Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a párom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a párom hogy gyakrabban és változatosabban szerelmeskedjünk?

Figyelt kérdés
Öt éve vagyunk együtt,régebben két évig csak hétvégén.szexeltünk,mikor taxiztunk,de aztán összeköltöztünk és most alig van szex.köztünk,heti egy csak sokszor,és.mindig csak ugyanabba a két.pózba,hiába mondom másképp is legyen szex,meg gyertya is hatástalan,már nincs ötletem,alig múlt 30.A feleségem,és azt mondja.neki heti egy elég,pedig régebben volt hogy napi 3 volt többször is,de.méra már.megunt,nincs ötletem hogy szexeljünk többet,hiába mondom neki,nem akar többet,de ha meg szeretőt említek az nem tetszik neki,lusta is más pózokhoz nagyon punnyadt is tud lenni,egész hétvégén csak feküdne,már a masszázs sem válik be nála

2019. febr. 12. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnàllak. Én is ugyanebbe a cipőbe jàrok, csak én vagyok a feleség.
2019. febr. 12. 15:52
 2/7 Boszorkány_ ***** válasza:

Basszus, nem hogy örülne hogy 5 év után is kívánja a párja. :S

Sokmindent megpróbáltál azt látom, de ha ezek nem váltak be akkor nem sok reményt látok arra hogy ez javulni fog.

2019. febr. 12. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Ezentúl ez lesz szerintem. Sajnalom

Fel nem bírom fogni hogy lehet ilyen egy nő

2019. febr. 12. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy igazam van,nem vagyunk ötvenévesek,meg 30éve házasok,több szex kellene,szerepjátékra vágyna,hogy beöltöznék valakinek,például.futárnak,kifutófiunak,postásnak:)vélemények?szerintem már régen rossz,hogy másnak kell.képzelnie,hogy izgi legyen velem
2019. febr. 13. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazából nem nagy gond ez a beöltözés....de ha már mást akar, akkor legyél is más. Kapd el olyan keményen, ahogy csak tudod. Lehet csak arra vágyik, hogy más megdöntse, de szerelemből nem akar megcsalni. Próbáld meg, legyen teljesen más a stílusod mint eddig. Igazából ha eddig kemény voltál vele, akkor légy gyengéd, vagy épp fordítva! Kíváncsi vagyok a reakcióra, és az eredményre :)
2019. febr. 13. 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig bizsereg a szám,ha megcsókol,de ha neki be kell öltözni,ám legyen,nem vágyik más férfira csak más impulzosokra
2019. febr. 13. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Öltözz be valami szerelőnek, teperd rá a konyhaasztalra, és amit csak bír ;) Lehet erre vágyik :D
2019. febr. 15. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!