Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eltérő szexigénynél általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltérő szexigénynél általában melyik nem kívánja gyakrabban a szexet?

Figyelt kérdés

2019. szept. 21. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Butasag a kerdes. Egyenfuggo kinek mekkora a libidoja. Lehet egy nonek is nagy, egy ferfinak is kisebb igenye, ahogy forditva is. Nem lehet altalanossagban ezt megvalaszolni

En pl nokent altalaban tobb szexet igenyeltem volna mint az exeim. Persze megvagyok kevesebbel is, meg ha sok a munka le vagyok foglalva edzek stb akkor ugyis kevesebb az energiam es ezzel ugymond le tudom nyugtatni magam:D nyugisabb idoszakban meg megesz a fene. Szoval meg adott szemelynel is valtozik h mikor kivanja tobbet kevesebbet

2019. szept. 21. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

A másik. :D

Amúgy nem tudom mire irányul a kérdésed. Ha a nemekre, akkor ez nem attól függ, hogy ki milyen nemű, hanem csak és kizárólag az adott személytől. Ugyanis a libidó egyénenként eltérő és nem nemenként. Nekem nőként óriási a libidóm például.

2019. szept. 21. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat en ahogy hallom a kornyezetrmben, sok no unja a szexet.
2019. szept. 24. 10:31
 4/4 anonim válasza:
74%
Általában a nők. A nemi vágyért a tesztoszteron felel (igen a nőknél is!) Egy 60 éves félig impotens férfi jobban kívánja általában mint egy 20 éves nimfomániás nő.
2019. szept. 24. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!