Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
141/155 anonim 

válasza:

Ez nagyon szomorú hogy nem akarnak változni, és ilyen emberekkel szimpatizálnak.
142/155 A kérdező kommentje:
Igen és engem szidnak le bunkónak mert nem kívántam kellemes ünnepeket a családnak, rokonságnak azután amit csináltak velem. És lemondtam a családról már nekem a saját gyerek sem fontos, csak a bziság.
2019. dec. 31. 14:04
143/155 anonim 

válasza:

Egészen elképesztő, amiket anyukád gondol és mond. "Most az a baja, hogy velem nem csinálták ezt ezért lettem ilyen". Ezt már én is nehezen hiszem el, hogy tényleg létezik ilyen, aki szerint ha b*sztatják és megalázzák akkor majd "kigyógyul" a melegségből, plána ha a saját fiáról van szó. Az ilyen emberek, mint ez a bizonyos 36 éves férfi szoktak öngyilkosok lenni, aztán meg a rokonság mindig szánja-bánja, ami történt. Közben meg ők üldözik bele ebbe. Ez igazán eszébe juthatna anyukádnak meg a családnak mielőtt beléd rúgnak. Itt már tényleg a telefonszám változtatás sem hülyeség, vagy ha nem is változtatod meg, nekik nem veszed fel a telefont. Ezek után pedig ne is csodálkozzanak, ha nem jópofizol velük. Minden egyes nap bebizonyosodik, hogy a legjobb döntés volt, hogy elmentél otthonról. Ezúton szeretnék nektek Boldog új évet, sok szerencsét és békességet kívánni a jövő évre. Éjfélkor meg csókoljátok meg egymást a barátoddal és feledkezzetek meg a sok negatív emberről és véleményről. Érezzétek jól magatokat :)
144/155 A kérdező kommentje:
Eléggé összevesztünk azon hogy a feltételei ellenére sem megyek haza. Ezután lett nagyon dühös és nem tudom hogy ezt esetleg a barátnője hazudta hogy vigasztalja vagy ő találta ki hogy szégyelljem magam. A barátom úgy gondolja hogy az is lehet hogy igaz, mivel sok szülő mindenért bántja a gyerekét és akár elképzelhető is hogy bántották ezért. A neten rákerestünk és tényleg elég magányosnak tűnik, de ma már igyekszem kikapcsolódni. Boldog új évet neked is.
2019. dec. 31. 19:20
145/155 anonim 

válasza:

Hátha jövőre lecsillapodnak és végig gondolják, hogy ezzel nem érnek el semmit. Boldog új évet.
146/155 anonim 

válasza:

A barátodnak szerintem igaza van, tényleg van sok szülő aki ilyeneket csinál, hát látod veled is mit csináltak/csinálnak otthon. Úgyhogy ez valószínűleg igaz, és nem csak kitalálta. Azt jól tetted, hogy a feltételei ellenére sem mész haza, így kell ezt,megalkuvás nélkül. Viszont azon tényleg komolyan el kell gondolkodni, hogy egy darabig nem tartani az otthoniakkal a kapcsolatot. Ha csak így tudnak veled beszélni és bánni, ahogy eddig (úgynézki csak így tudnak) akkor jobb ha nem is zavarnak be egy darabig a mindennapjaidba. Egyedül nem fogsz maradni, hisz ott van a barátod meg a haver is. Meg kell nézni, akkor változik e valamit a viselkedésük feléd, ha nem tudnak rólad semmit. Remélem jól vagy, és hogy tegnap sikerült kicsit kikapcsolni.
147/155 A kérdező kommentje:
Igen sikerült mivel ünnepeltünk átjött a haverom meg a barátom haverjai is. Úgy érzem megint jön ez a depresszió vagy igazából nem is tudom mi ez. Ilyen üldözési mániám van ha pl. a barátommal elmegyünk a boltba hogy vajon gondolják az emberek. Sokat gondolkozom azon, hogy miért ilyenek az emberek, családom. Félek a jövőtől, és mérges vagyok magamra, hogy a suliban nem tanultam jobban a nyelveket.
2020. jan. 2. 12:03
148/155 anonim 

válasza:

Szomorú hogy ennyire nem bírják elfogadni.
149/155 anonim 

válasza:

Örülök hogy jól telt az este. A barátod haverjai amúgy heterók? Amikor elmentek valahova, pl a boltba akkor szokott valami jele lenni, hogy ti esetleg együtt lehettek? Pl kézfogás, puszi ilyenek? Mert ha nem, akkor szerintem nincs rá esély, hogy azt hiszik az emberek hogy együtt vagytok. A depresszió az nekem is jön, csak nekem a tél miatt :D (útálom) Az pedig hogy kicsit "üldözési mániád' van, és úgy érzed hogy mindenki a te "melegségedet" figyeli az meg az otthoni tapasztalatok miatt van. El kell még telnie időnek, hogy ez változzon, de azzal, hogy odaköltöztél a barátodhoz már megtetted az első fontos lépést. Hidd el , nem minden ember olyan, mint a családod. Bár nemtudom kicsi vagy nagy városban laksz, a kicsikben tényleg nagyobb az esélye az előitéleteknek. Az, hogy félsz a jövőtől az pedig teljesen normális a te (de írhatom azt is, hogy a "mi" korunkban) hisz eléggé fiatalok vagyunk, nem heterók, sok bizonytalansággal. Nem könnyű. Ismerős nekem is a sok agyalás a jövőről, világról, emberekről. A nyelveket gondolom azért írod, mert most úgy gondolod, hogy szívesen elmennél külföldre. Ez is ismerős nagyon is, én kicsit jobb helyzetben vagyok (több is megy) és el szoktam játszani a gondolattal. Amúgy nekem is jól esik veled beszélgetni, mert bármennyire is kiegyensúlyozottakat írok azért nekem is elég korlátozottak a lehetőségeim, ha erről kell beszélgetni valakivel. Szóval bármi van, nyugodtan írj én itt leszek.
150/155 A kérdező kommentje:
Van kevés heteró barátja akik ovis kori barátok, vannak lány barátai is. Nem szoktunk csinálni semmi feltűnőt, rendesen vásárolunk. Nagy városban élek, és tudom hogy nyugodt lehetnék emiatt, de mégsem vagyok az. Annyira zavar, hogy tanulni sem tudok ma is nekiálltam, de a sok stressztől nem haladok. Azért gondolom a te családod, barátaid nem viselkedtek így? Te nagyon kiegyensúlyozott vagy.
2020. jan. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!