Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Miért baj, vagy felháborító ha valaki itt egy válaszotok után privátot küld? Fizikai fájdalmat éreztek mikor levelet kaptok itt?Vagy miért felháborító?...nem értem
#49 én jelentettem a kérdést férfiként. Elegem van ezekből az önsajnáltató kérdésekből ahol a két nem csak egymást tudja szapulni. Ez az oldal nem arra való, hogy itt éljük ki a kisebbségi komplexusunkat. Ehelyett ilyen ótvar politikai szintű viták vannak, hogy a nők milyen rosszak , hogy semmibe veszik a férfiakat vagy, ugyanez a nőknél.
Tiszta politikai gyűlöleti kérdés ez
Még csak nem is szexelni akart 50 ezerért! Annyira pofátlan volt!
De hát ilyenek ezek.:)
51-es!
Én vagyok akinek azt írták, hogy apám meg anyám testvérek, de akkor sem jelentem!
Had lássa csak mindenki a szellemi nívót! És, hogy egyik nem sem különb a másiknál!
Igen de az egész oldal erről szól nagyjából.
A savanyú lábszagos, vagy popólukas kérdéseknek mi értelme?
Helyes, így van. Had lássa mindenki milyen a színvonal. Hogy egyesek szerint KÖTELEZŐ visszaírni, és KÖTEELEZŐ kiszolgálni mindenfajta perverziót és mentális zavart ezen az oldalon. És ezért vannak olyanok, akik teljes mellszélességgel kiállnak.
Akik szerint tök természetes a farokkép, a savanyú lábszag, a cuckold meg a többi aberrált baromság.
Valóban. Lássák csak...
Egy komplett NHH feljelentés azért már érne itt....
Én férfiként szoktam privátot írni és kb az esetek felében válaszolnak is. Persze nem farokképet küldök meg nem azt kérdezem, hogy szeret-e szopni és engem is leszopna-e...
Tudomásul veszem, hogy nem mindenki akar beszélgetni, de szerintem semmi baj nincs a privát üzenetekkel. És nem, nem minden privát ismerkedési célú.
Senkinek nem kötelező válaszolnia privátokra, eddig egy esetben zavart nagyon a válasz hiánya. Másik kategóriában írt egy választ, ráírtam, hogy azzal kapcsolatban kérdezhetek-e, tényleg érdekelt, hogy mit gondol. Írta, hogy persze, majd nem válaszolt az újabb üzenetre. Pedig tényleg csak a válasszal kapcsolatban írtam, szerintem korrekt stílusban.
Viszont én is kaptam már férfitől idegesítően nyomulós, szexuális privátot (tudta, hogy férfi vagyok), és olyan is volt, hogy nőnek gondoltak, és küöldték a farokképet, meg hogy pénzért leszopnám-e, mert ingyen senki nem akarja. Na, az ilyen tényleg elég szánalmas és elhiszem, hogy idegesítő.
Én nem akadok ki rajt, elvégre ha nem akarok akkor nem válaszolok ennyi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!