Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Írtam két eltérő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Írtam két eltérő esetet. Izgató vagy inkább felháborító, ha egy férfi ilyet ír neked?

Figyelt kérdés

A eset, -ismerkedtek-

Nem árt, ha szereted az análszexet.. ha nem szereted, akkor majd megszereted. :-)

B eset, -ismeritek egymást-

Ha nálam vagyunk és én seggbe akarlak dugni, akkor seggbe foglak duglak.

Az sem baj, ha adsz egy rövid magyarázatot.

+ csatoltam egy szavazást is.

2020. szept. 25. 11:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Semmiféle kikövetelés."

Hmm.

"Ha nálam vagyunk és én seggbe akarlak dugni, akkor seggbe foglak duglak."

Most eltekintve a fogalmazásbéli furcsaságtól - ez szerinted mi? Választási lehetőség felvetése, ajánlattevés, véleménykikérdezés?

Persze, ott a kiskapu neked, hogy "ha nálam vagyunk".

2020. szept. 25. 16:38
 32/34 anonim ***** válasza:
Nagyon bejönne! :p
2020. szept. 25. 17:24
 33/34 anonim ***** válasza:

Átirányítanám a vattacukros standhoz, miután az anyukájával egyeztettük, hogy ott találkozik Ödönkével. Neki toporzékolhat meg arcoskodhat, mert ez a néni nem csípi az ilyen hülyegyerekeket.

Nem háborít fel, nyilván fel sem izgat: infantilis kis pöcs, aki ettől érzi magát macsónak.

Inkább kínos lenne nem kinevetni.

2020. szept. 25. 21:44
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha magabiztos pasi,nem tahó,vagytok olyan viszonyban.. simán elfogadható. Párom múltkor.. csináltuk popiba,mondtam,hogy szerintem nem bírom tovább. Ő mondta,hogy dehogynem kicsim! És csinálta tovább. Ennyi.
2020. szept. 29. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!