Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnánk tenni? (Eltérő libido)
A párommal két éve vagyunk együtt. Az első egy-két hónapban minden szuper volt az ágyban de már egy ideje más. Én sokkal több szexet igénylek mint ő és ez vitákhoz vezet. Mar számtalanszor beszéltem vele, próbáltam közös nevezőre jutni de semmi se változik. Hétköznap munka után ő nagyon fáradt, nincs kedve, amit megértek, de hétvégéken sincs másként. Neki 2-3 hetente egy szex elég. Nekem sokkal többre lenne szükségem de már heti egynek is örülnék. Neki csak este, fürdés után az ágyban van kedve. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy mindenkinek jó legyen? Leszóló,tréfálkozó válaszok nem érdekelnek, a többieknek előre is köszönöm.
22/L
Keress olyan férfit, aki szintén ugyanennyit igényel, mint te. Nekem napi 1 néha kevés.
27/F, BP
Nem tudom, hogy olyat csinál-e, hogy néha kielégít kézzel/szájjal.
De amúgy szerintem sajnos érdemben nem fogsz tudni ezzel csinálni semmit. Ha úgy gondolod, hogy tudsz nélküle élni és boldog lenni (és/vagy nincs még gyerek sem), akkor tényleg el kell engedni, és keresni egy olyan partnert, akivel közel azonos a libidótok. Mert ez szerintem nagyon fontos. Nem azonnal a tudta nélkül, hanem mindezt vele megbeszélve. 40/F
Bármilyen furcsa is de ennek nem lesz jövője, ha már most nem kivána barátod.
Annak több oka is lehet de nem fog javulni, hiába erőszakoskodsz.Én ilyen idős koromban a napi 3 menet mindíg mehetett volna és ment is néha, ha ketten tudtunk lenni. AZtán már egyre inkább ritkultak de 20 év után se tartunk ott mint ti.
A párod biztos nemszerelmes beléd, nem szeret , csak úgy veled van. Ha nincs ló, jó a szamár elven.
22 éves vagy. Ha nincs gyerek, nincs min gondolkodni,vessetek véget a kapcsolatnak és keress mást.
Ez az én tanácsom, de kibicnek minden olcsó, nektek kell közösen dönteni, de minél előbb, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!