Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/151 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a kábszer használata mellett érveltem hanem az mellett, hogy negatív előjellel láttad el. Holott a világon semmi nem negatív vagy pozitív a megoldás mindig a kettő között van félúton. A drognak van jó és rossz része is. Csupán erre hívtam fel a figyelmedet. Amúgy soha életemben nem szívtam semmit de nem vagyok ellene. Inkább próbálom a világot semlegesen és szubjektíven nézni. Mert ha a két véglet valamelyikén megragadunk az csak rossz lehet. Legalábbis nekem ez a véleményem és itt csatlakozik a világ nézetem a kérdéséhez. A minden nő egy rohadék és a minden férfi egy rohadék kapcsán. Itt is a köztes megoldás a lényeg.
2022. jan. 6. 13:52
 92/151 A kérdező kommentje:

#91 nem írtam hogy minden nő rohadék és hogy minden pasi az.

Közlédi kényszered van szerintem.Hát írkálgass nyugodtan.Elovasom de nem ígérem hogy feagálok rá.

A reakcióm gerince a női válaszolónak az volt hogy ha megad mindent a legjobbat a gyefekének, az nem biztos hogy jó, tehat a gazdsg pasit választva nem biztos hogy jót tesz magának és a gyerekének.Lehet rosz ember belőle.Ennyi.

2022. jan. 6. 14:03
 93/151 anonim ***** válasza:
74%

Az lehet de jó bőven volt olyan válasz itt a válaszolók között meg minden ilyen kérdésnél van nem is ilyen jellegű válasz mivel a kérdés eléggé provokatív kb mint a politikai témában , na mi van balosok Orbán megadja a 13. havi nyugdíjakat mikor költöztök ?

Tehát számomra ez egy eléggé provokatív dolog, mert az eredti kérdésre nincsen egységes egyetemes válasz.

Az meg, hogy kinek mi a jó ezt így látatlanba a gép mögül ne ítélkezzünk mivel lehet, hogy a gazdag papa miatt kokainos lesz de az is lehet, hogy mondjuk egy menő orvos vagy kutató lesz , mert papa tudta neki finanszírozni a tanulmányait egy menő magánegyetemen. Tehát látatlanba ítélkezni szerintem hülyeség ,mert itt nagyon sok dolog játszik amiről az átlagember nem tud.

De, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak.

ITT MINDNKI HITELTELEN!!!!!!!!! Kivéve én nem

Az a hiteles amit be lehet bizonyítani. Tehát azt javalom, hogy terítsük ki a kártyákat.

LÁYNOK: Akiket a pasik zaklattak vagy egyből jött a szex dolog azok csináljanak egy screenshotot és töltsék fel ide, hogy lássuk milyenek a pasik. A leni oldalon lehet feltölteni képet . kimásoljátok az URL címet és elkülditek válaszban ha gondoljátok hadd lássuk a nevüket is , hogy kik írogatnak ilyet.

[link]

FIÚK: Dettó ugyanez a feladat csak azokról, hogy a lányok simán rátok írnak mindenféle szex miatt és ők kezdeményeznek .

2022. jan. 6. 14:28
 94/151 A kérdező kommentje:

#93 ez részben jó részben aggályos.

Bárkit be tud akkor ilyennel vádolni csaj vagy pasi.

Ez nem objektív.Szerintem.

Visszaélésre adhat lehetòséget önkéntesrendőrkém.

Ilyen világot élünk bizony.

Kiprovokálhat lány is fiú is ilyen szitut.Ez már kezd nyugareurópai lenni.Ha kinyitsz egy ajtót egy nő előtt és előre engeded akkor szexista vagy meg zaklató.

Hát sok sikert hozzá! :)

2022. jan. 6. 14:58
 95/151 anonim ***** válasza:
19%
Visszaélés alatt mit értesz? Én itt gyakoriról gondoltam ott meg amúgy is csak felhasználó nevek vannak az meg tök mindegy ugye.
2022. jan. 6. 15:02
 96/151 A kérdező kommentje:

#93Jah és két hozzászólással előbb összekevrrted az objektivitást a szubjektivitással.

Az eredeti kérdésem meg az volt, miért baj ha valaki privátot küld.nem farkat hanem levelet.

Tehát ha nincs kiírva hogy privátot ne, és ír privatban mert hátha úgy könnyebben nyilatkozik az már egyből zaklató, mr hiteles önkéntesrendőrkém! :)))

Jó dolog hogyy ki lehet szűrni a farokkép küldözgetőket, de az nem vmi objektív ha olyanokat is belekeverünk a dologba skik csak szimplán küldenek egy privátot,és normálisat kérdeznek normálisan.Azt hogy szűröd ki?

Mr hiteles önkéntes rendőr?

2022. jan. 6. 15:07
 97/151 A kérdező kommentje:

#95 félművelt is vagy apukám!

Az eredeti kérdést is félreertetted mert nem az volt a kerdés ki zaklat többet a pasik vagy a nők,hanem mi a baj a priváttal?

A másik dolog hogy bárkinek az URL jet be lehet másolni.Akkor is ha nem küld farok képet, han csak írt egy privátot ez az eredmény nem lesz objektív azaz hiteles.Szubjektív lesz.Érzelmi alapon lesznek döntések ha tudod mit jelent hogy szubjektív mert kevered a fogalmakat mr önkéntes rendőr. LOL!

2022. jan. 6. 15:16
 98/151 anonim ***** válasza:
19%

Ájjjájáj és valóban :D

Ebből is látszik, hogy én ember és nem Isten (aki ítélkezik mások felett látatlanban) mivel hibázok de beismerem.

Ez a hitelesség tudod. Én azt mondom ha valóban volt ilyen akkor tegye közzé a beszélgetést és kiderül az, hogy valóban olyanok e a pasik/csajok ahogy a másik nem állítja róla. Mert ha most arról vitatkozunk most , hogy az Isten létezik e vagy nem azt az egyén döntése, hogy hisz e benne vagy nem. De ezek ténykérdések. Csak gondolom nem meri senki kiteríteni a kártyáit. Mondok egy nagyon egyszerű dolgot. Pár napja volt egy vita, hogy hol drágább az Iphone 13 Pro Max. Nálunk vagy Németországban. Ott egyszerű a kérdés ,mert linkeltem a német telekom oldalát meg a magyar telekomnnak az oldalát és mind a kettőnél be volt állítva, hogy egy összegben szeretném és már is látszott a történet. De, ha csak ment volna a veszekedés hogy hol drágább a linkek nélkül az csak ostoba mellé beszélés lett volna

2022. jan. 6. 15:24
 99/151 anonim ***** válasza:
80%

"A másik dolog hogy bárkinek az URL jet be lehet másoln"

Ezt nem igen értem az oldalra feltöltesz egy képet amihez a rendszer csinál egy URL-t ami mindig egy képre fog mutatni és a kép alapján mindig tudod ha esetleg már felrakták az oldalra. Tehát egy képet max 1 szer lehet eljátszani . Más privátjáoz meg gondolom nem férsz hozzá

2022. jan. 6. 15:27
 100/151 A kérdező kommentje:

#98 klinikai eset vagy! :)

Itt nem az volt a kérdés ki mit állít hanem hogy miért baj?

Az elején nem tudtam hogy itt farkakról küldözgetnek képeket.

Mondjuk nemtom hogy lehet itt bármilyen képet küldeni privatban vagy bárhogy! De sebaj.

Itt az volt utána a hozzászólásom sarkalatos pontja hogy a nők sem angyalok.És senki nem arra gondolt és en sem arra gondoktam és le se írtam ilyet hogy esetleg kéretlenül punciszelfit küldenek.Hol olvastad, hogy jött ez?Itt az merült fel, hogy a nőknek milyen nehéz megfelelni a pasiknak elvárások meg ilyenek

Szóval háttal ülsz a moziban haver és még valami igaszságosztónak hiszed mafad cagy igaszságosztóként akarsz itt tetszelegni.skizofrén kicsit...

De Isten áldjon...

Hát tetszelegj mr hiteles önkéntes rendőr igaszság osztó.

2022. jan. 6. 15:34
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!