Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
71/155 anonim 

válasza:

Na, az jo lesz, konnyebb. Nemtudom, lehet, hogy az lenne az utan miutan lenyugodott a szuleiddel a kapcsolat, hogy coming outolsz a barataidnak. Tudom, hogy ilyeszto meg attol felsz, hogy nem fogadnak el, de viszont ezzel tiszta lapot kezdhetsz minden teren es kiszurheted az igaz barataidat. Mert most aki elall melloled ez nem is volt igaz barat.
72/155 anonim 

válasza:

#71 azért azt se felejtsd el, hogy a kérdező most nagyon kivan testileg és lelkileg is. Szerintem ennek most még nincs itt az ideje,A coming outnak. Így is van elég baja. Most az a lényeg, hogy visszaterelje az életét a normál kerékvágásba . Bár az szerintem is igaz, hogy a barátai nem fogadnák ennyire rosszul mint a szülei. De majd ő érzi, mikor van itt az ideje.
73/155 A kérdező kommentje:
Nem akarok egy heterónak sem beszámolni a melegségemről. Mivel meg sem értik az egészet, azt hogy mit érez egy meleg. Különben is a barátaim nagy része csak a felszínt szerette és ugyanolyan undorítóan viselkedett mint én régen, ez nem barátság. Nagyon hálás vagyok a barátomnak, mert miatta változtam meg, mindennap rosszul vagyok magamtól ha eszembe jut ahogy viselkedtem vele. A régi barátaimat állandóan lerázom ha keresnek, mert miattuk viselkedtem így a barátommal. Csajozni sem fogok velük járni, meg heteró szexes témáikat hallgatni. A barátom a fontos egyedül, meg a kapcsolatunk. Meg őszintén szólva inkább barátkoznék olyanokkal majd ha készen állok rá akik melegek, jobban megértjük egymást.
2019. dec. 17. 21:21
74/155 anonim 

válasza:

Valóban jobban járnál, ha átköltöznél hétvégén, szükséged lesz arra, hogy lelkileg és testileg is regenerálódj és rendbe jöjj. Ha sikerül a családodat kizárnod teljesen az életedből, utána neked is sokkal boldogabb és nyugisabb jövőd lesz. Nyilván időbe fog telni, mire megint minden teljesen jó lesz, de már ahol most tartasz, ez is hatalmas előrelépés az elmúlt hetekhez. ÉS valóban itt sajnos csak az lesz a megoldás, ha a családodat teljesen kizárod az életedből, mert teljesen egyértelmű, hogy ők csak azt szerették benned, amit ők akartak és nem téged, aki valójában vagy. Fel a fejjel és kitartást!
75/155 A kérdező kommentje:
Ma mielőtt elmentem a barátomhoz, a vérvétel előtt átjöttek a szüleim kérték menjek haza, mindent ígértek. Csak úgy mehettem volna haza, ha nem lennék bzi, befeküdnék pszichiátriára, mert beteg vagyok szerintük. A barátommal megbeszéltük, hogy inkább a nagyszüleimhez sem megyek haza, maradok náluk, majd a ruháimat elhozzuk.
2019. dec. 18. 12:08
76/155 anonim 

válasza:

Én mondjuk simán elsétálnék velük a pszichiáterhez, úgy kiröhögtetnék magukat, hogy öröm lenne nézni. Kapnának egy kis felvilágosítást a WHO álláspontjával kapcsolatban.
77/155 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ilyen helyre menni. Mert most magam alatt vagyok, híztam is. Még a végén befektetnének valamivel. Meg régen amíg nem vallottam be magamnak, hogy meleg vagyok más életet éltem. Minden hétvégén ittam, így visszagondolva azért mert akkor könnyebben ment a szex lányokkal. Sok energiaitalt ittam. Ezeket a lerészegedéseket a bátyám tudja és most beköpött, és azt akarják bebizonyítani, hogy már akkor is bajom volt.
2019. dec. 18. 13:08
78/155 anonim 

válasza:

És én még azthittem, hogy a szobába bezárásnál megáll a téboly, de nem. Amúgy a szüleid nem szeretnének végre utánanézni a dolgoknak, vagy megkérdezni valami hozzáértőt? Bár lehet, hogy nekik sem hinnének. Mondjuk egy kis életmódváltás lehet, hogy tényleg jót tenne neked, én világéletemben írtóztam az energiaitaloktól, több ismerősömnek is össze vissza vert tőle a szíve. Reméljük a vérvétel nem mutat ki semmi rosszat. Amúgy hidd el, hosszútávon nagyon jó dolognak fog bizonyulni, hogy összehozott az élet a barátoddal. Már most látni, mennyire másképp gondolkozol mint előtte több területen is, persze pozitív értelemben :) Lehet, hogyha nem jössz össze vele otthon jobbak lennének a körülmények, viszont lelkileg szenvednél ki tudja meddig, egy álarc mögött kellene élni az életed és tovább pusztítanád magad az energia italokkal meg a kényszer heteró kapcsolatokkal. Most nagyon sok dolog történik veled, de ki fog ez alakulni.
79/155 A kérdező kommentje:
Nem érdekli őket az ő álláspontjuk hogy ilyet aki bevall nem normális. Ők ha melegek lennének inkább tagadnák vagy egyedül maradnának. Ezt a tanácsot kaptam tőlük arra amikor kiderült és elmondtam meleg vagyok. Meg vannak döbbenve a barátom anyján azért amiért támogatja a beteges kapcsolatunkat.
2019. dec. 18. 14:39
80/155 anonim 

válasza:

Azt hiszem ezek után nem is kérdés, hogy meg kell velük szakítanod minden kapcsolatot. Aztán vagy rájönnek, vagy nem, hogy h*lyék. Az én barátomat az anyja 1 évig templomba hurcolászta, az apja meg egyből kidobta otthonról, a nagyanyja 2 évig nem állt vele szóba. Az anyja 1 év után belátta, hogy nem beteg a gyerek és szép lassan elkezdte elfogadni a dolgot, most meg már támogatja is. Az apjával szinte semmilyen kapcsolata nincs azóta. A nagyanyja pedig 2 év után írt neki egy hosszú bocsánatkérő levelet, amiben megbánta, hogy eltaszította magától, azóta vele is ismét jó a viszonya. Lehet nálad is ez lesz, de ha nem, akkor se bánd, mert nem vesztes semmit, ha ilyen emberek nincsenek az életedben. Vidd magaddal minden cuccodat és aztán ne is hallass magadról feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!