Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Írtam két eltérő esetet. Izgató vagy inkább felháborító, ha egy férfi ilyet ír neked?
A eset, -ismerkedtek-
Nem árt, ha szereted az análszexet.. ha nem szereted, akkor majd megszereted. :-)
B eset, -ismeritek egymást-
Ha nálam vagyunk és én seggbe akarlak dugni, akkor seggbe foglak duglak.
Az sem baj, ha adsz egy rövid magyarázatot.
+ csatoltam egy szavazást is.
Emberek! Frusztrációt tegyétek félre, két eset van amikre válaszokat kértem.
Nem sejtéseket és véleményeket arról, hogy ki milyen ember. Ezt úgy általánosságban is véssétek az eszetekbe, mert ha véleményt kérnek tőletek, akkor arra válaszoljatok, ne megjegyzéseket tegyetek, mert a kérdés nem arra vonatkozott.
Nem háborít fel.
De hogy nem izgat fel, az is biztos.
Hangulattól függ, hogy kiröhögném, vagy a seggébe dugnék egy orbitális méretű dildót.
Értelem kérdése. Ha te nem értesz valakit/valamit, az nem az ő sara.
Egyébként köszönöm, hogy megerősítetted a frusztrációd tényét.
Semmiféle kikövetelés. Ez egy közlés. Amire egyébként, miért is ne lehetne nemet mondani?
Az "azt képzeli magáról, hogy majd ő tudja mi a jó a másiknak" meg a tudatlanság magasiskolája.. miért képzeled azt, hogy tudod a másik mit gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!