Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/151 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem kér privatot. Ha kér akkor írja!!!!
2022. jan. 5. 06:12
 2/151 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy gondolom, hogy azért, mert ilyenkor nagyon egyértelmű hogy nem ő neked az érdekes. Hanem az hogy nő és van puncija. Ahogy látom itt nagyon sokszor egy nő ha kiírha higy 22/n már mindegy is mit írt előtte. De nekem férfinak is írt már több pali is, mert nem volt egyértelmű hogy férfi vagy nő válaszol. És egyáltalán nem különleges válaszoknál.

Ezért gondolom.

ez a viselkedésmód nagyon taszító lehet, mert nem igényes, nem kreatív, nem neki szól, nem ő kell, hanem bárki.

Én nem írok lányokra, de volf olyan aki rám írt mert érdekeltem annyira. De ehhez nekem kellett érdekesnek lennem és tudod, olyan mint a Harry Potter tükörben a bölcsek köve. Az találja meg aki nem akarja magának.

2022. jan. 5. 06:15
 3/151 A kérdező kommentje:
#2 ezt a zagyvaságot!
2022. jan. 5. 06:19
 4/151 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező: te mindenkire rá írsz akiről azt gondolod hogy nő? Máshol kezdj el társat vagy dugható társat keresni, mert itt tiltva leszel sok hetero nőnél mint férfinél.
2022. jan. 5. 06:22
 5/151 anonim ***** válasza:
88%
Kérdést írtál ki ezért fogadd el a válaszoló véleményét még ha számodra negatív is.
2022. jan. 5. 06:23
 6/151 anonim ***** válasza:
80%

Te vagy a zagyva kérdező, ha ezt nem érted.

NAgyon bunkók vagytok .

Én is kapok sokszor pedig férfi vagyok, olyan nyálas szöveget hogy nem csoda ha a csajoknak ez undoritó.

Legalább valami emberséges dumával vagy szöveggel írnátok a csajokra akkor se lenne semmi belőle , de legalébb nem hányinger lenne.

SZégyen ez az összes férfiak nevében is, szégyelném magam ha csak ennyire telne .

2022. jan. 5. 06:30
 7/151 anonim ***** válasza:
65%
Azért mert idióták vagytok
2022. jan. 5. 06:38
 8/151 anonim ***** válasza:
78%
Nem érted mert kevés az IQ-d.
2022. jan. 5. 06:39
 9/151 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam elhinni, hogy ez igaz, ezért jó pár alkalommal olyan választ küldtem, ami arra utalt, hogy nő vagyok.

Szinte azonnal jöttek privátok, és szinte mindig ismerkedni akaróktól. A leggyakoribb tartalmak: hány éves vagy, hol laksz, én 183 magas vagyok, izmos, jóképű és 17/5 centis méretű, szeretsz-e szopni, stb. Néha megesett, hogy elsőre visszafogottan ajánlotta a kapcsolatot, de amikor visszautasítottam, akkor leri6ancozott.

Szóval megértem a kitételt: privátot nem kérek.

2022. jan. 5. 06:49
 10/151 A kérdező kommentje:
Szerintem meg közönyösek és kiégettek vagytok.Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem, nagyképűek, frusztráltak vagytok.Itt élitek ki magatokat.Van köztetek sok értelmiségi de diplomás senkik vagytok.
2022. jan. 5. 06:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!