Mit szoktatok ebédelni, vacsorázni ilyen melegben?
Köszönöm a választ!
Én nem tudok most úgy enni, ahogy szoktam, pár kanál levestől is már úgy érzem, teljesen tele vagyok, és olyan nehéz a gyomrom, hányingerem is van sokszor. Fagyit ennék töménytelen mennyiségben, de sajnos nem ehetek annyit, amennyit bírnék, mert cukorbeteg vagyok.
Salátákat szoktam mostanság enni.
tonhalasat/lazacosat
Néha van benne kukorica / gomba / olivabogyó / különféle sajtok (persze nem egyszerre).
Vagy grillzöldségeket csinálok és fokhagymás bagettet sütök mellé.
Múlthéten az egyik vacsi sült csirkeszárnyak voltak sima tavaszi salátával és nagyon jól esett.
Ha cukros vagy, a megszokott rendszerességgel a napi ch-adagodat kénytelen vagy bevinni a szervezetbe. De ezt megteheted, ha a kenyér, tészta stb. mellé napközben valami hideg kaját eszel (párolt hideg csirkesült, párolt hideg zöldségek, esetleg joghurt, sajt-vaj hasonlók)
Majd vacsira, amikor már csökken a hőmérséklet és nő az étvágyad, akkor egyél rendes főtt ételt (leves+másodiknak valami főzelék, sülttel, hasonlókkal) persze lehet ez is hideg, nem feltétlenül kell felforrósítani magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!