Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Nem éreztem melegnek magam. Megismertem egy meleg fiút, és akkor jöttek furcsa érzések. Szerettem nézni, az arcát, a szemeit valami megfogott benne. Még ekkor is lányokkal szexeltem. Ezzel a fiúval sokszor szemét voltam, amikor nem tudtam hogy meleg azt gondolom, hogy a barátnőmre hajt. Nem bántottam csak nem voltam kedves vele, meg veszekedtünk. Amikor megtudtam, hogy meleg barátkozni kezdtem vele, mert élveztem amikor megöleltem, meg amikor hozzámért. Addig húztam amikor kettesben voltunk, hogy bekapta és ilyen jó soha nem volt senkivel mint vele.Amikor elmentem megint elkezdtem szemétkedni. Most haragszik rám, és az a bajom hogy megint jön ez az egész, hogy kiakarok vele békülni, mert jó lenne kipróbálni mást is. És fiúval akarok lenni de barátnőm is van. Mégsem tudok lenyugodni.2019. nov. 7. 20:40
11/155 A kérdező kommentje:
Ezzel mit tudok csinálni? Nem akarom bántani ezt a fiút szeretnék kibékülni vele, ilyenkor az van hogy elkap ez a legyek minél heteróbb érzés, és megsértem. Amikor nem beszélünk hetekig akkor még békülni akarok. Többször úgysem bocsát meg, ma akartam beszélni vele. Még könnyezett is amikor mondta, hogy nagyon csúnyán viselkedtem vele.
2019. nov. 8. 21:35
12/155 anonim 

válasza:

Megértem, amit érzel, én is így viselkedek mások előtt, de a négy fal közt senki nem látja, hogy mit csináltok, nem kell fenntartani a szuperhetero szerepet.
Ha már felismerted, hogy mi a következménye a saját viselkedésednek és, hogy mi váltja ki, akkor már nem kéne nehéznek lennie visszafognod magad.
13/155 anonim 

válasza:

Figyelj.akkormeg szakíts a barátnőddel ha ez a fiú jobbanvérdekel.
14/155 A kérdező kommentje:
Ma már beszélt velem azt mondta, hogy több esélyem nincs. Szóval ezt nem kellene elszúrnom, de úgyis elfogom előbb-utóbb. Most nagyon rideg velem.
2019. nov. 9. 21:02
15/155 anonim 

válasza:

Öleld már meg legalább szegényt.
16/155 A kérdező kommentje:
Megöleltem amikor kibékültünk. A barátnőmmel szakítottam.
2019. nov. 10. 18:03
17/155 anonim 

válasza:

Ajánld fel neki komolyan hogy szeretnéd ha leszopna.
18/155 A kérdező kommentje:
Dehogy mondok ilyet. Boldog vagyok, hogy kibékült velem. Most nekem kell éreztetni, hogy fontos. A barátom olyan érzelmes típus. Lehet, hogyha lassan haladnánk jobban elfogadnám, hogy ilyen vagyok.
2019. nov. 10. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!