Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem
habár pasi vagyok, de még én is rengeteg privátot kapok kiéhezett pasiktól, kb 1 soros üzenettel: "Szia, nagyon szimpatikus amit írtál, szívesen megismernélek"
Vagy a kedvenceim: "Szia, neked is ennyire szokott nedvesedni a puncid? Te is szereted a szexet? Megismernélek"
És hasonló, tucatjával.
Mindezt úgy, hogy benne áll a válaszomban, hogy feleségem van, ergo pasi vagyok.
Bele sem merek gondolni, hogy egy igazi lány, aki esetleg ír valami félig erotikus dolgot, hány hasonlót kap.
Emiatt, hidd el, fárasztó a napi 80 kanos üzenet és emiatt nem kell ezt magadra venni.
"Szerintem meg közönyösek és kiégettek vagytok ....
..... nagyképűek, frusztráltak vagytok.
Van köztetek sok értelmiségi de diplomás senkik vagytok."
Ezek után mit szeretnél tőlünk, amikor privát üzeneteket írsz?
"Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem."
Ezt a véleményt mire alapozva írod azokról a nőkről, akik válaszolnak ebben a témakörben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!