Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti bírtok enni ilyen melegben?

Ti bírtok enni ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Én nem, semmi étvágyam.
2013. aug. 3. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én sem. Már azon csodálkozom, hogy egyáltalán megéhezek. Napi 2x. Ősztől tavaszig meg eszek egy nap 5x is. De fura, mert sokszor már hiányzik, hogy nem vagyok éhes és már várom.
2013. aug. 3. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Könnyű kajákat, meg kevesebbet.

Gyümileves, görögdinnye, csemege kukorica, jégkrém!

Leves nem kell, csirke mellből valami, ma eperkrémleves, meg rakott karfiol volt az ebéd.

Vacsi, főtt kukorica, dinnye.

2013. aug. 3. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy sem vagyok egy nagy evő, de most tényleg nem tudok enni.. Csak csipegetek amikor már nagyon muszáj.
2013. aug. 4. 03:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem most is farkasétvágyam van, bár a melegétel nem esett jól, mert ahogy elkezdtem enni, egyből elöntött a víz.
2013. aug. 4. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is sokkal kevesebbet eszem, mint máskor. Legszívesebben jól behűtött zöldségeket, gyümölcsöket eszem, esetleg langyos főzeléket meg ilyesmit. Viszont rengeteg vizet megiszok.
2013. aug. 4. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bírok enni ilyen melegben is. Nehéz ételeket is tudok ilyenkor enni, kolbászt stb., mondjuk én a zöldségeket nem szeretem, se a gyümölcsös ételeket, sem a cukkinit, tököt ilyesmiket.
2013. aug. 4. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. :( Én bármikor. :(
2013. aug. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!