Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Írtam két eltérő esetet. Izgató vagy inkább felháborító, ha egy férfi ilyet ír neked?
A eset, -ismerkedtek-
Nem árt, ha szereted az análszexet.. ha nem szereted, akkor majd megszereted. :-)
B eset, -ismeritek egymást-
Ha nálam vagyunk és én seggbe akarlak dugni, akkor seggbe foglak duglak.
Az sem baj, ha adsz egy rövid magyarázatot.
+ csatoltam egy szavazást is.
"Eskü nem értem ezt a merevséget"
Igen, azt látjuk, hogy nem érted. De nem is kell értened, elég ha elfogadod a válaszok nagy többsége alapján, hogy egy putrifalvi tahó vagy, és ha akarsz valaha is pinát látni életedben, akkor erőltess magadra egy kis kultúrát.
Felállítasz egy hipotézist és azt erőlteted, volt/van dolgom nővel, de nem értem a magánéletnek mi köze a kérdéshez.. és nyilván te sem tudod, hiszen nincsen hozzá köz.
Nyilván én vagyok tahó, mert gyalázkodáson kívül nem sok mást sikerült írnod. Hát jó, ahogy érzed.
+ Az análhoz nem kell "pina".. :D de tényleg.
#19 vagyok, elnézést azért a kommentért, bele se gondoltam az elsőre, csak sodródtam az árral.
az első akkor jó ha már ízig a levegő (vagy már volt valami) és viccesen adod elő. de ezt szerintem csak is személyesen csináld
a második csak is kemény sub csajoknak jön be.
tényleg merev voltam, és dühös.
23, semmi gond.
Köszönöm a választ.
26:
Lehet, hogy pont a kérdezőhöz volt szerencséd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!