Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.
2019. nov. 7. 20:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/155 anonim ***** válasza:
100%
Ó, a francba. Mindig abban reménykedem hogy hátha jobb már, és csak nem. Nagyon sajnállak téged/titeket, hogy ilyen környezetben kell lenned otthon és hogy ennyien ellened vannak. Pedig biztos aranyosak vagytok :) Sok sok kitartás, én így látatlanban is veletek vagyok :)
2019. dec. 3. 06:19
 32/155 A kérdező kommentje:
Nem lett jobb. Már azon gondolkozom, hogy felszedek valami lányt a barátom tudtával,mert így nem tudok otthon lakni. Ki vagyok rekesztve, nagyon megvisel ez az egész.
2019. dec. 3. 17:15
 33/155 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azon gondolkodj, hogy hogyan tudnál elköltözni otthonról minél előbb. Erre sajnos csak ez lesz a megoldás.
2019. dec. 4. 20:28
 34/155 anonim ***** válasza:
100%
Beletörődni mondjuk nem hetek, hanem sok esetben évek múltán szoktak az ilyesmibe az eredetileg homofób szülők, ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy velük egy fedél alatt kell kivárni az időt, csak azt, hogy a távolabbi jövőt egyelőre nem jósolhatjuk meg.
2019. dec. 5. 02:10
 35/155 A kérdező kommentje:
Nem tudok elköltözni. A nagyszüleim is igazat adnak a szüleimnek, és kb mindennap hallgatom, hogy lehetek ilyen. Már kezdem úgy érezni, hogy tényleg nem vagyok normális mert mindenki ezt mondja nekem.
2019. dec. 5. 20:37
 36/155 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, normális vagy. Ők a nem normálisak, amiért egy ilyen miatt így viselkednek veled.

A barátod szülei hogy viszonyulnak hozzátok?

2019. dec. 5. 22:40
 37/155 A kérdező kommentje:
Az anyja beletörődött és ennyi. Az apjával nem tartja a kapcsolatot.
2019. dec. 6. 16:24
 38/155 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy külön kell költöznöd mert ez lelkileg megvisel majd.
2019. dec. 6. 19:29
 39/155 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy a barátod anyja is csak beletörődött, mert ez lehetett volna egy jó lehetőség, hogy akkor vele, hozzá. (Mégha korai is lett volna.) Így viszont marad az, hogy ki kell tartanod, amíg nem tudsz elköltözni és azon lenni, hogy minél hamarabb sikerüljön. Esetleg ha van nagyon jó barátod vagy barátnőd, akkor ilyen téren is próbálkozhatnál, hátha...
2019. dec. 7. 00:01
 40/155 A kérdező kommentje:
Odaköltözni nem tudok mert nincs munkám. Keresek folyamatosan mivel otthonról sem nagyon kapok pénzt, azzal indokolják, hogy nem erre neveltek. Nagyszüleim adnak pénzt, ha kell valami, és mindig érzékeltetik azt hogy hibáztam. Nem értem miért kell ennyit szenvednem a melegségem miatt? Annyi megaláztatást kaptam otthon, a saját szüleimtől, testvéremtől,nagyszüleimtől is. Úgy, hogy átlagos életet élek, nem váltogatom a partnereimet. Barátoknak sem fogom elmondani, mivel ha a saját családom ezt csinálja velem mit tenne egy idegen ezzel az információval. Mióta kiderült elmondhatom, hogy tönkrement az életem.
2019. dec. 7. 09:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!