Hogyan tudnék változatosabban enni?
Szerintem először is legyen egy napirended. Reggelizz mindennap, ebédelj, vacsorázz. Ha kevés a háromszori étkezés, akkor tízóraiz gyümölcsöt, joghurtot vagy valami ilyesmit. Vacsorázz szerintem 6-7 óra körül az ideális, utána már csak gyümölcsöt egyél. Persze ha későn fekszel 11 után akkor mondjuk 8-9 körül is vacsizhatsz.
Próbáld kerülni a fehér kenyeret, helyette vegyél inkább barnát. Zsíradékot minimálisan fogyassz inkább, olivaolajat. Egyél sok zöldséget gyümölcsöt. Ha édességet kívánsz egyél inkább gyümülcsjoghurtot, gyümölcsös túrót. Ha megkívánod a csokit egyél meg 2-3 kockát belőle. Az simán belefér, viszont ha nem eszed hanem visszafogod magad, akkor viszont a többszörösét fogod megenni, mert a szervezeted annyira kívánja. Mekibe is lehet menni havi 1-2 alkalom nem árt meg. Ha pedig nagyon kívánod a hamburgert csináld meg otthon, nagyon egyszerű és sokkal laktatóbb, szerintem még finomabb is, pedig én szeretem a mekis kajákat. A köretet próbáld salátával helyettesíteni vagy mondjuk rízs saláta keverékével.
Ha megírod priviben hány éves vagy, hány kiló, szeretnél e fogyni is vagy csak súlyt tartani, mit dolgozol, mennyit mozogsz, szívesen küldök neked konkrét ételötleteket, csak ehhez tudni kell ezeket, mert nem ugyanarra van szüksége egy 22 éves egyetemista lánynak, mint egy 45 éves kőművesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!