Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
91/155 anonim 

válasza:

De most jobban vagy már, hogy elköltöztél?
92/155 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok jól. Visszamentem összeszedni a ruháimat a barátommal és találkoztam a szüleimmel. Elmondták, hogy utoljára kérik változzak meg, mert ha ezt az életet folytatom elszegényedek, a barátommal úgysem maradok sokáig együtt szerintük. Azt mondják már annyira nem mérgesek azért mert meleg vagyok, azért dühösek hogy nem maradok egyedül. Szóval semmi változás és nem is bánják amit csináltak. Azt akarták belém beszélni, hogyha normális lennék én sem örülnék ha meleg lenne a gyerekem. Ez még mindig megvisel, nem keresem őket. Jövőre bejelentkezek a barátomhoz, hivatalosan.
2019. dec. 22. 14:14
93/155 anonim 

válasza:

Találkoztál a szüleiddel úgy, hogy ottvolt a barátod is? Nem volt belőle gond? Hát nem tudom a barátod helyébe én oda mertem e volna menni ezek után..Érthető, hogy megviselnek ezek a szavak téged. Szerintem az ember mindig számít rá, hogy hátha majd most, most megváltoznak és elfogadják. De nem... és ezzel szembesülni mindig lelombozó. Meg hogy jön ide az elszegényedés? Addig nem támogatnak téged, amíg fiú barátod van?
94/155 A kérdező kommentje:
Hazakísért kénytelen voltam visszamenni, a barátom kint várt rám. A szüleimnél maradtak még könyvek a vizsgákhoz, ruháim.Amíg összeszedtem addig mondták ezt amúgy is ettől félek, hogy szétmegyünk a barátommal, és nem lesz munkám.Úgy gondolják a barátom anyja nem fog eltartani amíg munkát találok. Nem támogatnak nagyszüleim adnak. Tegnap este eljöttek a barátomékhoz, és adtak pénzt. Továbbra is elítélnek, és el kellett tennem így is, mivel szeretnék adni a háztartásba a barátom anyjának.
2019. dec. 23. 08:13
95/155 anonim 

válasza:

Úgy tűnik, hogy a szüleid nagyon nem ismerik a barátodat, sem az anyját. Aki vállalja, hogy odaköltözz hozzájuk, meg azt mondja neked, hogy "úgy fog gondoskodni rólad mintha a saját gyereke lennél" azok nem fognak csak úgy otthagyni téged. Ezt azért mondják neked a szüleid, hogy elbizonytalanítsanak, meg mert lehet magukból indulnak ki.. Ne dőlj be ennek! Tudd, hogy helyesen cselekedsz azzal, hogy odaköltöztél a barátodhoz, mondjanak bármit is! Látom tényleg félsz attól, hogy elhagy a barátod, de továbbra is azt mondom, hogy ez BIZTOS, hogy nem fog bekövetkezni. (Ha kell minden nap leírom, hogy megnyugtassalak :))
96/155 anonim 

válasza:

"mert ha ezt az életet folytatom elszegényedek" Ez meg mi?? Azért, mert meleg vagy? Hát ezek tényleg nem normálisak...
97/155 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy. Sokszor aggódok ezen, meg néha olyan is eszembe jut, hogy utálni fognak érte a munkahelyemen ha lesz, olyan emberek tudomására jut, akik bántani akarnak engem ezért. Ezért én teljes titokban tartom, de már olyanokon aggódom hogyha öregszem mivel magyarázom, hogy férfival élek. A régi barátaim keresnek, nem értik hova tűntem? Nem akarom szinte senkinek elmondani, hogy meleg vagyok. Ezzel nagyon visszaélhetnek az emberek, és ez a félelmem.
2019. dec. 23. 21:41
98/155 anonim 

válasza:

Jaj, ilyeneken még ne agyalj, hogy mi lesz ha öreg leszel. Fiatal vagy :) Erre még ráérsz. Abban igazad van, hogy ezzel visszaélhetnek az emberek, viszont nem tudom jó ötlet-e, ha egyik eddigi barátoddal sem tartod a kapcsolatot. Esetleg ha nem beszélnél még nekik erről? Vagy lehet nem birnád ki ha megkérdeznék hogy mi van veled mostanában.. Egyébként ha tényleg keresnek téged és hiányolnak is, az azt jelenti hogy fontos vagy nekik és szeretnek ők is, bár téged is teljesen meg lehet érteni, hogy az otthoni tapasztalatok után inkább nem beszélnél senkinek erről, és inkább hozzád hasonló (tehát meleg) emberekkel barátkoznál. Nem könnyű dolog. Ha ismerném egy kicsit is a barátaidat, lehet könnyebben tudnék segíteni, így látatlanban ez kicsit nehéz. Most az ünnepek alatt még aludj erre egy párat. Viszont az tudnod kell, hogy ha el is mondod nekik és ha véletlenül nem reagálnának jól, egyedül maradni nem fogsz, mert ott a barátod aki továbbra sem fog elhagyni :) És ezúton szeretnék neked, a barátodnak és az anyukájának is Boldog és főleg békés Karácsonyt kívánni. Érezzétek jól magatokat az első közös karácsonyotokon!
99/155 A kérdező kommentje:
Köszönöm boldog karácsonyt neked is. A barátaim olyan csajozós, alkoholizálósak. Valószínűleg a sok hülyeség hiányzik nekik amiket együtt csináltunk. Már nem vagyok olyan nem tudnánk együtt bulizni. Meg olyanokat csináltunk, hogy csajokat felszedtünk, meg hülyítettük őket. Azt is tudom hogy nem szeretik a melegeket, csak két jó nőt együtt.Ezért is ittam állandóan mert akkor smároltam, szexeltem lányokkal és ezzel nyugtattam magam, hogy nem vagyok meleg. Sokat hülyéskedtem szerették a humoromat. Nem akarom a heterót játszani velük, lányokkal sem szeretnék smárolni.Nem is tudnám már játszani azt csak piával ment régen is. Magyarázkodni is utáltam mert a legtöbb lányt leráztam nagyon szeretnem kellett belsőleg akivel jártam, és mindig mondták milyen jó nő, miért nem kell neked. Ez nem hiányzik.
2019. dec. 24. 17:31
100/155 anonim 

válasza:

Velük jobb is akkor ha nem találkozol, csak nehezítenék azt, hogy elfogadd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!