Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Írtam két eltérő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Írtam két eltérő esetet. Izgató vagy inkább felháborító, ha egy férfi ilyet ír neked?

Figyelt kérdés

A eset, -ismerkedtek-

Nem árt, ha szereted az análszexet.. ha nem szereted, akkor majd megszereted. :-)

B eset, -ismeritek egymást-

Ha nálam vagyunk és én seggbe akarlak dugni, akkor seggbe foglak duglak.

Az sem baj, ha adsz egy rövid magyarázatot.

+ csatoltam egy szavazást is.

2020. szept. 25. 11:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

"Eskü nem értem ezt a merevséget"

Igen, azt látjuk, hogy nem érted. De nem is kell értened, elég ha elfogadod a válaszok nagy többsége alapján, hogy egy putrifalvi tahó vagy, és ha akarsz valaha is pinát látni életedben, akkor erőltess magadra egy kis kultúrát.

2020. szept. 25. 12:51
 22/34 A kérdező kommentje:

Felállítasz egy hipotézist és azt erőlteted, volt/van dolgom nővel, de nem értem a magánéletnek mi köze a kérdéshez.. és nyilván te sem tudod, hiszen nincsen hozzá köz.

Nyilván én vagyok tahó, mert gyalázkodáson kívül nem sok mást sikerült írnod. Hát jó, ahogy érzed.

+ Az análhoz nem kell "pina".. :D de tényleg.

2020. szept. 25. 12:59
 23/34 anonim ***** válasza:

#19 vagyok, elnézést azért a kommentért, bele se gondoltam az elsőre, csak sodródtam az árral.

az első akkor jó ha már ízig a levegő (vagy már volt valami) és viccesen adod elő. de ezt szerintem csak is személyesen csináld

a második csak is kemény sub csajoknak jön be.

tényleg merev voltam, és dühös.

2020. szept. 25. 13:13
 24/34 anonim ***** válasza:
Vicc kategoria, nem foglalkoznék ilyenekkel, ha viccbol irja valami nagyon régi ismerős azt talán poénnak veszem
2020. szept. 25. 13:28
 25/34 A kérdező kommentje:

23, semmi gond.

Köszönöm a választ.

2020. szept. 25. 13:49
 26/34 anonim ***** válasza:
Egyszer mondta egy férfi nekem, hogy jól seggbe foglak k..ni. Mondom, azt ugyan nem. Válasz: Dehogynem. Elküldtem a pasit, amúgy is alig állt fel a farka, mert állandóan piált. Még punciba sem sikerült beraknia, nemhogy hátrébb. Csak a szája volt nagy...
2020. szept. 25. 14:28
 27/34 anonim ***** válasza:

26:

Lehet, hogy pont a kérdezőhöz volt szerencséd :D

2020. szept. 25. 14:30
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem fogyasztók alkoholt.
2020. szept. 25. 14:59
 29/34 anonim ***** válasza:
De a többit nem tagadod :D Puhapöcs :D
2020. szept. 25. 15:04
 30/34 A kérdező kommentje:
gratulálok.. :D most őszintén, mit erolkodjek neked?
2020. szept. 25. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!