Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő szexigénynél általában melyik nem kívánja gyakrabban a szexet?
Butasag a kerdes. Egyenfuggo kinek mekkora a libidoja. Lehet egy nonek is nagy, egy ferfinak is kisebb igenye, ahogy forditva is. Nem lehet altalanossagban ezt megvalaszolni
En pl nokent altalaban tobb szexet igenyeltem volna mint az exeim. Persze megvagyok kevesebbel is, meg ha sok a munka le vagyok foglalva edzek stb akkor ugyis kevesebb az energiam es ezzel ugymond le tudom nyugtatni magam:D nyugisabb idoszakban meg megesz a fene. Szoval meg adott szemelynel is valtozik h mikor kivanja tobbet kevesebbet
A másik. :D
Amúgy nem tudom mire irányul a kérdésed. Ha a nemekre, akkor ez nem attól függ, hogy ki milyen nemű, hanem csak és kizárólag az adott személytől. Ugyanis a libidó egyénenként eltérő és nem nemenként. Nekem nőként óriási a libidóm például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!