Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha mindig úgy jövök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha mindig úgy jövök el a masszőztől, hogy szexelni akarok?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, miután masszíroztatni vagyok mindig nagyon kívánom a szexet. A masszőz amúgy kifejezetten nem is az esetem. De mégis felizgulok, egyszer kérdeztem tőle, hogy ne vegye nyomulásnak, de megesik másnál is, hogy erekciója van miközben csinálja a dolgát? Mondta, hogy igen előfordul.

Hiszek neki, meg minden, mondjuk gondolom tisztában van ezzel és tudja is. Legutóbb gondolkodtam ezen, hogy ilyen egész napos szexuális feltöltődésem van tőle és addig nem nyugszok, amíg szexhez nem jutok masszázs után.

2019. dec. 29. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Időzítsd úgy, hogy utána folytathasd a barátnőddel, és neki is meglesz az öröme.
2019. dec. 30. 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, erogén zónákat is masszíroz.
2020. jan. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!