Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
 101/151 anonim ***** válasza:
74%

Engedd el kérdező. Az itteni csajok egyszerűen annyira ki vannak égve, hogy nem értik meg már a kérdésedet sem, nem azt hogy mi a problémád. Leírtam már 2x ide több mondaton át a dolgokat, erre lepontoztak. Ami baromira nem érdekel, felőlem ezt is lepontozhatják, ami csak azt a tényt erősíti meg, hogy valóban úgy viselkednek az itteni csajok, ahogy leírtam őket és nem tudják elfogadni. Viszont ha meg csaj írja le, ő miért nem akar privátot kapni és hogy a privát üzenetben milyen kérdéseket kap 10-ből 9 pasitól, akkor őt meg felpontozzák. Ez tipikusan a tömegeffektus, hogy ugyanazt skandálják, de nem értik, hogy miről van szó konkrétan. Legjobb volt az, tegnap ki volt írva egy kérdés ebben a kategóriában, és írtam rá egy normális választ. Erre egy csaj az én válaszomra flegmán ráválaszolt, aminek semmi értelme nem volt, mert nem volt a kérdező felé segítőválasz vagy bármi hasznos. Csak annyi, hogy őt az tette boldoggá, hogy engem egy névtelen embert szerinte megtudott sérteni azzal a válaszával. Viszont én is vagyok olyan játékos emberke, hogy privátban direkt visszaírtam neki vicces hangnemben. Na ez a csaj, nem értette a poént, nem esett le neki, hanem ő kőkeményen elkezdett engem anyázni és szidni. Majd megnéztem a toplistát és 1-20 ban benne van. (Direkt 1-20 írok, hogy ne belőle kérdés.)

Ezt csak azért mondom el, hogy ezektől a csajoktól sokat nem kell várni agyi szinten, nem hogy privátban bármiről is lehessen velük beszélgetni. Ezért se értik meg ezt a kérdést és úgy az egész privát levelezgetést, mert egyszerűen rosszindulatúak az itteni csajok. Tisztelet a kivételnek.

2022. jan. 6. 15:46
 102/151 anonim ***** válasza:
100%

"#95 félművelt is vagy apukám! A másik dolog hogy bárkinek az URL jet be lehet másolni. Mondjuk nemtom hogy lehet itt bármilyen képet küldeni privatban vagy bárhogy! De sebaj"

Tehát félműveltnek állítasz be azért ,mert te sem értesz ahhoz amit éppen próbálsz előadni. Egyébként linkeltem a egy képküldős oldalt nézd meg legalább tanulsz valamit.

Én nem is neked szántam ezt a küldj képet dolgot hanem azoknak akik írták, hogy kaptak ,mert voltak olyan lányok. Most nem tudom megnevezni , hogy hányas válaszolók voltak. De volt ilyen az tuti. Nekik akartam, hogy betudják bizonyítani azt, hogy valóban vannak ilyen emberek.

De kicsit jobban lebutítva a válaszomat : Azért ,mert ez nem társkereső oldal . Nem Tinder,nem Badoo és nem Twoo. Kaptam egy ötletett egy csajtól , hogy írjak válaszokat itt a szextémakörben és figyeljem meg , hogy mindig ugyanaz az x pali írogat a csajokra. Minden olyanra ráírnak ahol azt gondolják, hogy az illető csaj akár egy nap X is ugyanarra, hogy szia lenne e kedved ismerkedni. Ezt le fogom tesztelni és befogom linkelni ide a dolgokat amiket alkottam (egyébként ,ha valaki gondolja a képküldésről csinálok neki oktató videót és szívesen átküldöm ). Elhiszem , hogy irritáló tud lenni.

2022. jan. 6. 15:59
 103/151 anonim ***** válasza:
100%

" egy nap 5X is"

Itt véletlenül kimaradt egy 5-ös

2022. jan. 6. 16:00
 104/151 A kérdező kommentje:

#102 kinek kell bebizonyítani hogy vannak ilyen emberek.Én elhittem hogy vannak ilyen emberek miután leírtak csajok hogy lehdt fatokképet kapni mett lehet képet küldrni.Amit a kŕrdés feltevésekor még nem tudtam.

De már írtam hogy azt csinálsz amit akarsz.

Nem társketeső.

És ha itt akadnak egymasra?

Meg hová van kiírva hogy nem az?

Írtam nőnek privátot ktúráltan bisszaírt kultúráltan.Felvrttük egymással a kapcsolatot.

Nem társkereső...pfff.

Legyél élelmes, rugalmas fineszes.

Találd fel magad hadznalj ki minden alkalmat a csajozasra társkeresésre.

Merev is vagy.Vaskalapos.

Lehet pont akkor botlasz az igaziba mikor nem keresed hanem itt kérdezel választ kapsz és privátot írsz.Soha nem lehet tudni!!! :)

Persze nem farokképpel az biztos

2022. jan. 6. 16:09
 105/151 anonim ***** válasza:
100%

Igen az egész internet egy nagy társkereső sajnos. Bár nekem az volt a kedvencem amikor oda írták Instagramon a Varga Juci képe alá,hogy úgy seggbe raknálak 😂

Insta egyből offolta is a palit

2022. jan. 6. 16:24
 106/151 A kérdező kommentje:
#105 :)))) MUHHAHAHAHA... Ez tetszett... :)
2022. jan. 6. 16:30
 107/151 anonim ***** válasza:
80%

"A nők érdekelnek.Hogy valójában milyenek.Mit szeretnek és mit nem.

Ez lehet bugyi, farokméret,többes bármi.

Azért kérdezek mert itt anonim módon válaszolhat."

Ha valóban ezek érdekelnek, akkor miért szükséges privát üzeneteket írnod?

Írhatsz ki kérdést, ahol még inkább anonim módon válaszolhatnak, és elolvashatod sok ezer korábbi kérdésnél a válaszokat a téged érdeklő témáknál.

Mi a célod a privát üzenetekkel?

2022. jan. 6. 16:44
 108/151 A kérdező kommentje:

#107 szerinted mi?Privátban elektronikus levél formájában le akarom...ni?

Privátral az a célom hogy hiába anoním de a válasza tartalmazhat olyan reszleteket amiről.ismerősei felismerhetik.

Mégis mire gondoltál?

Level formájában megtermékenyitem? Okoska...

2022. jan. 6. 17:00
 109/151 anonim ***** válasza:
72%

Huhh, végigolvastam. Hááát, néhány női válasz alapján, a férfiakat sem irigylem...

Lehetnek itt "élmények" mindkét oldalon úgy látom...

2022. jan. 7. 16:24
 110/151 A kérdező kommentje:

#109 köszi.Egy lány véleményét olvashattuk, mert köszi akkor.

Te fogalmaztad meg a legjobban.

2022. jan. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!