Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
42/155 anonim 

válasza:

Ezek szerint te teljesen egyedül vagy ezzel a problémával :O ha gondolod írj nyugodtan, ha beszélgetni szeretnél.
43/155 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok. Tudtam, hogy baj lesz abból ha kiderül, és nem számítok semmi jóra. Már ezelőtt is megmutatták, hogyha bajom van nem értenek meg. Egyedül attól félek, hogy nem lesz munkám, vagy nem tudok megélni albérletben.
2019. dec. 7. 12:54
44/155 anonim 

válasza:

Tarts ki addig, amíg nem találsz munkát, utána viszont az első lehetőséggel lépj le otthonról és szakítsd meg velük a kapcsolatot. Sajnos nem érdemelnek többet, mert bebizonyították, hogy nem szeretnek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, ha Magyarországon élnék, szívesen fölajánlanám, hogy addig költözz be a vendégszobába, amíg talpra nem állsz, de így csak annyit tudok tanácsolni, hogy légy erős és tarts ki. Nincs vége mindennek, az életed is csak jelenleg rossz, de hidd el, lesz ennél jobb is. Ha már önálló életed lesz és nem függsz tőlük, nagyban változni fog a helyzet. Attól viszont, hogy a családod így fogadta a dolgot, ne általánosíts, nem mindenki fogadja így, elég esélyes, hogy a barátaid többsége jól fogadná. (Nálam több, mint 200 ember tudja és mindössze 5-tel szakadt meg a kapcsolat, az összes többi elfogadja és érdeklődnek, szeretnek továbbra is.) Szóval kitartást, ha egy kis lelki támogatás kell, itt vagyunk, írj bátran ide. :)
45/155 anonim 

válasza:

Szóval már nem ez az első eset, hogy a szülők nem értenek meg. Nem túl jó a kapcsolatotok? A barátod egyébként hogy viseli ezt az egészet? Róla ugye többen tudják, hogy meleg, meg írtad hogy volt hogy bántották a suliban, innen gondolom hogy lehet ő már "megedződött" ebben.
47/155 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy helyrejön. Régen sem értettek meg, szóval nem számítottam másra. Probléma nem igazán volt velem mert mindig hozzájuk kellett alkalmazkodni. Ha hibáztam élvezték, hogy azért bánthatnak. Nemcsak a szüleim, a nagyszüleim sem fogadták jól. A tesóm sem. Ezután magamtól nem fogok beszélni erről, meg nem érzem szükségét, hogy ezt bárkinek elmondjam. A barátom anyja más ő amikor mérges volt rá emiatt is megvédte. Engem ha ezért vele hátrány érne, nemhogy megvédenének örülnének neki. Az ő helyzete nem ilyen gázos, mert őt szereti az anyja, meg a nagyszülei is attól, hogy nem örülnek neki hogy meleg.Meg a suliban váltott az más. Nem bántják érte otthon mint engem, mert mindennap beszólogatnak miatta.
2019. dec. 8. 10:29
48/155 anonim 

válasza:

ez borzasztó lehet ,hogy úgy érzed téged nem szeretnek a szüleid és a nagyszüleid.. esetleg az nem opció, hogy a barátodékhoz menj? Annak tudatában, hogy mi folyik veled otthon, nem engedi meg a barátod anyukája?
49/155 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék odamenni azért mert egyedül neveli a barátomat, és mivel nincs fizetésem nem tudok beszállni a rezsibe. A nagyszüleim mérgesek rám, mégis mama szokott adni. Ettől még nem helyesli, csak sajnál és azért ad.
2019. dec. 9. 17:57
50/155 anonim 

válasza:

Na, legalább nagymamád nincs 100%-ban ellened. Rendes tőled, hogy csak akkor költöznél oda, ha van saját kereseted, csak nem tudom így meddig birod még otthon. Ugye már nem jártok suliba, milyen időközönként szoktatok/tudtok találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!