Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/151 anonim ***** válasza:
86%
A legnagyobb probléma az, hogy a kéretlen privátok legalább 70%-a dickpick. 28N
2022. jan. 5. 08:45
 32/151 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes mert én meg pasi létemre, egy rakás nőtől kaptam már itt privátot. Persze gyorsan kiderül, hogy egyik sincs egyedül. Volt már egy jó pár akinek férje, és gyerekei is voltak.

Szóval rám sokkal több nő írt, mint ahányra én ráírtam.

2022. jan. 5. 08:45
 33/151 anonim ***** válasza:
76%

Azért baj baszod, mert egyik sem kéri. Minek zaklatod a baromságaiddal? Senkit nem érdekel a szánalmas frusztrált életed amiben a farkad a főszereplő. Azért.

Milyen jogokról meg kötelezettségekről beszélsz te istenbarma???! 😂

Szóval szerinted kötelező itt visszaírni mindenféle agyhalott jöttment szarházinak? Ezt hol olvastad? 😅 Látom az öntudatod is nagyobb mint az eszed.

Te is az a fajta nyomorék vagy aki szerint minden nő a te farkadra várt eddig, aki meg az rohadt qurva... értem....

😂😂😂

Édesistenem mekkora a sötétség...

2022. jan. 5. 08:56
 34/151 anonim ***** válasza:
44%

"10/33 A kérdező kommentje:

Szerintem meg közönyösek és kiégettek vagytok.Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem, nagyképűek, frusztráltak vagytok.Itt élitek ki magatokat.Van köztetek sok értelmiségi de diplomás senkik vagytok."

😂😂😂😂

Azért ez mindent elmond rólad te szánalmas idióta...

2022. jan. 5. 08:57
 35/151 anonim ***** válasza:
7%
Na ez a gond, hogy ilyenek a nők, mint a 33as...
2022. jan. 5. 09:01
 36/151 anonim ***** válasza:
90%

Milyenek te evolúciós félreértés? MILYENEK??? Fejtsd ki bővebben.

Amúgy FÉRFI vagyok te nyomorult....

2022. jan. 5. 09:03
 37/151 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tökéletesen igaza van a 33 nak,mondom ezt sok nő nevében!
2022. jan. 5. 09:04
 38/151 anonim ***** válasza:
44%
Fogyatékos vagy xd
2022. jan. 5. 09:06
 39/151 anonim ***** válasza:
20%

Pontosan!

Ez a 33-34-es válaszoló mindent elmond a mai nők elmeállapotáról. A nők ugyanúgy irkálnak privátot mint a férfiak. Ha belegondolok, hogy hány nőnek a panaszáradatát hallgattam már végig itt, hogy nincs szex otthon. Volt amelyik össze vissza küldözgette magáról az intim képeket, úgy, hogy én nem is küldtem neki, és tőle sem kértem.

Szóval ne általánosítsunk már megint, mert egyik nem sem különb a másiknál.

Egyébként ez a 33-as válaszoló tipikusan az a fajta bohóc, aki ha kap egy hasonló stílusú választ mint amilyet ő írt ide, akkor veri a nyálát a moderátornak, hogy azonnal töröljék.

2022. jan. 5. 09:10
 40/151 anonim ***** válasza:
15%

Egyébként mindenki tudja, hogy a csajok nem szeretik a privát üzeneteket! Ők csak szopni szeretnek 20 ezerért!:)

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2022. jan. 5. 09:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!