Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
131/155 anonim 

válasza:

Érthető hogy a barátod kicsit félt más biszex meleg fiúktól. Ettől függetlenül szerintem hallgassátok meg a srácot főleg ha ő sem tud erről senkinek beszélni.
132/155 A kérdező kommentje:
Meghallgatom mivel azt mondta, hogy a szülei vele is így viselkednének ha kiderülne. És volt már kiborulva ő is mert azt érezte, hogy ő az egyetlen aki ilyen.
2019. dec. 29. 15:51
133/155 anonim 

válasza:

Ilyenkor mindig belegondolok mennyi ember lehet aki jobban szeretne a saját nemével lenni, és nem mer lépni. A barátod is szeretne valamit különben nem mondta volna el.
134/155 anonim 

válasza:

A 91%-os vagyok. Nagyon örülök, hogy így gondolod. Ez volt a célom. Láttam, hogy nagyon felzaklatott voltál, meg azok után, ahogy otthon bántak veled nem tehettem meg, hogy nem vagyok itt veled és nem ápolom egy kicsit a lelkedet :) megfogott a sztori, megsajnáltalak titeket nagyon. Amúgy van itt több válaszoló is, aki hasonló százalékos mint én, de igen a 91% és akörüli %-os válaszok nagyrésze tőlem van. Meg ez folyamatosan változik,voltam én már 93 meg 86 %-os is. Az 5.oldalon kapcsolódtam be, de a 127-est nem én írtam. Az egy másik 91%-os. 129-est írtam én, meg előtte az ilyen "hosszabbakat" :) Nagy különbség amúgy nincs köztünk, két évvel vagyok idősebb nálad. Írtad, hogy eszedbe jutott, hogy mivan ha átver ez a bizonyos haver akivel találkoztál. Erre nagyon kicsi az esély, szinte semmi. Azért ilyeneket nem kamuznak az emberek,szerintem megbízhatsz benne. Tudom hogy ezek után nehezen bízol emberekben, de benne szerintem meg lehet. Megölelni is szerintem azért ölelt meg sokszor, mert egyrészt most megtehette (nemlátta más) másrészt meg felszabadultnak érezte magát, hogy végre van egy "sorstársa". Neki is új még ez az egész, lehet elvitték őt az érzelmek, de tudja ő jól h neked barátod van.
135/155 A kérdező kommentje:
Igen tudja hogy barátom van. Ma találkoztam vele a barátom és az anyukája elmentek otthonról. Mégis flörtöl velem és most már elhiszem hogy nem heteró.Nagyon szeretem a barátom, nem csináltunk semmit, csak van bennem egy ilyen ő is bejön érzés vagy hogy mondjam. És amikor ilyeneket mondd feljön bennem hogy régen kedveltük egymást. Ezt elmondtam a barátomnak ő úgy gondolja hogy azért érzem ezt, mert rajta kívül nem voltam fiúval, csak lányokkal, és ezért érzek így.
2019. dec. 29. 21:33
136/155 anonim 

válasza:

Szerintem természetes, hogy van ilyen érzésed. Mivel régen jóban voltatok egymással, és most tudtok nosztalgiázni. Meg valószínűleg az is lehet amit a barátod mondd. A lényeg hogy ne menj bele semmibe az izgalmat keresve.
137/155 anonim 

válasza:

Szerintem is természetes, hogy van ilyen érzésed. Azért ez a szitu még neked is új, ezelőtt nemigazán voltál még te sem így, hogy egy másik meleg haverod is legyen. Bele kell szoknod még neked is, meg neki is. Az is lehet, hogy ez az érzés inkább annak van, hogy örülsz neki hogy van olyan haverod aki szintén az, és így vele is tudsz erről beszélni, nem is kifejezetten az ő "személyének". Amúgy a barátod nemszokott vele beszélgetni? Vagy az ominózus 'falhoz nyomás' óta ő inkább tartja a távolságot a te haverjaiddal?
138/155 A kérdező kommentje:
Ez a barátom nem volt ott amikor a falhoz nyomták. Azért a melegsége még nem biztos, lehet hogy csak biszex. Nem igazán kedveli a barátom a barátaimat. Ettől függetlenül beszélek ezzel a haverommal, voltak mélypontjai. Nem hagyhatom egyedül mert az ő szülei is olyanok lennének, és a barátom nélkül fogalmam sincs hogy bírtam volna. A haverom meg mesélte volt amikor azon gondolkozott annyira elkeseredett, hogy gyógyszereket akart bevenni, végül nem tette meg, ez az érzései, meg más problémái miatt volt. Ezt a barátom is megérti de féltékeny.
2019. dec. 30. 21:26
139/155 anonim 

válasza:

A családoddal minden ugyanúgy van?
140/155 A kérdező kommentje:
Azzal minden változatlan. Anyu tegnap felhívott és már nem tudom hogy igazat mondd vagy hazudik. Először hívott hogy költözzek haza,mert amit mondott azt betartaná.Ezen összevesztünk utána elmesélte, hogy beszélt az egyik barátnőjével. Akinek a testvérének a gyerekén érezték azt hogy bejönnek neki a fiúk, ezért sokszor megalázták. Most az a baja, hogy velem nem csinálták ezt ezért lettem ilyen. Az a férfi akivel ez történt 36 éves, és nem is élt együtt egy nővel sem, biztos boldog élete lett. És az ilyen embereket kedveli akik ezt csinálták egy gyerekkel. Megmondtam neki, hogy számot változtatok.
2019. dec. 31. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!