Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
61/155 anonim 

válasza:

Nem tudom felfogni, hogy élhetnek ilyen gonosz emberek.
A lényeg, hogy ne add fel.
62/155 anonim 

válasza:

Na jóó.. én idáig direkt kerültem, hogy véleményt nyilvánítsak a családról hisz nem ismerem őket, de ez már érzelmi terrorizálás amit művelnek. Főleg hogy szórakoztak azon, hogy felszedtél 12-kg-ot na itt húztam fel magam de nagyon. Itt már félre kell tenni mindent, azt is hogy nem találtál munkát és a lehető leghamarabb elmenni otthonról. Innen már kb menekülni kell. Örülök, hogy a barátod anyukája megengedte, hogy odaköltözz. Teljesen tönkretesznek. Egyszerre vagyok rettentő dühös és szomorú is. A barátod na ő tényleg szeret téged, és nem valószínű hogy elhagy pont most, amikor majd mész oda hozzá. Ennél már csak jobb lehet. Abban is biztos vagyok, hogy együtt, egy szeretőbb környezetben sok mindenre képesek lesztek, akár lefogyni is!
63/155 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem vagyok normális mert még úgy gondolom, ha bajban lennének segítenék rajtuk.Néha magamat hibáztatom, hogy megéltem a melegségem, mert ezt nem mindenki teheti meg. Én sem tehettem volna és biztos van sok fiú itt is aki ilyeneken ment keresztül mint én. Sok család reagálhat így. Szeretem a barátomat, és nem csinálnám vissza. A családomat is próbálom megérteni de sohasem mondhattam el azt, hogy ez milyen. A barátom szerint is kikészültem. Pár napja megsirattam a keleten élő melegeket, akiket bántanak vagy még rosszabb történt velük.
2019. dec. 15. 21:55
64/155 anonim 

válasza:

Elképzelhető hogy depressziós lettél. A költözés után biztos jobban fogod magad érezni.
65/155 anonim 

válasza:

A költözés után jobb lesz a hangulatod, ha kikerülsz ebből a családból. Most akkor már a nagyszülőknél vagy?
66/155 anonim 

válasza:

Azért érzed ,hogy ha bajban lennének segítenél rajtuk mert te jól "működsz". Ők nem.. Lehet, hogy most nem úgy tűnik, de jól tetted, hogy megéled a melegséged. Ha nem most, egyszer úgy is előjött volna ez, vagy ha megpróbáltad volna elfojtani magadban, mégjobban szenvedtél volna lelkileg és testileg is. Egy kicsit szerintem is depressziós lettél, sírni pedig azért sírtál a keleten élő melegeken, mert most te is teljesen átérzed, hogy miken mehetnek ők is keresztül. Persze sok olyan dolog is van ott, amiket nekünk hálistennek sosem kell megtapasztalnunk. A költözés után valószínű, hogy jobban leszel :)
67/155 A kérdező kommentje:
Ma átköltöztem, erre annyit kaptam otthon, hogy ezt választottam. Tudom, hogy nem bírtam volna sokáig maximum úgy tudtam volna nővel élni, ha mellette lett volna egy férfi szeretőm. Így sokkal jobb, mert magamtól sohasem kezdtem volna csajokkal,ezt kamaszként éreztem, és rendesen elfelejtettem. Annyit küzdöttem a meleg érzéseim ellen. A szex is élvezetesebb a barátommal. Érthetetlen számomra, hogy ezt miért nem értik meg, miért viselkednek ezért így emberekkel.
2019. dec. 16. 22:11
68/155 anonim 

válasza:

Jó, hogy a nagyszüleidnél vagy akkor ők normálisabbak, talán idővel elfogadják.
69/155 anonim 

válasza:

#68 a kérdező már írta,hogy ők sem fogadják el, csak nem annyira durván ellenzik mint a szülei vagy a bátyja. Ha majd a barátjához költözik át na az lesz az igazi váltás (jó értelemben persze)
70/155 A kérdező kommentje:
Nem fogják elfogadni, annyi előnye van hogy itt nyugodtabban eltudok menni a házból. Már átjött nagybátyám aki kérte, hogy fejezzem be a züllést. Amikor megvédtem magam, már ő is veszekedett velem, hogy szégyelljem magam, tönkretettem a szüleimet.Átmentem a barátomhoz, és az anyukája azt javasolta, hogy hétvégén költözzek hozzájuk, mert fél tőle, hogy valami bajom lesz. Vérvételre is kért időpontot aggódnak az elhízásom miatt.Holnap elmegyek oda, a barátom elkísér.
2019. dec. 17. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!