Ti bírtok enni ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Én nem, semmi étvágyam.2013. aug. 3. 18:12
1/7 anonim válasza:
Én sem. Már azon csodálkozom, hogy egyáltalán megéhezek. Napi 2x. Ősztől tavaszig meg eszek egy nap 5x is. De fura, mert sokszor már hiányzik, hogy nem vagyok éhes és már várom.
2/7 anonim válasza:
Könnyű kajákat, meg kevesebbet.
Gyümileves, görögdinnye, csemege kukorica, jégkrém!
Leves nem kell, csirke mellből valami, ma eperkrémleves, meg rakott karfiol volt az ebéd.
Vacsi, főtt kukorica, dinnye.
3/7 anonim válasza:
Amúgy sem vagyok egy nagy evő, de most tényleg nem tudok enni.. Csak csipegetek amikor már nagyon muszáj.
4/7 anonim válasza:
Érdekes, nekem most is farkasétvágyam van, bár a melegétel nem esett jól, mert ahogy elkezdtem enni, egyből elöntött a víz.
5/7 anonim válasza:
Én is sokkal kevesebbet eszem, mint máskor. Legszívesebben jól behűtött zöldségeket, gyümölcsöket eszem, esetleg langyos főzeléket meg ilyesmit. Viszont rengeteg vizet megiszok.
6/7 anonim válasza:
Én bírok enni ilyen melegben is. Nehéz ételeket is tudok ilyenkor enni, kolbászt stb., mondjuk én a zöldségeket nem szeretem, se a gyümölcsös ételeket, sem a cukkinit, tököt ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!