Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.
2019. nov. 7. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/155 anonim ***** válasza:
43%
nem tudom és nem is érdekel
2019. nov. 7. 20:55
 2/155 anonim ***** válasza:
95%

Azért csinálod ezt, mert biszexuális vagy, de a meleg hajlamaidat befolyasolják a társadalmi normák. Ezt kéne leküzdeni és eldönteni, hogy a srácot szereted jobban vagy a barátnődet, vagy akarsz-e nyílt kapcsolatot.

De elsősorban ne szemétkedj vele, nem csinált semmi rosszat. Ne használd ki a saját vágyad kiélésére.

2019. nov. 7. 21:08
 3/155 A kérdező kommentje:
Már nem szeretem a barátnőmet. Nem akarom bántani, van amikor rendesen odavagyok a srácért. Akkor is elterveztem, hogy csinálom neki, csak mikor elmentem azt éreztem, hogyha megcsókolna vagy megölelne megütném. Az is zavart, utólag hogy olyanokat mondott, hogy szeret.
2019. nov. 7. 22:10
 4/155 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereted a barátnődet, akkor szakíts vele, ez minden mástól független.

Miért zavart volna, hogy megcsókol vagy azt mondja, hogy szeret?

2019. nov. 7. 22:42
 5/155 anonim ***** válasza:
100%
A biszexualitásodat (minimum) kezded felfedezni, észlelni. A többi pedig amik zavarnak, pedig amiatt vagy mert küzdesz önmagaddal, nem fogadtad el magadban ezt a helyzetet. Lehet hogy váratlanul ért, és nem tudod még kezelni. Dolgozik benned a vágy és a szégyenérzet egyszerre.Utóbbi majd elmúlik, legalábbis néhány extrém esetet kivéve el szokott múlni.
2019. nov. 7. 23:08
 6/155 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt akartam mondani, mint az utolsó, hogy azért vagy rosszul (különösen elélvezés után) a csók és egyebek gondolatától, mert még nem vagy kibékülve magaddal, ez változni fog. Mindenesetre először a barátnőddel kell szakítanod, aztán átgondolnod, mit akarsz a sráctól.
2019. nov. 8. 02:55
 7/155 anonim ***** válasza:
51%

Elég nagy mocsok vagy.A szájába vette és le cumizott

Te meg piszkoskodtál vele.Arról tegyél le hogy heteró vagy!Tanúlj meg emberként viselkedni,akkor van esélyed.

A srác helyébenén le se sza..lak.Kérj legalább

bocsánatot!

2019. nov. 8. 09:39
 8/155 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem tudom elfogadni. Egyszer megvédtem, amikor bántották és akkor megölelt úgy, hogy látták többen is. Egyből azon kaptam magam, hogy nem kellett volna megvédenem mert bz-nak fogok tűnni miatta. Meleg biztos nem vagyok talán enyhe biszexség ez, azért undorodom a csóktól. Azért vagyok mérges rá mert miatta jött ez elő bennem.
2019. nov. 8. 14:06
 9/155 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is meleg vagy biszex voltál, csak eddig nem tudtad. Nem vagy heteró és "enyhe biszex" sem.
2019. nov. 8. 14:50
 10/155 anonim ***** válasza:
90%
Nem miatta jött elő belőled. Ha nem most, akkor hamarosan úgyis szembesültél volna magaddal.
2019. nov. 8. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!