Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok. Miért baj, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 06:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/151 A kérdező kommentje:
#21 megértettem.Te nem érted.
2022. jan. 5. 07:33
 22/151 anonim ***** válasza:
100%
Még most se érted???
2022. jan. 5. 07:39
 23/151 anonim ***** válasza:
100%

habár pasi vagyok, de még én is rengeteg privátot kapok kiéhezett pasiktól, kb 1 soros üzenettel: "Szia, nagyon szimpatikus amit írtál, szívesen megismernélek"

Vagy a kedvenceim: "Szia, neked is ennyire szokott nedvesedni a puncid? Te is szereted a szexet? Megismernélek"

És hasonló, tucatjával.

Mindezt úgy, hogy benne áll a válaszomban, hogy feleségem van, ergo pasi vagyok.

Bele sem merek gondolni, hogy egy igazi lány, aki esetleg ír valami félig erotikus dolgot, hány hasonlót kap.

Emiatt, hidd el, fárasztó a napi 80 kanos üzenet és emiatt nem kell ezt magadra venni.

2022. jan. 5. 07:44
 24/151 anonim ***** válasza:
87%
azt azért még extrában megjegyezném, hogy amikor én küldök üzenetet, normális levelet írok, nem az a célom, hogy pucér képet küldözgessen nekem, hanem tényleg a témáról szeretnék beszélgetni és a legtöbben vissza is írnak. Szóval a stíluson és az üzeneten múlik legtöbbször
2022. jan. 5. 07:45
 25/151 anonim ***** válasza:
96%
Én olvasás nélkül törlöm a privátokat
2022. jan. 5. 07:48
 26/151 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert itt mindenki csak ingyen p*nát akar magának és azt gondolja, ha itt egy nő válaszol a szex témában az egy nimfómániás és az utolsó hajléktalan akesznek is szét teszi egy Szia után
2022. jan. 5. 07:55
 27/151 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,van aki normális,bár ritka.Nekik visszaírok,ha az adott témával kapcsolatos,csak mert én is szeretek beszélgetni,viszont utólag mindig megbánom. Pár üzenet után mindig kibújik a szög a zsákból. Hány éves vagy,hol laksz,szereted e ezt vagy azt,cserélünk e képet,megmutathatom e...stb. Szóval ez a színvonal valahogy nem vonz.L.
2022. jan. 5. 08:00
 28/151 anonim ***** válasza:
19%
Olyan nőre aki le is írja, hogy nem kérek privátot arra soha nem írtam rá :) Pedig előfordul hogy néha privátot nyomok igen, és akkor mi van? Nem vagyok zaklató !!!
2022. jan. 5. 08:26
 29/151 anonim ***** válasza:
21%
Itt a gond annyi, hogy a csajok nagyon magas lovon vannak, mert kiharcolták maguknak... Amúgy én sem értem, egy üzenettel mi a gond a GYIk-on.. Ha nem tetszik, egyszerűen ignorálod, és törlöd, kesz.
2022. jan. 5. 08:44
 30/151 anonim ***** válasza:
86%

"Szerintem meg közönyösek és kiégettek vagytok ....

..... nagyképűek, frusztráltak vagytok.

Van köztetek sok értelmiségi de diplomás senkik vagytok."

Ezek után mit szeretnél tőlünk, amikor privát üzeneteket írsz?

"Ismeritek a jogaitokat de a kötelezettségeiteket nem."

Ezt a véleményt mire alapozva írod azokról a nőkről, akik válaszolnak ebben a témakörben?

2022. jan. 5. 08:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!