Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
111/155 anonim 

válasza:

Tehát továbbra sem tudnak beletörődni?
112/155 A kérdező kommentje:
Nem tudnak sajnos. Átmentem a nagyszüleimhez, áthívtak kajálni mivel a szüleim, tesóm voltak és gondoltam hogy viszonylag nyugalom lesz amíg ott leszek. Újból belekezdtek, hogy nem vagyok meleg, csak nagyon ragaszkodom a barátomhoz, aki elcsábított, és nem engedi, hogy nővel legyek. Összekeverem a szerelmet a barátsággal, és gondoljam át mert van egy lány az utcában ahol a nagyszüleim laknak, aki mondta nekik hogy szívesen szilveszterezne velem aki kedves,szép,okos szerintük.Haladás hogy annyira nem voltak mérgesek, de még mindig a hülyeségüket beszélik. Már arra is gondoltam, hogy összebeszéltek a szüleimmel.Teljesen beleélték magukat, hogy ez változni fog, megunom.
2019. dec. 26. 16:51
113/155 anonim 

válasza:

Jobban tennéd ha nem találkoznál a nagyszüleiddel sem mert ezzel csak azt érik el hogy bizonytalan legyél. Értem azt hogy pénzt adnak ezzel próbálkoznak hogy meggondold magad.
114/155 anonim 

válasza:

Egyértelműen azt akarják elérni, hogy rosszul érezd magadat és hogy azt gondold, te vagy a hibás mindenért, rossz vagy. Nem miattad sír anyád, hanem a saját h*lyesége miatt, ahogy apád sem miattad iszik, hanem a saját h*lyesége miatt. Ők tették tönkre a családi idillt azzal, hogy képtelenek elfogadni azt, hogy te nem olyan vagy, mint az ő csodás világképük. De ne fogadd el ezeket, semmi baj nincs veled!
115/155 A kérdező kommentje:
Tényleg tiltanom kellett volna a bátyámat, anyu az övén írt rám. Átküldte a kinsey-skálát meg mivel voltam lánnyal meleg nem lehetek azt írta. Most azzal próbál hazacsalni, hogy falazna nekem ha rávenném magam arra felszedjek egy csajt. Ő segítene nekem hogyha úgy érzem, hogy fiúval lennék együtt falazna mindenkinek, apunak is. Csak a kapcsolatot, szerelmet ne akarjam fiúkkal. De a kicsapongásomat segítené. Ez nekem úgysem menne mert szerelmes fiúkba szoktam lenni. Nem tudom hogy tiltsam vagy mit csináljak?
2019. dec. 27. 10:49
116/155 anonim 

válasza:

Tiltanod kellene amikor jobban vagy visszarántanak a depresszióba. Mindent ígérnek csak élj úgy ahogy nekik megfelel.
117/155 anonim 

válasza:

Itt már kevés az, hogy a változásban bízol. Komolyan meg kell húznod a határokat, addig csinálják amíg nem szakítasz a barátoddal.
118/155 anonim 

válasza:

Én vagyok, aki írta, hogy a bátyád megérdemelné a tiltást, csak tegnap nem írtam ide. Annyira nem értem őket. A logikájukat. Az nem zavarja őt, hogy szexeltek a barátoddal (mert gondolom szoktatok) de a tény hogy szerelem van köztetek az meg igen? Miért fáj ez nekik ennyire? Ha azon túl tudna lendülni (mert ezek szerint csak menne az) , hogy szexuális kapcsolat van két fiú között, akkor az miért okoz ekkora gondot, hogy érzés is van ott? Ez kb pont fordítva szokott lenni. Az hogy te mit érzel, az őt miben érinti.. A tiltásról annyit, hogy előtte figyelmeztethetnéd, hogy ha tovább nyomják ezt a dumát, akkor nem fogod velük tartani a kapcsolatot. Ha ezután is tovább szekálnak akkor viszont tiltás. Meg kell mutatnod, hogy hol a határ, ha másból nem értenek akkor ebből lesznek kénytelen. Szerintem sokáig próbáltad már szép szóval, most már "keményebb" eszközhöz is kell nyúlni, mint pl a tiltás. Meg hogy a barátod nem engedi hogy te nővel legyél. Ekkora baromságot már bocs, persze a barátod lekötöz és bezár a szobába nehogy nővel merészelj lenni :DD nagyon látszik hogy már nem tudnak mit kitalálni, meg nyilvàn vagy már olyan érett, hogy nem kevered a szerelmet a barátsággal. Szinte látom, ahogy otthon megy a kupaktanács, ahogy ülnek körbe az asztalnál és megy az ötletelés, hogy na, holnap mit találjunk ki ennek a gyereknek, mivel próbáljuk meg behülyíteni..és egymást túlszárnyaló butaságok hangzanak el. Jó helyen vagy te ott a barátodnál,maradj is ott és szeressétek egymást!
119/155 A kérdező kommentje:
Zavarja őket a szex is, csak gondolom így szeretné elérni, hogy hazaköltözzek. Egy kapcsolat feltűnhet és gondolom nem szeretné ha valahogy kiderülne.Abban a falazásban sem lennék biztos amit ígérget. A nagyszüleim meg saját maguk próbálják magyarázni, és olyanokat mondanak, hogy még ők sem hiszik el. Nem tervezek hazamenni, nem is tudom hogy bírtam volna otthon ezt.
2019. dec. 27. 18:26
120/155 anonim 

válasza:

A szüleidnek szerintem nagyon sok idő kell míg eljutnak oda, hogy megértsék. Ezek szerint utánaolvasnak csak éppen nem érdekli őket amiket írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!