Adjatok ötletet, mit főzzek ma ilyen melegben?
Ne főzz.
Egyetek valamilyen zöldségtálat.
Jó hideg meggyleves vagy cseresznyeleves.
Mákosguba vaniliafagyival, túrógombóc hideg tejföllel, zöldborsófőzelék fasírtta, tökfőzelék pörkölttel, paradicsomleves, lecsó, saláták főtt tojással, resztelt máj főtt krumplival, ubisalival, krumplistészta hideg koviubival, tojásos nokedli friss ecetes salátával.
Hideg meggyleves a hűtőben, tegnap főztem, mára.
Pár virslit főzök még, és kész. Hőségriadóban bekapcsolni valami főzőalkalmatosságot? Na, azt már nem!
Olyasmit főzz, ami egyrészt készen van kb. fél óra alatt, másrészt nem szükséges, hogy a konyhában fogyasszátok el, nyugodtan be lehet vinni a szobába is. Ha lehet, akkor valami savanyú, savanykás, vagy előhűtött kaja legyen.
Én tegnap főztem paradicsomos káposztát, még mára is van belőle.
Az egyik szomszédomban savanyú krumplileves, resztelt máj.
Másik szomszédban zöldbab leves túrós tészta, de lehet sajtos is, vagy éppen tojásos tészta is.
Ha van a hűtődben valami panírozott, akkor összedobsz mellé egy tökfőzeléket, vagy zöldborsó főzeléket, hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!