Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
 141/151 anonim ***** válasza:
81%
Olyanokat akik mondjuk a szakma csúcsai. Akik olyan egyetemeken kutatnak és tanítanak mint a Harvard, Stanford, Cambridge. Olyanok akik nemzetközi szaklapokba publikálnak. A Csernus messze van ettől a szinttől. Ő egy celeb orvos. De SOTE,PTE,DE,SZTE-n is szerintem sok orvost lehetne idézni
2022. jan. 8. 16:46
 142/151 anonim ***** válasza:
89%

Nem érzek fizikai fájdalmat a kéretlen privát üzenet következtében.

Gondolom, férfiként nem igazán lehet reális képed arról, hogy nők milyen privát üzeneteket kapnak itt.

Ez egy ízelítő azokból, amiket én kaptam a szexualitás témakörben írt, egyáltalán nem "felhívás keringőre" típusú hozzászólásaim után.

Az üzeneteim (mennyiségre ennek a jóval több, mint hússzorosa) kb. 95%-ban olyan, mint azok, amiket itt olvashatsz (szó szerint kimásolva, természetesen felhasználónév nélkül).

Annyit kellett módosítanom, hogy a szűrő által trágárnak ítélt szavakban betűt kicseréltem, vagy pontot tettem, vagy plusz betűt beillesztettem, mivel ezeket a Gyakori által trágárnak ítélt szavakat privát üzenetben minden további nélkül engedi a rendszer használni, a fórumra hozzászólásban elküldeni viszont nem.

Ahol nem írok mást, ott mindegyik első privát üzenet az illetőtől egy hozzászólásom után.

Ahol nincs "Szia", vagy egyéb megszólítás, nagy kezdőbetű, írásjel stb., azt nem én hagytam ki a másolásnál, hanem az üzenet írója nem tartotta szükségesnek.

Szia szűk a puncid ;)?? Írj itt

hülye riib.anc....

"Honnan szedted ezt sok faasz.ság te elmebajos fap.iina? Normális vagy te b.aaszd meg? Nyilván nem."

______

úgy megd.uugnálak h agyrázkódásod lenne az ágytámlától!

________

(pár héttel később, más felhasználónévvel, talán kitiltás utáni új regisztrációval:

úgy megd.uugnálak, hogy kopogna a fejed az ágytámlán

A kérdésedre a válasz, amíg te ne raktál le az asztalra semmit és nem küldesz magadról képet addig nevezhetlek bárminek és/vagy éppen semminek. Mellesleg az én erőm meg harci irányultságom alatt te egy szenvedő pont vagy. Egy kis porszem. Nem csak veled van dolgom hidd el.

_________

1) Szia te lennél k.uurva?

2) ("Nem." válasz után) Nem lehetne rábeszélni?

3) (A második "Nem" válasz után) privátk.uurva diszkréten?

Szia

Szívesen megnézném a melleidet ;)

Jól nézel ki?

(A most következő valakitől a negyedik üzenet, azok után, hogy addig időt szántam arra, hogy válaszoljak a privát kérdéseire, meg a hozzászólásommal kapcsolatos kritikájára.

Erősen cenzúráztam, a legdurvább részeket, a lenti terjedelem kb. hatszorosát kihagyom inkább.)

Hiteltelen vagy, látszik hogy sértődöttségből magyarázol. Személyeskedés ide vagy oda, az embereket és azoknak környezetét mi magunk változtatjuk. Te egy sértődött figura vagy akinek feltűnési viszketettsége van . Nincsen neked senkid. egy célod van megvédeni az igazadat. Azt nem itt fogod. Majd ha önzetlenül sz o pod a gyári munkás f.aaszát és nem a külsőségek határoznak meg akkor leszel normális ember.

szia mizujs hogy telik a napod?☺

Szia milyen pózban szereted :) ? Írj.

Szia és hogyan kényeztetnél egy farkat ;)? Írj. 🙂

Szeretnek dugni veled, a puncidba elvezni!

(Egy "minden nő aranyásó" témájú kérdésre írt, teljesen higgadt, kulturált hangvételű hozzászólásom utáni első privát:)

Ide jössz és leszopod a f.aaszomat, azzal bebizonyíthatod az igazamat. Különben mumus maradsz az érdveiddel együtt.

Szia milyen pózban kérnéd? 🙂

No. I need you. Id like to hardcore f u c k with you, and at the end of our f u c k, id like to ejaculate into your wet p ussy.

szia,12cmes farkam van,irunk?

(egy gésagolyó témában írt válaszom után:)

használd a farkamat

Csaj vagy? Akkor nekem te ne beszélj a logikáról :D

(ugyenez a pasi négy privát üzenettel később:)

Most ha azt mondom, hogy beszéljünk massangeren, mert ott gördülékenyebb, akkor te egyből arra gondolsz, hogy na még egy hülye aki megakar duugni.

Egy olyan hozzászólásra, amiben szoknya viselési szokásokról érdeklődött valaki, és amire mindössze annyit írtam, hogy miniszoknyát soha nem hordok,

szeretem a pont térd alatt végződő fazonokat:)

hülye riibi ...

(A térdig érő szoknyától ?????)

Ha te olyan nő lennél aki nekem kell és lenne benned gerinc akkor nem a kifogásokat keresnéd hanem le szopnád a f.aaszomat és beleszeretnél a stílusomba.mert abban sincs hiba. Na kőkeményen bunkón de igazságosan ennyi.

Szeretnek dugni veled, a puncidba elvezni!

(Egy olyan hozzászólásom után, ahol az arra vonatkozó kérdésre, hogy a kérdező által belinkelt videóban éneklő férfi (Chester Bennington, a Linkin park énekese) bejön-e nekünk, őszintén, teljesen normális hangemben megírtam, hogy nekem nem jön be az arca, másrészt nem igazán szimpatikus benyomást kelt bennem, jött ez a privát:

Hitvány k.uurva. Azt hiszed, hogy a te büdös p.iinád mindenkinek kellene? El vagy te tévedve

Szomorú hogy manapság a nőket a külsőségek határozzák meg. A kommunizmusban minden férfi egyenlő volt a szép nők szemében is. örültek hogy nem rakták őket gázkamrába vagy nem öltek meg őket.

Mostmár a szabadságuk alatt válogatnak a férfiak közt és kirekesztik a szegényebb embereket. Ezért bizony megfogsz bűnhődni te is, ha a hús-vár embertől nem kapsz alázást, majd a karma megbüntet.

Nem tudom, hogy ezek után meg lehet-e érteni, hogy nekem sokkal értékesebb annál a szabadidőm, hogy - a ritka, értelmes kérdést tartalmazó, normális hangvételű kivételtől eltekintve - már nem szánok időt privát kérdések megválaszolására.

Nem szánok időt azokra, akik zömében szexpartner keresnek sörétes puskával, (és hiába tisztázom az elején, hogy van párom, nem társkeresési céllal vagyok itt, próbálkoznak tovább, aztán miután még párszor, végig nyugodt hangnemben válaszolok egy egyértelmű nemmel, még van, akinek ezek után én vagyok a magát kellető hülye r.iibanc, aki a párja háta mögött ismeretlen férfiakkal "írogat", és ugyanígy boxzsák sem szeretnék lenni azok számára, akik a nőktől szerzett sérelmeiket és mindenféle egyéb frusztrációjukat szeretnék leverni ismeretlenül bárkin, aki szóba áll velük, és aki nem ártott nekik.

2022. jan. 8. 17:20
 143/151 A kérdező kommentje:

#142 lerágott csont, már írtam fentebb hogy nem tudtam hogy farok képeket meg ajánlatokat küldözgetnek

Én nem tenném.

Normális dolgokat szoktam kérdezni.Ennyi.

2022. jan. 8. 18:28
 144/151 A kérdező kommentje:

#135 paranoid?

Te meg naív! :)

2022. jan. 8. 18:31
 145/151 anonim ***** válasza:
80%

144:

Ok, akkor a nőgyógyászok is mind kiszemelnek minden nőt

2022. jan. 8. 18:33
 146/151 anonim ***** válasza:
61%

Atyaég...nem egy oldalt használunk, vagy milyen kérdésekre válaszolgatsz te? Ilyen priviket még akkor sem kaptam mikor nagyon bele voltam lendülve, és igen sok kérdésre válaszoltam...

2022. jan. 8. 21:58
 147/151 anonim ***** válasza:
89%

146

Régebben még válaszoltam pl. női orgazmussal kapcsolatos kérdésre, péniszméret és női orgazmus összefüggését firtató kérdésekre, aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges, mert ha leírom a saját tapasztalatomat nőként, meg kérdésre válaszolva a számomra ideális méretet, akkor kb. az a három típusú reakció jön hozzászólásban, és/vagy privát üzenetben, hogy:

1) álszent / hazug / képmutató nő vagyok, aki csak a "komplexusos kisfarkúakat" akarja itt vigasztalni, de azért nem kéne itt ilyen pofátlanul hazudni

2) kisfarkú férfi vagyok, aki nőnek adja ki magát, és minden ilyen kérdéshez ír

3) jönnek perceken belül a kérdések a testalkatommal, magasságommal, mellméretemmel, kedvenc pózommal kapcsolatban, plusz küldjek fotót, vagy kapok kéretlen péniszfotókat

2022. jan. 8. 22:12
 148/151 anonim ***** válasza:
69%

Ilyesmi kérdésekre én is válaszoltam már elvétve, de ennyire primitív üzeneteket nem kaptam amiket a #142-ben idéztél.

Ez a szeretem ha spriccel, meg mondjak véleményt, meg ilyen szintűek vannak, de ezek törléssel felejthetőek ahogy írtam is.

De ilyen primitív vádaskodó meg véleményező üzenetek elkerültek szerencsére.

Bár én az ilyen szintű privikre nem szoktam válaszolni, még egy elutasító választ sem.

2022. jan. 8. 23:24
 149/151 anonim ***** válasza:
72%

148

"Bár én az ilyen szintű privikre nem szoktam válaszolni, még egy elutasító választ sem."

Én sem, de azok, amit "primitív vádaskodó meg véleményező" üzenetnek neveztél, azok szinte soha nem első üzenetként jöttek, hanem jellemzően azok után váltottak át ilyenbe, hogy egy-két kérdésükre válaszoltam röviden, majd amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ismerkedni akarnak itt, tisztáztam, hogy én nem, vagy akkor, amikor egy hozzászólásom kapcsán írt kritikai észrevételükre megpróbáltam egy darabig teljesen kulturált hangnemben válaszolni, személyeskedés helyett értelmes eszmecserét remélve - kivételektől eltekintve hiába.

Mondjuk olyan is volt, aki látva, hogy nem írok vissza semmi bántót még akkor sem, amikor átmegy provokatív, személyeskedő stílusba, meg ismeretlenül általánosít, a végén még elnézést is kért, és leírta őszintén, hogy azért volt - a saját szóhasználatát idézve - ekkora gyökér, mert a barátnője pár nappal korábban hagyta el, és lépett le mással, (mondjuk ezt ennél vulgárisabban írta), és ennek volt köszönhető a "minden nő egy szemét k..." nézőpontja.

Meg olyan üdítő kivételek is voltak, akikkel lehetett tényleg értelmes eszmecserét folytatni egy-két dologról, és szép számmal olyan is, hogy pozitív visszajelzést írtak hozzászólásra reagálva, minden hátsó szándék nélkül.

2022. jan. 8. 23:53
 150/151 A kérdező kommentje:
#145 gondjaid vannak a szöveg értelmezéssel.Nem az urológus nézett ki.Olvasd újra.Hátha leesik.
2022. jan. 9. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!