Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/151 A kérdező kommentje:
#69 kösz így lesz.
2022. jan. 5. 14:31
 72/151 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező én megértelek téged. Egyszerűen ebben a kategóriában lévő nők annyira frusztráltak, és idegbetegek, hogy képesek kiakadni egy privát üzenetért. Azt se tudják kik küldik nekik, vagy éppen mit írnak, de már egyből harciasan lépnek fel. Lehet kapnak 10 privátból 8 olyat, ami farokmutogató meg szex kérdéseket kérdeznek (Azt mondjuk nem értem mit vár az olyan nő, aki válaszol szexualitáson belül egy kérdésre és netán kap egy privátot, hogy vki feltesz neki arra a témára vonatkozó kérdést. Ezt mondjuk eléggé vicces, hogy ezt nem érti meg. Persze válaszolgatni szeretünk szex kérdések alá, de privátot már ne küldjéééééé), de a maradék 2 privát lehet tök normálisan akar beszélgetni, ismerkedni az adott nővel, mert szimpatikus válasza volt a kérdés alá. Viszont már arra is élből elutasítóak, persze tisztelet a kivételnek. De amúgy a legtöbb nő akik privátra érzékenyek, tipikusan azok a nők, akik itt több órát töltenek el ebben a kategóriában és folyamatosan válaszolgatnak a kérdésekre. Meg lehet nézni nyugodtan a toplistában szereplő csajokat, na azok akik kimondottan mindenre ugranak. Azok a csajok, akik nem sűrűn válaszolnak a szex kérdésekre, csak éppen benéznek 10 percre ide, azokkal teljesen jól el lehet beszélgetni bármilyen témáról, mert nem ilyen előítéletesek, hogy egyből meggyanúsítják a másik felett meg nem is kiégett arcok.
2022. jan. 5. 15:32
 73/151 A kérdező kommentje:

#72 jól le is pontoztak.Jól leírtad köszi, nekem is hasonló érzéseim vannak, meglátásaim.

Szerintük minden pasi egyforma, de válogatnak, tisztelet!!!!ismétlem tisztelet a kivételnek mert vannak, kivételek.Sok van köztük.

Meg nem csipázzák a farokorientált pasikat, de ha felakarnak szedni egy pasit és az véletlenül nem skalp és numera vadász és nem ugrik rá minden lepattanóra, és nemet mond , kikosarazza a nőt, akkor vilagháborút tudnának kirobbantani, annyira mérgesek, de itt írják hogy mit képtelsz nem mindenki a te farkadra vár, mármint a nők.

De ők úgy könyveltek el mint pasit hogy ez is olyan mint a többi, és simán úgy gondolja ha vmi érdeklődést mutat feléd akkor te rá fogsz repülni mert farokvezérelt vagy és úgy is dugni akarsz, és teljesen nyeregben érzi magát, mert 100 pasiból 101 megakarja dugni , legalábbi eddig ez volt a koerográfia.És nem tud mit kezdeni egy elutasítással, eltudna pusztítani.Nekem munkahelyem bánta egy ilyen elutasítást, mert pont elváltam , ő meg unta a férjét, vezető beosztású nő volt (?) a dög vagy féreg, és velem akart félredugni.De nem mentem bele.Mert nem határozott volt hanem arrogáns de ő azt hitte ő a kemény kőszikla férfiakkal rivalizáló nő.A másik dolog amiért nem dugtam vele, hogy férje volt.

Aztán később megdugta egy nős kolléga utólag hallottam és helyreállt az önbizalma kezdett normálisabban hiszti mentesebben kommunikálni a beosztottakkal.De nekem tönkrezette a kartierem és az életem.Tehát aki azzal jött eddig feminipicsa hogy nőknek kellene vezetni a világot, vállalatokat, simán kikacagom. :)))

A nők ugyan olyan férgek tudnak lenni mint azok a férfiak akik nem tudják elviselni ha nem kapnak meg valakit.Ugyanúgy van a pasik között is meg a nők között is görény.Nos ennyi.

2022. jan. 5. 16:39
 74/151 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért sértődnek meg az oldalon lévő férfiak, amikor nem szeretnék ismerkedni, nem szeretnék beszélgetni, nem szeretnék véleményt formálni és nem szeretnék semmi mást sem csinálni vele. Mindig teljesen normálisan leírom, hogy nem szeretnék semmit, erre olyan szinten elkezdenek tízből kilencen szidni/fenyegetni/rimánkodni, hogy az hihetetlen. Miért nehéz sokaknak elfogadni, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi? :)
2022. jan. 5. 16:44
 75/151 A kérdező kommentje:

#74 vannak ilyenek is sokan biztosan.

Fenyegetni meg végképp nem fenyegetnék senkit mert nem ír vissza...

2022. jan. 5. 16:58
 76/151 anonim ***** válasza:
8%
#74 Én megértem ezt is. Azt is megértem, vki kikapcsolódásképpen válaszolgat a kérdésre, vagy segítőszándékkal. De akkor közölje ezt normális és udvarias hangnemben privátban nekem, mert én mindenkinek megadom a tiszteletet neten is. Amikor én valakire ráírok, mert látom a kérdés alatt tetszett a válasza és bővebben beleakarok menni a témába, akkor adja meg nekem azt a tiszteletet, hogy normális és udvarias keretek között megmondja, ő nem szeretne beszélgetni erről vagy ne is írjon akkor vissza. Viszont, ha visszaír és flegmán válaszol és bunkón, illetve már elején meggyanúsít, hogy kamuzok vagy trollkodok, az számomra elkeserítő. Főleg azért, mert hogy az emberek többsége minden emberről azt hiszi, az is biztos ugyanolyan, mert előző is olyan volt, meg az előző is és akkor a mostani is az, egyszerűen ez engem zavar. Én hol tehetek arról, ha 9 pasi ótvarul kezdi az adott lánnyal a privátozást... Arról sem tehetek, ha te normális hangnemben elmondod privátba és utána az adott ember téged szíd. Itt csak arról van szó, adjunk meg minden embernek a lehetőséget akár ilyen akár olyan formában,(Lehet vele beszélni meg nem is) mert nem tudhatod, akivel éppen beszélsz az ki vagy milyen passzban van.
2022. jan. 5. 16:59
 77/151 A kérdező kommentje:
#74 ,teljesen igazad van!!!
2022. jan. 5. 17:21
 78/151 anonim ***** válasza:
17%

Ha odabiggyesztik hogy "Nem kérek privátot" akkor nem kapnak. De ha valakinek tetszett a válasza akkor gát nélkül írok neki. Nem faroképpel indítok, vagy a szexuális életének kivesézésével, hanem a konkrét témában küldök neki üzenetet.

Az ismerkedésről meg annyit hogy bárhol lehet. Hiszen számos kérdéskor jöttek a tanácsok hogy "mindenhol lehet ismerkedni", "nyitott szemmel kell járni". Akkor miért ne írhatnék itt privátot valakinek? Ha rendes és normális hangnemben csinálom akkor annyi tisztelet jár hogy legalább elolvassák amit írtam. Meg aztán az itt fröcsögő emberek nyomják ezt a dumát a leginkább. Csak kérdem én: Ha ismerkedni bárhol lehet, minek ez a fürdősk*rva stílus?

A másik, részben offtéma: manapság azért a nőknek ebből a szempontból jó dolguk van. Semmit sem kell tenniük, csak válogatni a sok üzenet közül. És válogatnak is. Élőben sincs ez másként. Csak ott még az anyagiakat is figyelembe szokták venni. Ezt hívják burkoltan "igényességnek". Namármost itt sem kell nagyon agyalniuk. Csak bólogatnak vagy a fejüket rázzák és kész. Halál unalmas a legtöbb nő, de a faszi legyen sziporkázó. Lehet mondani hogy legyenek a férfiak is igényesebbek és akkor lesz a nőnek is dolga. De van akinek nem adatik meg hogy sok nőt vonzzon be. Mert alacsony/csúnyácska/csóró. Nem mindenki születik a f*sz jó végére. Nekik nincs mese, muszáj jobban és több nőnél teperni. Na esetleg ezért írhat egy férfi sok nőre privátban!

2022. jan. 6. 07:36
 79/151 anonim ***** válasza:
78%
De, #78-as, mindig kapunk (én legalábbis) privátot, hiába írjuk ki, hogy nem szeretnénk. Teljesen normális stílusban megírom, hogy nem szeretnék semmit és az esetek nagy részében vagy számonkérnek ("na es miert nem ? Mondjad csak") vagy szidnak ("Akkor rohadj meg hisztis k####rva. 🙃 Biztos nincs aki jól meg####asszon, az a bajod.") vagy kérlelnek ("de biztos tuti kijönnênk, hadd beszélgessünk már én nagyon szeretnék :)"). Elképzelni nem tudom, hogy miért nem lehet ilyen egyszerű elutasításokat és kéréseket teljesíteni, de hát az utteni többségnek sajnos nem megy.
2022. jan. 6. 08:15
 80/151 anonim ***** válasza:
77%

"Ha odabiggyesztik hogy "Nem kérek privátot" akkor nem kapnak."

De, kapunk.

"Nem faroképpel indítok,"

Ergo te szoktál farokképeket küldözgetni, csak épp nem ezzel kezdessz. Ez szánalmas. Sokszor volt már, hogy elbeszélgettem valakivel majd kéretelnül küldött egyet és ott meg is szakadt nyilván a csevegés.

"Az ismerkedésről meg annyit hogy bárhol lehet. Hiszen számos kérdéskor jöttek a tanácsok hogy "mindenhol lehet ismerkedni", "nyitott szemmel kell járni". Akkor miért ne írhatnék itt privátot valakinek?"

Írhatsz. De nem mindenki akar viszont ismerkedni. És pláne nem szexuális kategóriában, mert itt az esetek 99,9%-ában nem komoly kapcsolatot keresnek az emberek. Így miért kell annyira megsértődni az elutasításon?

"Ha rendes és normális hangnemben csinálom akkor annyi tisztelet jár hogy legalább elolvassák amit írtam."

Annak jár tisztelet aki elolvassa amit írj? Ne már... mindenkinek jár tisztelet, függetlenül attól, hogy elolvassuk-e mit ír egy-egy recskahuszár. Nem kötelességünk üzeneteket olvasgatni és válaszolni. Ahogy nem kötelességünk szépen leépíteni azt aki valami baromsággal vagy farokképpel kezd üzenetet.

"Meg aztán az itt fröcsögő emberek nyomják ezt a dumát a leginkább. Csak kérdem én: Ha ismerkedni bárhol lehet, minek ez a fürdősk*rva stílus?"

Milyen stílus? Szerintem nem értél meg agyilag az elutasítás szintjére. Ha valamivel próbálkozol evidens, hogy a lehetőségek közt van az is, hogy nem jön össze. Volt már, hogy szépen leírtam, hogy nem keresek kapcsolatot és elhordtak minden qrvának. Sőt, olyan is volt, hogy egy jóbarátnőm durva szakításon volt túl (amihez nyilván senkinek nincs köze) és mikor elutasított egy random srácot az utcán az elkezdett hisztizni, leverte a balhét, és persze egy csomó szexista megjegyzés elhagyta a srác száját. Semmilyen esetben nem kell megindokolni miért utasítunk el valakit, ezt el kell fogadni. Ha pedig valaki nem tudja még az elutasítást se kezelni, az nem lesz nyitott a kritikára, hogy esetlegesen miért történt az úgy, ahogy.

"A másik, részben offtéma: manapság azért a nőknek ebből a szempontból jó dolguk van. Semmit sem kell tenniük, csak válogatni a sok üzenet közül. És válogatnak is. Élőben sincs ez másként. Csak ott még az anyagiakat is figyelembe szokták venni. Ezt hívják burkoltan "igényességnek". Namármost itt sem kell nagyon agyalniuk. Csak bólogatnak vagy a fejüket rázzák és kész. Halál unalmas a legtöbb nő, de a faszi legyen sziporkázó. Lehet mondani hogy legyenek a férfiak is igényesebbek és akkor lesz a nőnek is dolga. De van akinek nem adatik meg hogy sok nőt vonzzon be. Mert alacsony/csúnyácska/csóró. Nem mindenki születik a f*sz jó végére. Nekik nincs mese, muszáj jobban és több nőnél teperni. Na esetleg ezért írhat egy férfi sok nőre privátban!"

Erre az válaszblokkodra már nem is igazán tudok mit írni. Olyan szinten szexista vagy és lekezelő, már-már nőgyűlölő, hogy kétlem, hogy adnál a szavamra vagy ha megpróbálnám megcáfolni az irományod. Ha vitatkozni akarsz, akkor szívesen, állok elébe (már ha nem vagy még a tiltólistámon valami genyóság miatt), de kérdés, hogy vagy olyan szinten önismeretnél, hogy elfogadd más véleményét, tiszteletben tartsd és átgondold? Mert amíg nem vagyunk nyitottak egymás nézőpontjára hiába csevegünk arról, hogy kinek-milyen nehéz. És ez rám is vonatkozik persze, és jól is tudom, hogy férfiaknak nehezebb az ismerkedés. De amit leírtál az messze mocskolás, és túlzás a női nemre nézve. Nincs semmi dolgunk? Ugyan már. Válogatunk? Te is ezt tennéd ha megtehetnéd. Ne légy álszent.

Viszont valamilyen szinten röhejesnek tartom, hogy a női nemet így megítéled férfiként. Nem élsz női testbe, nem ismered a gondolatainkat és gondolatmeneteinket. Neked nincs fogalmad róla, hogy a nők milyen komplexusokkal kell megküzdejenek a mindennapok során, és hogy milyen a rettegett 30 közelébe lenni, ami után ugyebár mind a gyerekáldás, mind a szépség kritikus téma. Nem tudod milyen durva lehet a szépségideálok után menni, mikor egyesek egyenesen undorítónak tartják a testszőrzetet, és nem tudod milyen amikor esetlegesen emiatt bőrproblémák jelentkeznek.

Nem tudod milyen menstruálni, milyen pcos, vagy épp endometriózissal élni és hogy miként viszonyul ehhez a társadalom ("Hiszti, anyám nem szenvedett ennyit!" megnyilvánulások). Nem tudod milyen az anyai ösztön, nem tudod milyen amikor a gyereknek a legjobbat akarják. Nem tudod mennyire kiszolgálatott este az utcán sétálni, nem tudod milyen hogy a férfi bárhogy elhagyhatja terhes vagy épp szült feleségét, magárahagyván a mocsokba kevés gyerektartási díjért cserébe. Nem tudod milyen lefáradva lenni 1-2-3 éves gyerek mellett, nem tudod milyen a terhesség és nem tudod milyen egyedül vezetni háztartást.

És amíg nem élsz a mi testünkben, a mi helyzetünkben addig kurvára nincs jogod megítélni minket.

2022. jan. 6. 08:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!