"-t . Ezek fényében én is azt mondanám, hogy még ne mondd el nekik. Nem biztos hogy jól fogadnák, főleg ha ők is az a tipikus "két csajjal semmi baj" de ha két fiú van akkor már "fuuj bzik". Amúgy honnan tudod, hogy nem szeretik a melegeket? Jó tudom, erre a "típusra"(ahogy leirtad őket) jellemző ez, de ezt abból is meg lehet állapítani, hogy ilyenek-e , hogy hogy viselkedtek a barátoddal? Volt hogy piszkálták őt, vagy bántották a melegsége miatt? Mert ha igen, akkor még ne beszélj nekik erről. Teljesen érthető, hogy be akarod fejezni ezt a csajozást piálással, de a barátaiddal csak szoktatok mást is csinálni együtt, nem? Vagy ha minden ekörül forog, akkor viszont tényleg meggondolandó, hogy folytasd-e ezeket a barátságokat. Tényleg nem könnyű dolog ez, bevallom én is bizonytalan lennék ebben a helyzetben, hogy mit csináljak. Mert nekem is voltak ilyen típusú fiúk az osztályomban meg az ismeretségi körömben amilyenek a barátaid is lehetnek és én sem merném/mertem volna nekik erről beszélni kb 2 ember lett volna akinek igen de ők nem ilyenek voltak. Az a baj, hogy ha nem is akarnál már velük lenni egyszer úgy is összetalálkoztok valahol és akkor mondani kell majd valamit... amúgy nagyon szép a bátyádtól, hogy még ilyenkor is csak beléd rúg.. Nagy szerencse, hogy el tudtál onnan jönni, fôleg ha apukád még iszik is... Vissza ne menj!
103/155 A kérdező kommentje:
Nagyjából ez tartotta össze a társaságot szerencsére a gimit már kijártuk. A barátomat bzizták, meg más csúnya szavakat mondtak neki,nem rendszeresen de párszor igen ha hallottam akkor megvédtem. Volt egy alkalom amikor a falhoz nyomták hárman, akkor megrángattam, megütöttem az egyik haveromat. Szegény barátom megölelt, én meg féltem hogy melegnek fognak nézni. Azzal magyaráztam, hogy nem szeretem ha bántanak valakit. Akkor már voltak meleg érzéseim. Később kibékültünk ezzel a pár fiúval. Tudom hogy ilyenek a többiek is.Sokszor mondták, hogy nem értik miért tudok barátkozni a barátommal. Mindig azt akarják elérni, az otthoniak hogy rosszul érezzem magam.
2019. dec. 25. 17:51
104/155 anonim 

válasza:

Abban reménykedhetnek otthon hogy átgondolod és hazaköltözöl.
105/155 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem vagyok normális de annyira elszomorít ez az egész. Nehéz volt magamban elfogadnom, és tudom hogy nem bírnám fiú nélkül, mégis hibásnak érzem magam a történtek miatt.
2019. dec. 25. 18:35
106/155 anonim 

válasza:

Ismét igazad volt. Szerintem se kellene elmondanod nekik. Ezek után valószínűleg nem fogadnák valami jól. "falhoz nyomták hárman" nagyon bátrak. 1 meleg gyerekre hárman rámenni.. És tudom, hogy fájhat ebbe belegondolni, de az otthoniakkal most kb sehogy sem kéne tartanod a kapcsolatot, hisz minden szavukkal csak bántanak és visszarántanak a rosszkedvbe. Ez a céljuk, hogy még te érezd hibásnak magad, de itt már nem szabad visszafordulni! A bátyád azt is megérdemelné, hogy letiltsd. Muszály lesznek feldolgozni és tudomásul venni, hogy te ilyen vagy. Náluk valahogy hosszúra sikeredik ez a dühöngő , dacos fázis. Nagyon sajnálom, hogy ennyien ellened vannak, próbálok többször írni neked, hogy érezd nem vagy teljesen egyedül.
107/155 A kérdező kommentje:
Nem ők a teljes társaság de ilyenek a többiek is.Nem gondolom, hogy lenne köztük olyan fiú aki biszex,meleg. Ezt a három volt haveromat amúgy sem kedvelem, nem tudom elfelejteni amit akkor csináltak a barátommal.Lehet megverték volna fogalmam sincs meddig mentek volna el. És mit csináltak a többiek? Csak bámulták volna. Annyira rossz érzés, hogy mivel magamnak sem vallottam be a melegségem, én is megbántottam. A másik bajom meg az, hogy gyengének gondolom magam, mert belementem. Persze tudom hogy ilyen vagyok, és nem tudnék változtatni rajta, és még többet innék, hogy boldognak tűnjek. Ettől függetlenül az ünnep jól telt, meg boldog vagyok.
2019. dec. 25. 21:58
108/155 anonim 

válasza:

Ennek nagyon örülök :) végre egy kis pozitívat is olvasni. Eszembe jutottatok tegnap is meg ma is, reménykedtem benne hogy jól telnek az ünnepek. Te gyenge vagy? Na ne nevettess.. Aki ilyen dolgokat kibír otthon, meg meri osztani a nagyvilággal és ha kell minden zavaró tényezővel szembemegy, hogy végre boldog legyen és megélje amit mindig is szeretett volna az nem gyenge hanem k.va erős! Tudom, így visszagondolva rosszul érzed magad azok miatt amiket a barátoddal tettél/tettetek korábban de látod, ő ennek ellenére is mennyi mindent megtesz érted és melletted van, nem haragszik. Szóval tényleg 0 az esélye hogy elhagyjon. Gondolom ebben szerepe van annak is hogy megvédted őt, azért ez bátor dolog, meg nagyot nőhettél a szemében. Amúgy ez se túl gyakori, hogy egy ilyen "szuperheterónak" tűnő társaságból valaki meleg legyen, gondolom te sem az a "tipikus" meleg srác vagy vékony, magas hanggal meg lányos járással, öltözködéssel :D (én sem ilyen vagyok) szerintem ezért is okozott ekkora sokkot másoknak, hogy fiúval vagy. De eszedbe se jusson szégyellni magad,jó ember vagy és már itt az ideje, hogy végre azzal legyél akivel igazán szeretnél!
109/155 anonim 

válasza:

"azt éreztem, hogyha megcsókolna vagy megölelne megütném. Az is zavart, utólag hogy olyanokat mondott, hogy szeret."
Ezen azóta remélem, teljesen túllendültél.
110/155 A kérdező kommentje:
Azért mertem leírni mert magam alatt voltam, és nem gondolom hogy valaki a barátaim, családom ezt olvasná. Nem vagyok lányos, mindig a fiús témák érdekeltek.Lányokkal sem barátkoztam mint más melegek. A családom ettől gondolhatta volna, hogy meleg vagyok mert jelek voltak.
2019. dec. 26. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!