Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/151 anonim ***** válasza:
100%
Néha külön oda írom, hogy nem kérek privátot, és irritáló, hogy azért is rámír. Egy szókimondóbb vélemény után repülnek az ajánlatok, meg milyen bugyi van rajtam, hány éves vagyok (jellemzően spermás kérdések után), ki hogyan dugna meg, nameg a kéretlen dickpicek. Vagy éppen a szexuális életemről, hogy a páromnak mekkora, mennyit élvez, stb. Olyan alja stílusban... Néha régebben visszakérdeztem, hogy mire lenne neki jó néhány infó, de persze soha nincs válasz. Le lehet tiltani, de ezeknek gyakran van új profiljuk, tehát ez szélmalomharc. Elengedtem, ez van, itt ez a szint.
2022. jan. 5. 06:49
 12/151 anonim ***** válasza:
84%

Most se azon vagy hogy egy kicsit magadba szállj és próbáld megérteni a normális embereket, inkább lepontozod a válaszokat.

Ennek semmi lényege nincs , csak magadat mutatod meg hogy mennyire vagy primitív.

2022. jan. 5. 06:57
 13/151 anonim ***** válasza:
97%

"Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem"

Pardon?

Mi is a kötelességem? Hogy válaszoljak privátokra? Vagy hogy kiéhezett kanok elé vessem magam?

2022. jan. 5. 07:03
 14/151 A kérdező kommentje:

Dick pics et biztos nem küldenék.A nem kérek privátot írókra se írok rá privátban.

A nők érdekelnek.Hogy valójában milyenek.Mit szeretnek és mit nem.

Ez lehet bugyi, farokméret,többes bármi.

Azért kérdezek mert itt anonim módon válaszolhat.Élőben biztosan nem merné megmindani hogy szereti a többet igenis számit hogy nagy legyen és vastag.Van szeretője ezért meg aazért.Letapizna pasit farmeron keresttül.Vagy meglesné recska közben.Ruhapróba közben.Milyen titkos szexvágyaitok vannak nektek nőknek amit csak itt névtelenül vallanátok csak be.

2022. jan. 5. 07:03
 15/151 A kérdező kommentje:
#13 általánosságban értem a jogaitokat kötelezettségeiteket.
2022. jan. 5. 07:08
 16/151 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagyok kíváncsi rá,se egyéb testrészére.
2022. jan. 5. 07:08
 17/151 A kérdező kommentje:

#16 és ő ezt honnan tudja?

Próba szerencse rádír.Ősszeomlik az ég.Ha farokképet küld megértem vagy ha kiírod hogy nem kér privit.

2022. jan. 5. 07:11
 18/151 anonim ***** válasza:
100%

"A nők érdekelnek.Hogy valójában milyenek.Mit szeretnek és mit nem.

Ez lehet bugyi, farokméret,többes bármi."

Oké, kezdjük az alappal. Az, hogy egy nő mit szeret azt meg tudod itt kérdésekből, sok ilyen jellegű van feltéve, de ehhez nem kell külön privátot írj nekik. Viszont hidd el, hogy a farokméret kurvára nem fog senkit se érdekelni és nem fogunk ideálokról beszélni csak mert valaki random idegen rákérdez majd bármit is írunk, kap a lehetőségem, hogy "jé, nekem pont ennyi van". A bugyi pedig tök hülye kérdéskör. Miért beszélnénk róla? Evidens, hogy szex előtt szexi bugyi van rajtunk, mindenki ismeri a saját igényeit, van akinek tanga, van akinek franciabugyi. Ennyi. Nem kell ezt jobban ragozni. Sőt, titkot is elárulok: a fehérneműs fiókom mélyén van egy csomó szakadozó, már-már foszladozó anyagú vicces mintás bugyi amiket soha nem vállanék fel, de mensizni tök jók, mert nem sajnálom őket.

"Azért kérdezek mert itt anonim módon válaszolhat.Élőben biztosan nem merné megmindani hogy szereti a többet"

Én meg merném mondani, hogy szeretem a többest, ha olyan az illető. De olyannak aki úgy beszél a nőkről mint te, és neadjisten ronda is, nem fogom elárulni, hogy milyen vágyaim vannak, mert még rámmászik.

"igenis számit hogy nagy legyen és vastag."

Igenis számít, hogy a nő tisztában legyen a saját igényeivel. Nekem pl. nem kell nagy csak vastag. De gondolom úgyis hiába magyarázom neked, hogy egyének és prefereciák vannak MR. NőSzakértő.

"Van szeretője ezért meg aazért."

Ezt senki se fogja bevállalni, sőt még itt se. Mert képzeld, a privátküldők erre is kapnak és jelentkeznek újabb szeretőnek.

"Letapizna pasit farmeron keresttül."

Ebből kb. semmi se érződik. Legalábbis jó minőségű farmerbe.

"Vagy meglesné recska közben.Ruhapróba közben."

Fel kéne végre fogni, hogy a nők nem úgy működnek mint a férfiak és nem olyan vizuális típusok. Még a páromat se akarom meglesni ilyenkor, mert nem szexibb, mint szex előtt, nehogy még egy idegent akarjak látni akihez semmi érzelem nem fűz.

"Milyen titkos szexvágyaitok vannak nektek nőknek amit csak itt névtelenül vallanátok csak be."

Képzeld, a legjobb barátnőim mind tudják a szexvágyaimat. Másnak meg rohadtul semmi köze és te sem leszel előrébb az életbe ha az én vágyaimat ismered.

2022. jan. 5. 07:13
 19/151 anonim ***** válasza:
85%
Nem felháborító, ha azt normálisan teszi és értelmes kérdést tesz fel.
2022. jan. 5. 07:22
 20/151 A kérdező kommentje:

#18 kösz a választ.

Hogy beszélek a nőkről?

H küld privátot nem olvasod el,szerintem ennyi.

2022. jan. 5. 07:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!