Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Írtam két eltérő esetet. Izgató vagy inkább felháborító, ha egy férfi ilyet ír neked?
A eset, -ismerkedtek-
Nem árt, ha szereted az análszexet.. ha nem szereted, akkor majd megszereted. :-)
B eset, -ismeritek egymást-
Ha nálam vagyunk és én seggbe akarlak dugni, akkor seggbe foglak duglak.
Az sem baj, ha adsz egy rövid magyarázatot.
+ csatoltam egy szavazást is.
"Semmiféle kikövetelés. Ez egy közlés"
A stílus maga az ember, ahogy Buffon grófja mondta.
Te az a fajta ember lehetsz, akinek elmesélték a PUA tanfolyamon, hogy rámenősnek kell lenni, de túl primitív vagy ahhoz, hogy különbséget tudj tenni a vagány rámenősség és az útszéli prosztó bunkóság között.
Mindkét esetben az lenne a vége, hogy többé nem beszélnénk.
21/L
12, Ahogy az előbb írtam: Nem sejtéseket és véleményeket arról, hogy ki milyen ember.
De bizonyára igazad van, hiszen 1500 karakter alapján, néhány klisét puffogtatva bárkiről tűpontos ítéletet lehet mondani.
Én azt gondolom, hogy az igény az ember. A stílus nem több, mint csomagolás, marketing, hazugság. Az igények sokkal többet elárulnak valakiről.
"A stílus nem több, mint csomagolás, marketing, hazugság"
Nos, rendben, kisfiam, akkor sok szerencsét a "jó a segged, kő kóla" típusú csajozáshoz.
A, eset miatt nem mondom,hogy egyből faképnél hagynám az illetőt.
Nem tetszik ez a megnyilvánulás de végül is viccnek is tekinthető.
B, esetnél már otthagynám azonnal az illetőt aki ilyet mond.
Eskü nem értem ezt a merevséget.. "kisfiam" na jó. Hagyjuk már légy szíves.
Jé! A 18-as meglátta a lényeget.
Az "A"-t egy szexpartnerkereső bemutatkozásában olvastam, és én is viccnek véltem.
A "B"-t pedig egy BDSM-es könyvben olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!