Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.
2019. nov. 7. 20:40
 121/155 A kérdező kommentje:
Olyanokat írt anyu, az a legnagyobb baja hogy ezt nyilvánosan csinálom. Mert az hogy meleg vagyok már nem zavarná csak bujkáljak, meg ne legyen kapcsolatom. Tehát úgy kb legyek boldogtalan.Ne szégyenítsem le a rokonok, barátai előtt. Szóval minden fontosabb nekik, mint az hogy boldog legyek. De engem hibáztatnak mert én tettem tönkre az ő életüket, és mindenkinek normális gyereke vannak az ismerősök közül, akinek heteró kapcsolatban élő gyerekei vannak. Ezeket írta nem tudom mit szeretnének.
2019. dec. 28. 14:08
 122/155 anonim ***** válasza:
100%
Itt már nincs mit tenned meg kell szakítanod ezt, mert lelkileg rámész arra, hogy ragaszkodsz. A régi barátaid keresnék még?
2019. dec. 28. 17:10
 123/155 A kérdező kommentje:
Szoktak keresni, van egy haverom aki kitartóan keres, és fogok vele találkozni. Ő nem volt azokkal akik bántották a barátomat, állandóan keres és már muszáj vagyok beszélni vele.
2019. dec. 28. 18:10
 124/155 anonim ***** válasza:
100%
Az meg sem fordul anyukád fejében, hogy esetleg nem veled, hanem a többiekkel , a rokonoknak meg a "barátoknak" a gondolkodásával van a baj? Amúgy ez is milyen már. Nagy kegyesen megengedik hogy meleg lehetsz de közben eszedbe ne jusson összejönni vagy együtt mutatkozni bármilyen fiúval is... ez nem így működik. Bele kell törődnie, hogy ebbe már nem tud beleszólni és megszabni sem. Ha neki az lenne a legfontosabb, hogy a fia boldog legyen már nem problémázna ezen. Meg most mi neki a fontosabb te vagy hogy mit gondolnak mások? Ha majd találkozol ezzel a bizonyos haverral, akkor neki elfogod mondani ezt az egészet? Vagy inkább magadban tartod még?
2019. dec. 28. 19:42
 125/155 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, hogy támogatná a szexet fiúval. Eddig a nemi betegségeket fújta, meg undorította amit csinálhatok egy fiúval. Ezt csak azért mondja hogy hazamenjek. Mindig az volt nekik a fontos, az nem lényeg amit érzek azt be sem lett volna szabad vallanom magamnak. Találkoztam a haverommal, és a bátyám barátnőjétől hallott arról hogy meleg vagyok. Meglepett mert ezután elmondta bízik bennem, és elmondta hogy valamennyire vonzódik a srácokhoz. Külsőre azt mondta, nem tetszenek neki csak a nemi szerv, és a comb izgatja. Vonzódik a passzív részéhez, de inkább a lányokat szereti. Sráccal még nem volt, azt mondta hogyha elmondom valakinek letagadja. Azt mondta hogy ettől nagyon kikészült, most jobban érzi magát hogy elmondta. Vele barátkozom a többiekkel nem. Csak a barátomnak mondtam el ő úgysem beszél erről senkinek, nem akarok úgy találkozni ezzel a haverommal, hogy esetleg meggondolja magát, és szexel fiúkkal akkor még úgy tűnhet mintha félrelépnék.
2019. dec. 28. 22:11
 126/155 anonim ***** válasza:
100%
Es ilyenkor derul ki, hogy valoban milyen kicsi a vilag. En nem tul reg tudtam meg, hogy van rajtam kivul 2 meleg osztalytarsam. De minden esetre jo, hogy legalabb van baratod, akinek el tudsz mondani barmit.
2019. dec. 28. 22:22
 127/155 anonim ***** válasza:
100%
Jó nektek. Körülöttem egy meleg/biszex sincs (akiröl tudnék).Fúú te, még fel is sóhajtottam megkönnyebbülve, hogy ilyet bevallott neked a haverod és végre van valaki, akivel akár személyesen is tudsz erről beszélni. Ez nagyon jó hír, szerintem most te is megkönnyebbültél egy kicsit. Amúgy emlékszel? Te is így indultál hogy "max enyhe biszexség ez" aztán mégse :D szóval lehet a haverod majd érdeklődni fog más dolgok iránt is. Ő amúgy össze szokott még járni a többiekkel, akikkel te már nem akarsz? Azért remélem a bátyád barátnője nem kürtölte szét ezt az egész városba.
2019. dec. 28. 22:52
 128/155 A kérdező kommentje:
Nem igazán bízom az emberekben, ez a srác sokszor keresett ezzel remélem nem viccelne. Azt is remélem, hogy nem mondta el mindenkinek sem ő sem a bátyám barátnője.Azt mondta eddig sem mondta el senkinek ezután sem fogja.Párszor megölelt amikor nála voltunk ilyeneket nem csinált előtte. A barátom is azt gondolja hogy biztos nem enyhe ez nála. Már úgy gondolja azért keresett ennyit mert akar tőlem valamit de szerintem nem. Én azért magyaráztam magamnak hogy nem komoly mert tudtam hogy az, és megvoltam ijedve.
2019. dec. 28. 23:14
 129/155 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor a barátaiddal már nagyobb szerencséd volt, mint a szüleiddel. Még ha csak ezzel az egy barátoddal, de akkor is. Ez tényleg jó hír, bárcsak a szüleiddel kapcsolatban is jönne néha 1-2 jó hír. Szerintem ezért keresett ő téged ennyire, mert lehet ő is így vívódott magában és tudta, hogy veled beszélhet majd erről. Abban egyetértek én is az előzővel, hogy elképzelhető, hogy idővel több dolog is érdekelni fogja őt. Amúgy ezzel hogy a bátyád barátnőjétől megtudta még jól is jártál mert hogyha nem tudja, hogy te az vagy akkor lehet senkinek se merte volna magától elmondani és ő is így szenvedne, mint te eddig.
2019. dec. 28. 23:17
 130/155 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom én is, hogy azért keresett. A barátom megvan győződve róla hogy akar valamit tőlem. Sajnos a családommal kapcsolatban semmi jót nem remélek. 91%-os nem tudom hogy te egyedül írsz vagy más is ír,nem tudom hány éves vagy de nagyon kiegyensúlyozott vagy. Komolyan elolvasom a válaszaidat és utána jobban leszek. :-D
2019. dec. 29. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!