Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
51/155 A kérdező kommentje:
Inkább úgy mondanám,hogy támogat azért mert nincs pénzem és sajnál. De ez nem tetszik neki hogy fiúval járok. Suliba járok még levelezős vagyok.
2019. dec. 10. 16:26
52/155 anonim 

válasza:

Jaa értem. Hát én is voltam levelezős amikor olyan idős voltam mint te (2-3 éve) és én is kerestem munkát csak sokszor túl fiatal voltam, lehet neked is ez nehezíti meg. Amúgy a barátaid nem sejtik, hogy van valami? Ugye ők nem tudják, hogy otthon mivan meg hogy fiúval jársz, de a kedvedből meg a hangulatodból nem vették/veszik észre?
53/155 A kérdező kommentje:
Ilyen gondokat nem szoktam megbeszélni a barátaimmal. Mások előtt különben sem mutatom, hogy bajom van.
2019. dec. 12. 16:50
55/155 anonim 

válasza:

Szerintem keress egy munkat es az elejen vegyel fel diakhitelt es menj albiba. De sajnalom, hogy ilyen korulmenyek vannak nallad. Nallam teljesen elfogadjak, de csak a szuk csaladi kor tudja, meg 1-2 baratom
56/155 A kérdező kommentje:
Sokszor veszekednek velem, amikor elakartam menni otthonról, bezárta apám az ajtót, és eldugta a kulcsot. Nehogy találkozzak a barátommal. Kimásztam az ablakon, és mikor hazajöttem közölték, hogy el kell költöznöm a nagyszüleimhez, mert ők nem bírják a tudatot, hogy fiúval járok. Mondták hogyha kiderül nem szégyenkeznek miattam. Elmondtam a barátomnak ami otthon ment, mikor az ablakon másztam ki. Beszélt az anyjával úgy hogy nem tudtam róla. És következő hónapban amikor az anyját más munkakörbe helyezik át, és jobb fizetése lesz odaköltözhetek.Az ünnepek közötti időre is meghívott. Addig meg elleszek a nagyszüleimnél. Munkát azóta sem találtam, szerencsém van hogy a nagyszüleim befogadtak. Otthon most nehéz nekem kicsit ki vagyok mert a bátyám táppénzen van, és apám meg szabadságon van, és beszólogatnak. A szobámból sem szeretek kimenni nehogy összefussak velük.
2019. dec. 15. 11:27
57/155 anonim 

válasza:

Jézusom! Ennyire elfajultak a dolgok? Szobába bezárás :O Ez nem mehet így tovább és nagy szerencse, hogy végre a barátodhoz költözhetsz majd. Amúgy csodálom a kitartásod, esküszöm legszivesebben még találkoznék is veled hogy legalább valakivel megtudd előitéletek nélkül ezeket beszélni, ha már a barátaiddal nem lehet. Neked lett igazad, amikor még korábban írtad, hogy nem hiszed hogy el fogják fogadni.. hát tényleg úgy néz ki , hogy nem, vagy csak nagyon sokára..a nagyszüleidnél már csak jobb lehet. Most is ottvagy már náluk?
#50-es voltam.
58/155 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a barátaim nem fogadnák el. A páromnak meséltem el pár veszekedést, akkor buktam ki amikor bezárt.A barátomat megviseli, ahogy otthon viselkednek velem. Belegondoltam abba is, hogy hiába vagyok erős, ha nekem jönnének a bátyámmal. Már ettől is félek, a tányért a falnak vágta annyira mérges volt amikor hazajöttem. A nagyszüleim azt mondják hogy ezt én provokálom.Anyám csak sír otthon, mindig aput védi. Mert össze kellene jönnöm egy lánnyal, mert ez betegség mondjanak erről bármit is. Nem csinálunk semmit amivel szégyenbe hoznánk őket, mindig a barátomhoz megyünk. Örülök neki, hogy eltudok költözni csak az a rossz, hogy gyakorlatilag egy ember nem maradt a családi, rokoni körből akire számíthatnék. Teljesen egyedül maradtam.
2019. dec. 15. 18:22
59/155 anonim 

válasza:

Próbálj arra gondolni, hogy ennél csak jobb lehet. A családod csak a nevében az, mert nem állnak ki melletted.
60/155 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Mostanában attól is félek, hogy a barátom elhagy mivel ezalatt az idő alatt, felszedtem 12 kg-ot, és nem hasonlítok arra aki voltam.Mindig vigasztal, hogy majd segít lefogyni, meg biztos az otthoni dolgok miatt van. Igyekszem összeszedni magam, de nehéz. Otthon csak szórakoztak ezen, hogy ide vezet a bziság.
2019. dec. 15. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!